Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وظیفه نماینده مجلس مچ گیری نیست، گفت: طفره رفتن مسئولان از پاسخگویی به ارباب رجوع بیشترین دلیل مراجعات مردم به نمایندگان مجلس است.

حجت‌الاسلام محمد سبزی در آیین افتتاحیه دفتر و معرفی مسئولان دفاتر نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه مسئولیت در حکومت اسلامی هم می‌تواند تهدید باشد و هم فرصت، اظهار کرد: فرصت از جهت خدمت به مردم است که در آموزه های دینی بدان تاکید فراوان شده و تهدید از آن حیث که فرد مسئولیت را طعمه دانسته و بر خلاف رضایتمندی خدا و مردم حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر نیت یک مسئول جلب رضای الهی باشد قطعا عملکرد او نیز به همین سمت و سو خواهد بود و اگر نیت قدرت طلبی و ثروت اندوزی باشد عملکرد او نیز به همین سمت هدایت خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه گره‌گشایی از کار مردم فرصت است، افزود: عملکرد هر مسئول بستگی به نیت او دارد اگر برای رضای خدا باشد ممدوح و اگر بر اساس قدرت طلبی و ثروت اندوزی باشد مذموم است. مسئولی که اهل زدوبند و رانت باشد ترسوست و نمی‌تواند به مردم خدمت صادقانه کند.

سبزی بر اصلاح نیت‌ها براساس رضای خدا و مردم تاکید کرد و افزود: امام و رهبر معظم انقلاب در نظام اسلامی برای همه ما الگو هستند و اصل خدامحوری، تقوامحوری، دین باوری و تلاش برای برآوردن مطالبات مردم از اصول مدیریتی در حکومت اسلامی بوده و برگرفته از رهنمودهای ولایت فقیه است.

این نماینده مردم در خانه ملت تاکید کرد: تقوا موجب تواضع یک مدیر در حکومت اسلامی است و او را از تکبر برحذر داشته و او را به یک مدیر شجاع و پرهیزکننده از رانت و زدوبند سیاسی تبدیل می‌کند.

وی بر قانون محوری و تصویب عادلانه، به نفع محرومان و با کیفیت قانون در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و افزود: بعضی قوانین دست و پاگیر  موجب کندی در جهش تولید و توسعه کشور می‌شود. یک کارگزار نظام اسلامی نباید خلاف قانون نامه‌نگاری کرده و مردم را بر خلاف موازین قانونی راهنمایی کند.

حجت‌الاسلام سبزی تاکید کرد: قانون نباید یک بام و دو هوا باشد بلکه باید درست تصویب شده و به درستی هم اجرا شود. قانون یک اصل برای اداره کشور است و باید بر مبنای تعقل و مشورت جمعی وضع و اجرا شود. احساسی عمل نکنیم بلکه بر مبنای خرد جمعی و منطقی تصمیم بگیریم و عمل کنیم.

وی از تشکیل کارگروه‌های تخصصی در دفتر نماینده ساوه و زرندیه در مجلس برای پیشبرد امور خبر داد و افزود: هدف ما مچ گیری نیست. وظیفه یک نماینده مشخص و همانا تقنین و نظارت بر اجرای قوانین است. مجالس گذشته به خوبی به بعد نظارتی نپرداختند و خیلی از مشکلات کشور به دلیل نبود نظارت مجلس بر امور است.

وی در ادامه اصل زمان شناسی را از اصول مدیریت در نظام اسلامی براساس منویات امام و رهبری دانست و افزود: با مردم صادق باشیم. صداقت و شفافیت باید به عنوان یک اصل در مجلس مطرح باشد و مردم هم باید مطالبه‌گر باشند. شفافیت و صداقت با مردم بسیاری از نارضایتی‌ها را از بین می برد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه تصریح کرد: برخورد مناسب با مردم، تکریم ارباب رجوع، ساده زیستی، پرهیز از اشرافی گری و خوی کاخ نشینی و خروج از زندگی کوخ نشینی موجب رضایت مردم و خدای تعالی خواهد بود و یک اصل مهم است. مسئولان سیره امام و رهبری را بازخوانی کنند و بدانند که کار برای خدا و رضایت مردم و عمل به منویات ولی فقیه ماندگار است.

وی در ادامه با تقدیر از حضور مردم در انتخابات و قدردانی از دست اندرکاران امر برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات تمام شده است و رقابت‌ها باید تمام و رفاقت‌ها تقویت شود. منتخب مردم با هر طرز فکر و گرایش سیاسی به عنوان نماینده کل مردم محسوب می‌شود و همه مکلف به خدمت به همه مردم هستیم.

سبزی با تاکید بر اینکه مسئولان در نظام اسلامی باید در تراز جمهوری اسلامی ایران باشند، گفت: وظیفه مجلس ریل گذاری برای حرکت کشور است، اما به دلیل کوتاهی برخی مسئولان در انجام وظایف خویش مراجعات مردم به نمایندگان برای کارهای غیر ضروری بسیار افزایش یافته است.

این نماینده مردم در خانه ملت تصریح کرد: به دلیل کوتاهی مدیران در انجام وظیفه و عدم پاسخگویی آنان ۸۰ درصد وقت نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه صرف کارهای غیر ضروری ناشی از مراجعات مردمی می‌شود.

وی تصریح کرد: با شکل گیری مجلس انقلابی و تقویت روحیه فسادستیزی در تعامل قوای مقننه و مجریه با دستگاه قضایی مسیر توسعه و پیشرفت کشور هموار و مشکلات مردمی بویژه در حوزه اقتصادی و معیشتی برطرف می‌شود.

در این مراسم که با حضور اعضای شورای اداری شهرستان ساوه برگزار شد، "یدالله مظهر" با دریافت حکم مسئولیت به عنوان مسئول دفتر نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در شهرستان ساوه معرفی شد. همچنین "حمید حسینی" به عنوان مسئول دفتر شهرستان زرندیه منصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نماينده مجلس ساوه استانی سیاسی نماینده مردم ساوه و زرندیه ساوه و زرندیه در مجلس مجلس شورای اسلامی نظام اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس به افراد اصلح رأی دهند
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی