Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@00:26:52 GMT

تایوان و ژاپن؛ برندگان مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۰۹۸۵

تایوان و ژاپن؛ برندگان مقابله با کرونا

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیق در مورد موفقیت کشورها در مقابله با کروناویروس بیماری کووید-19 نشان می‌دهد که دو کشور ژاپن و تایوان و دیگر کشورهای دموکراتیک که تعادل بین سلامت عمومی و آزادی مدنی ایجاد کردند، نمونه‌هایی برای دیگر کشورها در مهار این همه‌گیری هستند.

به گزارش نیوز، در گفت‌وگوهای آنلاین با حضور مدیران کانادایی، تایوانی، ژاپنی، آلمانی و سوئدی و با حضور مایکل لویت مسؤول کمیته دائمی امور خارجه و تجارت بین‌المللی کانادا نکات کلیدی و اساسی در مورد این بیماری همه‌گیر بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وینستون ون یی چن، نماینده تایوان در کانادا اظهار کرد: به دلیل شرایط مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشورهای مختلف هیچ راه‌حل یکسانی برای همه دنیا در مقابله با این همه‌گیری وجود ندارد.

وی افزود: یکی از دلایل موفقیت تایوان در مهار این بیماری آماده‌سازی از پیش، شفاف بودن و اطلاع‌رسانی به‌موقع در مورد بهداشت عمومی است. اگرچه تایوان به‌عنوان یکی از کشورهای موفق در مقابله با بیماری همه‌گیر کنونی شناخته‌شده  اما شرایط کنونی، برنده مشخصی ندارد و جهان هنوز درگیر نحوه مقابله موثر با این بیماری بی‌سابقه است.

وی گفت: علاوه بر آماده‌سازی پیشرفته، تشخیص زودهنگام، هشدار و اقدام به‌موقع؛ تعادل بهداشت عمومی با سایر آزادی‌های مدنی از علل موفقیت تایوان بود.

" تایوان از ابتدا قادر به واکنش سریع و قاطعانه بود زیرا تجربه این کشور در شیوع سارس در سال 2003 موجب موفقیت و تقویت اختیارات خاص مرکز کنترل بیماری‌های تایوان شده است. دیگر راهبردهای کلیدی که منجر به نتایج موفقیت‌آمیز شده شفافیت  و کمپین اطلاع‌رسانی است که اعتماد و همکاری شهروندان این منطقه را ایجاد کرده است."

این دیپلمات تایوانی اظهار کرد: "تا 20 ژانویه، تایوان مرکز فرماندهی اپیدمی مرکزی خود را (CECC)، سه روز قبل از برنامه قرنطینه  ووهان (چین) فعال کرد و مهمترین اخبار در مورد کروناویروس به صورت روزانه توسط مطبوعات ارائه و از انتشار اخبار جعلی جلوگیری شد.

نماینده چن خاطرنشان کرد: یکی دیگر از عوامل موثر در موفقیت تایوان تولید سریع و انبوه ماسک‌های جراحی، ماسک‌های N95، ضدعفونی‌کننده دست و تجهیزات محافظت شخصی است.

تایوان مصمم است صنایع بیوفناوری و فناوری پزشکی ایجاد کند که با سایر نقاط جهان در این مورد  یکپارچه‌ شود و می‌تواند یک شریک قابل‌اعتماد در این زمینه برای کشورهای همفکر باشد.

سفیر آلمان، سابین اسپارواسر به اهمیت همکاری‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: "با همه‌گیری جهانی کووید-19همه (در اتحادیه اروپا) به واکنش‌های ناسیونالیستی بازگشتند. آلمان صادرات تجهیزات پزشکی محافظ را ممنوع اعلام کرد اما در ماه مارس با واکنش جدی روبرو شد و دیگر ممنوعیت صادرات را اجرا نخواهیم کرد."

آلمان نیز در آزمایش و آماده‌سازی واحدهای مراقبت‌های ویژه به‌خوبی عمل کرده است.

اسپارواسر بر نقش تصمیم‌گیری مبتنی بر علم و جلب اعتماد عمومی از طریق ارتباط موثر تاکید کرد و گفت: شهروندان ما بسیار قابل‌احترام هستند.

وی گفت: "اتفاقی که در آلمان رخ داد، بیانگر ارتباط بین رهبران است زمانی که تصمیم‌گیری مبتنی بر علم و شفاف باشد، خانه‌نشینی موثر است."

سفیر ژاپن یاسوهیسا کاوامورا با تاکید این موارد اظهار کرد: "رهبری سیاسی و ارتباط موثر بر اساس اطلاعات علمی بسیار مهم هستند."

سفیر کاوامورا اظهارات آقای چن در مورد اهمیت به اشتراک‌گذاری اطلاعات و همکاری بین‌المللی را تکرار کرد و گفت: ژاپن برای ایجاد سیستم شفاف برای به اشتراک گذاشتن حقوق مالکیت در زمینه ساخت واکسن، خواستار ایجاد شبکه جدیدی با کشورهای دموکراتیک همفکر است.

رویکرد متفاوت و انعطاف‌پذیر سوئد به خانه‌نشینی و قرنطینه، بحث و گفت وگوهای زیادی در سراسر جهان ایجاد کرده است.

سفیر سوئد اعتراف کرد که سوئد بالاترین میزان مرگ‌ومیر کروناویروس جهان را به خود اختصاص داده  و تعداد 4100 مورد مرگ در خانه‌های مراقبت از سالمندان تایید شده است.

وی گفت: شهروندان سوئدی ایده نظارت دولت را دوست ندارند و هرگز چنین اقداماتی مانند استفاده از برنامه ردیابی افراد را نمی‌پذیرند.

نماینده چن گفت: برای آماده‌سازی در مقابله با همه‌گیری بعدی، باید زنجیره تامین را بازسازی کنیم، اقتصاد را مجددا سامان دهیم و از کارکنان خط مقدم به‌خوبی محافظت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس آماده سازی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • (ویدئو) زلزله‌ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر تایوان را لرزاند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • اعلام اسامی برندگان قرعه کشی بلیت بازی پرسپولیس و سپاهان ویژه دارندگان "پرسپولیس کارت"
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می شود
  • معاون صدا خبر داد: چهارمین جشنواره پژواک بین‌المللی می‌شود
  • جشنواره پژواک رادیو با تقدیر از پیشکسوتان و برنامه‌سازان برگزار شد
  • برندگان دومین جشنواره بزرگ اصناف بانک تجارت معرفی شدند