Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا غلامرضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدرتامین اظهار داشت: صدرتامین با درک تغییر پاردایم‌های جهانی نگرشی جدیدی به معدن و صنایع معدنی دارد و از این رو نخستین شتاب‌دهنده حوزه معدن و صنایع معدنی تیر ماه با عنوان صدرفردا فعالیت رسمی خود را آغاز می‌کند.

وی گفت: رسالت این شتاب‌دهنده حمایت از استارتاپ‌ها و ایده‌های نو در بخش معدن و صنایع معدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدر تامین نگاه ویژ‌های به هوشمندسازی معادن، معدنکاری نوین، توجه به عناصر استراتژیک ملی و ... دارد و دیگر شرکت‌ها نیز در این مسیر اقدامات لازم و همکاری قابل توجهی خواهد داشت.

سلیمانی حرکت به روز در مسیر توسعه و پیشرفت را کلید بقا در صنعت برشمرد و گفت: در دنیای امروز، رابط‌های مستقیم بین توسعه تکنولوژی و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است. به طوری که می‌توان گفت تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشور‌ها بوده و ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: تکنولوژی طبق تعریف اسکاپ، چهار رکن اساسی دارد: انسان، ماشین، سازمان و اطلاعات که تعامل این‌ها با یکدیگر موجب رشد و توسعه اقتصادی می‌شوند. از میان چهار رکن تکنولوژی، انسان نقش محوری و بنیادی دارد. استفاده از بهترین و مدرن‌ترین ماشین آلات بدون نیروی انسانی متخصص و ماهر ممکن نیست. اینجاست که اهمیت ارتباط بین صنعت و دانشگاه بیش از پیش روشن می‌شود.

وی تصریح کرد: در این راستا چندین قرارداد و تفاهمنامه میان صدرتامین، شرکت‌های تابعه با دانشگاه‌های مطرح کشور نظیر دانشگاه تهران، شهید بهشتی، آزاد اسلامی و. در حوزه آموزش پرسنل، عارضهیابی، حمایت از استارتاپ‌ها و... منعقد شده است و همه شرکت‌های هلدینگ از باید تلاش کنند که در این زمینه پیشگام باشند.

بنا به گفته سلیمانی، هلدینگ صدرتامین و شرکت‌های تابعه تمام تلاش خود را در سال جهش تولید به کار خواهند گرفت که اکثر پروژه‌های سرمایه گذاری هلدینگ و شرکت‌های تابعه را تا پایان سال ۱۳۹۹ به بهره برداری برسند تا به توان از این محل به ایجاد اشتغال برای جوانان و هم به تولید ثروت برای سهامداران و ذینفعان پرداخت.

وی ادامه داد: صدر تامین براساس سیاست‌های دولت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی اقدام به تدوین برنامه‌های راهبردی و استراتژی‌های متناسب برای عملیاتی کردن آن‌ها نموده و شرکت‌های تابعه در این راستا اقدامات لازم را در دستور کار دارند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال ثروت سرمایه گذاری معدن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شرکت های تابعه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

جمع آوری ۱.۴ میلیارد فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

شاهمیرزایی از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

کد خبر 6092949 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود