Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  عباس شیردل اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل نبود تسهیلات و سرمایه و شیوع ویروس کرونا شاهد به صدا درآمدن زنگ خطر نابودی صنعت صنایع دستی استان اصفهان هستیم به طوری که رکود این حوزه در سال ۹۹ به بیش از ۹۰ درصد رسیده و بسیاری از کارگاه‌ها را به تعطیلی کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در استان اصفهان بیش از هزار کارگاه صنایع‌دستی و ۶۰ هزار تولیدکننده وجود دارد که عملا ۹۰ درصد آن‌ها تعطیل، راکد و بیکار هستند.

مجله صنایع دستی ایران

رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان تاکید کرد: وجود سرمایه در گردش می‌تواند این صنعت را طی ۶ ماه آینده دوباره رو به راه کند، اما تاکنون هیچ گونه توجه و تسهیلاتی از سوی دستگاه‌های اجرایی استان به این حوزه انجام نشده است.

او ادامه داد: در حال حاضر در صنعت صنایع‌دستی استان حوزه‌های مختلفی در بازار با ارائه سرمایه در گردش می‌توانند شکوفا شوند.

رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان اضافه کرد: مقدار سرمایه در گردش هریک از حوزه‌های مختلفی همچون فیروزه‌کوبی ۱۰۰ میلیون تومان، قلم‌زنی ۱۵ میلیون تومان، خاتم‌کاری ۲۰ میلیون تومان و کارگاه‌های زیرساخت ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان است.

شیردل یادآور شد: با وجود تمامی این مشکلات، اما میزان قدرت خرید مردم در این بازار به صفر رسیده و شاهد رکود درآمدزایی این حوزه تا ماه‌ها و سال‌ها هستیم.

او گفت: در مورد تعطیلی هزاران واحد در صنعت صنایع دستی استان اصفهان می‌توان به تعطیلی ۱۲۰ واحد منبت‌کاری، تعطیلی ۹۰ درصد از کارگاه‌های میناکاری، تعطیلی و رکود ۸۰ درصدی کارگاه‌های فیروزه‌کوبی، تعطیلی ۱۲۰ کارگاه زیرساخت، تعطیلی ۵۰ کارگاه مسگری و تعطیلی ۱۵۰ واحد تولیدی خاتم‌کاری اشاره کرد.

کد خبر 519341 برچسب‌ها كرونا در ايران استان اصفهان صنایع دستی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان اصفهان صنایع دستی صنایع دستی استان اصفهان میلیون تومان کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، محمد ثابت اقلیدی در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام شهر دژکرد گفت: با توجه به ثبت ملی مهارت کیسه بافی شهر دژکرد به عنوان میراث ناملموس در سال ۱۴۰۰ و همچنین حمایت معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر انتخاب دژکرد به عنوان شهر ملی کیسه بافی، مقدمات این ثبت فراهم شده و دژکرد به زودی شهر ملی کیسه بافی شود.
وی با اشاره به افتتاح آزادراه شیراز - اصفهان گفت: شهر دژکرد با داشتن جاذبه های طبیعی فراوان در مسیر این آزادراه قرار دارد و با توجه به آینده این شهر برنامه ریزی می‌کنیم زیرساخت‌های گردشگری برای جذب گرشگر در منطقه نیز تقویت شود.
در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد.
همچنین از افرادی که در تهیه و تکمیل پرونده ثبت ملی مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی کمک کردند تقدیر شد.
جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام با هدف معرفی بادام دژ کرد، معرفی جاذبه‌های گردشگری توریستی، معرفی صنایع‌دستی، تولید محصولات کشاورزی و جذب سرمایه‌گذار درزمینهٔ‌های صنایع‌دستی و تبدیلی و گردشگری برگزار شد.
بازی‌های بومی و محلی، اجرای موسیقی محلی، برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی، نمایش آداب‌ و رسوم، پخت نان و غذا‌های محلی، نمایش محصولات کشاورزی از برنامه‌های این جشنواره بود.
شهر دژکرد از توابع شهرستان اقلید با جمعیت حدود ۱۰ هزار نفر با وجود امامزاده شمس‌الدین محمد (ع)، چشمه‌سار‌های چهل شهیدان، پارک ساحلی، چشمه‌سار انگفته، رودخانه سفید، دره باغ گل و باغ های بادام، گردو، سیب، هلو، آلو و گیاهان دارویی از مقاصد نوظهور و پرجاذبه استان فارس برای گردشگران است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود