Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی آلودگی‌ها، غارت منابع طبیعی، جنگل‌ها و ساخت‌وسازهای بی‌رویه را مهم‌ترین عوامل تخریب محیط زیست دانست و گفت: این موضوع که در هر دوره شکل و قالب خود را نشان داده است، نتیجه غفلت از سیاست‌های کلی نظام است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز حفظ محیط زیست، منابع آب، خاک، جنگل و هوا را ضروری خواند و اظهار داشت: گفتمان‌‏سازی راه اصلی مقابله با معضلات زیربنایی و راهبردی در عرصه زیست محیط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه تبریز با یادآوری خطبه‌های نماز جمعه در موضوع حفظ محیط زیست ادامه داد: بنده شخصاً با 50 نکته علمی و مستند برای تحقق محیط زیست سالم و عاری از آلودگی‌ها مطالبه‌گری کرده‌ام و در کنار آن با فعالان این حوزه در قالب کارگاه اندیشه‌ورزی جلسات متعدد داشته‌ام.
وی با اشاره به نتایج به‌دست آمده در این رابطه گفت: در جایگاه امامت جمعه به موضوع صیانت از منابع خدادادی و زیست محیطی در سطح کلان ورود داشته‌ام و نتیجه آن مطالبه‌گری جوانان دانشجوی بسیجی در این موضوع بوده است.
نماینده ولی فقیه در استان آلودگی‌ها، غارت منابع طبیعی، جنگل‌ها و ساخت ‌و سازهای بی‌رویه را مهم‌ترین عوامل تخریب محیط زیست دانست و متذکر شد: این موضوع که در هر دوره شکل و قالب خود را نشان داده است نتیجه غفلت از سیاست‌های کلی نظام است.
امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: آنچه از سوی رهبر انقلاب اسلامی به‌عنوان اسناد بالادستی در اختیار نهادها و دستگاه‌ها قرار دارد و مورد توجه و استناد واقع می‌‏شود به مجموعه سخنرانی‏‌ها و بیانات، مجموعه پیام‌ها و بیانیه‌‏ها، مجموعه احکام و پیوست‌‏های آن و مجموعه سیاست‌های کلی ابلاغی تقسیم‏‌بندی می‌‏شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم با تاکید بر اینکه در بین این موارد سیاست‌های کلی نظام که توسط رهبر انقلاب ابلاغ می‌‏شود از اهمیت ویژه‌‏ای برخوردار است، یادآور شد: سیاست‌های کلی نظام برمبنای اصول و اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران، چهارچوب‏‌ها و جهت‌‏گیری‌‏های کشور در همه عرصه‏‌های حاکمیتی مشخص شده و اجرای آن الزام‌‏آور است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: طبیعی است اگر شبکه مساجد و گروه‌های جهادی، انجمن‌‏های خیریه دینی، نهادهای انقلابی، دانشجویان انقلابی و رسانه‌‏های جبهه انقلاب به این عرصه ورود عالمانه و مطالبه‌‏گری هنرمندانه داشته باشند و شاهد تحولات زیادی خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سیاست های کلی نظام محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی