Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این که در بحث واگذاری پرسپولیس و استقلال هدف سیاسی ندارم، بیان کرد: روند خصوصی‌سازی به خوبی پیش رفته و در اواخر شهریورماه سهام دو باشگاه بزرگ وارد بازار سرمایه خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ دکتر مسعود سلطانی فر در نشست هم اندیشی مدیران و سردبیران ورزشی رسانه‌ها، توضیحاتی را در خصوص روند خصوصی سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت دو باشگاه پایتخت و طرفداران 40، 50 میلیونی آنها، توضیح داد: از پانزده سال پیش بحث خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مطرح بوده که مالکیت آنها هم با دولت و یک وزارتخانه است.

وزیر ورزش با تصریح بر اینکه مدیریت دو باشگاه ورزشی فوتبال پایتخت با چنین شرایطی توسط دولت در دنیا بی‌سابقه است، افزود: وزارتخانه‌ای که کار حاکمیتی ورزش را برعهده دارد، اگر قرار باشد در حوزه مدیریتی برای چنین باشگاه‌هایی با چنین ویژگی‌هایی عادلانه عمل کند، دچار مشکل می‌شود، بنابراین اعتقاد دارم، ادامه این روش به هیچ وجه امکانپذیر نیست.

وی در ادامه  توضیحاتی را درخصوص فرایند خصوصی‌سازی این دو باشگاه که از 5 سال پیش آغاز شده، ارائه کرد و گفت: تاکنون، تلاش‌های بسیار خوبی صورت گرفته که در نهایت تا راند آخر هم پیش رفت اما واگذاری منتفی شد.

سلطانی‌فر یادآور شد: در آن زمان معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی بودم و تلاش کردم بجای منتفی شدن فرایند واگذاری روش خصوصی سازی را اصلاح کنیم ولی در نهایت باردیگر، دو باشگاه به مالکیت دولت درآمد.

وی در ادامه بحث خصوصی‌سازی توضیح داد: پس از پذیرفتن مسئولیت وزارت ورزش و جوانان، باور جدی من بر واگذاری سرخابی های پایتخت به بخش خصوصی بود که باید این کار انجام شود.

سلطانی فر گفت: خوشبختانه در جلسات جداگانه با دکتر روحانی رییس جمهوری و معاون اول رییس جمهور موافقت واگذاری را با توجه به ادله ای که ارائه دادم، گرفتم.

وزیر ورزش و جوانان گفت: در بخش واگذاری از اهم اقدامات در 3 سال گذشته، حسابرسی 8 تا 9 سال قبل پرسپولیس و استقلال بود که محقق و مجامع آنها برگزار و بدهی‌ها هم تعیین تکلیف شدند.

او ادامه داد: بدهی‌های مالیاتی دو باشگاه که متاسفانه بدلیل عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی، در شرایطی که این دو باشگاه هیچگاه درآمدشان بر هزینه فزونی نداشته، بصورت علی‌الرأس اعلام شد و با تلاشی که صورت گرفت به سمت حل شدن پیش رفت.

دکتر سلطانی فر به روند واگذاری دو باشگاه در سال 98 اشاره کرد و اظهار داشت: در قانون بودجه سال گذشته در قالب بند ه تبصره 2 مواردی مطرح شد و با حضور در مجلس، تاکید کردم که با این فرمول، واگذاری استقلال و پرسپولیس امکان‌پذیر نیست. 

وی افزود: در این راستا جلسات مختلفی را با اعضای کمیسیون اصل 44 برگزار و در بودجه سال  99،  این بند حذف شد.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این که در واگذاری این دو باشگاه هدف، سیاسی نیست و می خواهم به ورزش کشور خدمتی کرده باشم، اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم علاوه بر اینکه پرسپولیس و استقلال در مسیر رشد و توسعه قرار بگیرند، وزارتخانه را نیز از درگیری مسائل حاشیه ای نجات دهم که این مسأله به خودی می تواند به ورزش کمک کند.

وی ادامه داد: با تصویب خصوصی سازی دو باشگاه در هیات عالی واگذاری که 18 فروردین به تصویب رسید، برنامه زمانبندی مشخص شد که اگر با موفقیت پیش رود تا اواخر شهریورماه امکان ورود به بازار سرمایه وجود دارد.

وزیر ورزش و جوانان فرایند خصوصی سازی را ابتدا ورود 10 درصد از سهام برای کشف قیمت عنوان و تاکید کرد: عزم جدی داریم که پس از آن 100 درصد سهام را واگذار کنیم.

سلطانی فر واگذاری ورزشگاه‌های مرغوبکار و درفشی‌فر و کمپ حجازی را برای افزایش دارایی‌ها و سرمایه‌ی این دو باشگاه دانست و گفت: ارزش آنها در زمینه‌های  مختلف حدود یک هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استقلال و پرسپولیس دکتر مسعود سلطانی فر پرسپولیس و استقلال وزیر ورزش و جوانان دو باشگاه خصوصی سازی سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار یک اتفاق بعد از ۱۹ سال با حذف سرخابی‌ها

آخرین باری که دو تیم پرطرفدار پایتخت جایی در بین هشت تیم برتر جام حذفی نداشتند، مربوط به چه فصلی بود؟

به گزارش مشرق، مهمترین اتفاق بازی‌های دیشب جام حذفی، شکست پرسپولیس به آلومینیوم اراک در ضربات پنالتی بود. 

پیش از این، استقلال هم در مرحله یک‌شانزدهم نهایی و بعد از شکست مقابل مس رفسنجان، از جام حذفی کنار رفته بود تا حالا خبری از دو تیم پرطرفدار پایتخت در بین ۸ تیم برتر تورنمنت نباشد.

نکته جالب اینکه در نوزده سال گذشته، حداقل یکی از این دو تیم استقلال و پرسپولیس به جمع ۸ تیم برتر جام حذفی رسیده بودند و آخرین باری که خبری از سرخابی‌ها در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی نبود، به فصل ۸۴– ۱۳۸۳ برمی‌گردد.

در آن فصل که با قهرمانی صباباتری به پایان رسید، استقلال در مرحله یک شانزدهم نهایی و در ضربات پنالتی، از شاهین بوشهر شکست خورد تا خیلی زود، اولین شگفتی آن تورنمنت رقم بخورد.

نکته جالب اینکه به مانند این فصل، پرسپولیس، در مرحله یک هشتم نهایی، با مسابقات خداحافظی کرد و با شکست به ابومسلم، نتوانست به مرحله یک چهارم نهایی برسد. ابومسلم در آن فصل، تا فینال صعود کرد که نهایتا به صباباتری باخت.

منبع: فوتبالی

دیگر خبرها

  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • تکرار یک اتفاق بعد از ۱۹ سال با حذف سرخابی‌ها
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • پرویز مظلومی: با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم
  • با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!