Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

رشد کم جان بورس در ابرکانال

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز، با افزایش 2720 واحدی معادل 0.24 درصد به رقم یک میلیون و 118 هزار واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با رشد 91 واحدی به رقم 12 هزار و 585 واحد رسید. همچنین شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش 722 واحدی معادل 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

24 درصد به رقم 297 هزار و 6 واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با رشد 2731 واحدی معادل 0.77 درصد، عدد 356 هزار و 649 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 1806 واحدی معادل 0.77 درصد به رقم 235 هزار و 830 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، 4881 واحد افزایش معادل 0.33 درصد را رقم زد و به سطح یک میلیون و 494 هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با 4162 واحد افزایش معادل 0.50 درصد به رقم 830 هزار و 365 واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با 3527 واحد کاهش معادل 0.16 درصد همراه بود و عدد 2 میلیون و 213 هزار واحد را به نمایش گذاشت.

انتقاد یک نماینده مجلس از بالا بودن نرخ کارمزد کارگزاری‌های بورس

سید محسن دهنوی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در حساب توئیتری خود نسبت به بالا بودن نرخ کارمزد کارگزاری های بورس انتقاد کرد. این نماینده مجلس در حساب توئیتری خود نوشت: انحصارگرایی، سازمان ها را ناکارآمد و رشد باندبازی را در پی دارد. چرا با عدم صدور مجوز تأسیس کارگزاری جدید بورس در 14 سال اخیر، نرخ کارمزد کارگزاری ها بالا مانده است؟ همراه با تعدادی از نمایندگان در اعتراض به این وضع از وزیر اقتصاد سوال کردیم تا صدور مجوزها تسهیل و تسریع شود.

چند هزار ایرانی برای برای فروش سهام عدالت به بانک رفتند؟

سخنگوی سهام عدالت در گفتگو با شبکه خبر در خصوص افرادی که در حال حاضر روش غیر مستقیم را انتخاب کردند، اظهار کرد: اشخاصی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند سهام دار یک شرکت به نام شرکت‌های سرمایه گذار استانی خواهند شد، اما به طور کلی می‌توان به این مسئله اشاره کرد که تمام دارایی‌های آن‌ها از این ۳۶ شرکت سهام عدالت که در بازار بورس فعالیت دارند به شرکت سرمایه گذار استانی واگذار می‌شود.

حسین فهیمی  در خصوص مجموع آمار افرادی که در سامانه سهام عدالت روش مستقیم را انتخاب کردند، افزود: تا به امروز ۱۷ میلیون نفر روش مستقیم را انتخاب کرده اند، نکته‌ای که می‌توان به آن اشاره کرد این مسئله است که برخلاف پیش بینی بد بینانه‌ ما و سایر کارشناسان بورس در خصوص اینکه مشمولان سهام عدالت در همان روز‌های اولیه آزاد سازی سهام عدالت به شعب بانک‌های مربوط جهت فروش سهامشان مراجعه می‌کنند، اما خوشبختانه با توجه به رفتار منطقی که سهام داران در این خصوص به نمایش گذاشتند تا به امروز فقط ۶۰۰ هزار نفر از مجموع ۱۷ میلیون نفر سهام دار به بانک‌ها در جهت فروش سهامشان مراجعه کرده اند. او تاکید کرد: از این ۶۰۰ هزار نفر عده‌ای بخشی از سی درصد سهام خود را به فروش رساندن و بعضی دیگر از سهام داران تمام سهام سی درصد خود را در بانک‌ها معامله کرده اند.

سهام آسیا اقیانوسیه رشد کردند

روز دوشنبه، امیدها برای ریکاوری سریع‌تر اقتصاد از پاندمی کرونا موجب شد سهام آسیا اقیانوسیه امروز، در شروع معاملات هفتگی بازارها رشد کند. گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن ۰.۲ درصد رشد کرد در حالی که نیکی ژاپن ۰.۹۳ درصد جهش کرد. در بازار چین کامپوزیت شانگهای ۰.۲۵ درصد بالا آمد و هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۵۹ درصد رشد کرد. بازارهای استرالیا به علت تعطیلی رسمی بسته بود. کوسپی کره‌جنوبی ۰.۳۷ درصد رشد کرد. شاخص ۱۰۰ شرکت برتر آسیا اقیانوسیه سی‌ان‌بی‌سی هم ۰.۳۹ درصد بالا آمد. در بازار ارز، شاخص دلار در برابر ارزهای مهم جهان که هفته گذشته در ۹۷.۸ واحد قرار داشت، امروز تا ۹۶.۸۸۶ واحد پایین آمد. نرخ برابری دلار با ین ژاپن که هفته گذشته تا ۱۰۸.۵ واحد تضعیف شده بود، امروز تا ۱۰۹.۴۵ واحد تقویت شد.

کاهش قیمت سکه

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران امروز با افت ۷۰ هزار تومانی قیمت نسبت به روز معاملاتی گذشته به رقم هفت میلیون و ۲۶۵ هزار تومان فروخته شد. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز هفت میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. همچنین نیم سکه نیز سه میلیون و ۶۷۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۹۹۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی یک میلیون و ۶۰ هزار تومان تعیین قیمت شد. هر گرم طلای خام ۱۸ عیار ۷۰۹ هزار تومان و هر مثقال طلا نیز سه میلیون و ۷۵ هزار تومان به فروش رسید.

استراحت دلار و یورو در صرافی های بانکی

در معاملات امروز بازار ارز، شاهد عدم تغییر نرخ در صرافی‌های بانکی و کاهش نسبی قیمت‌ها در بازار آزاد هستیم. به گونه‌ای که هم اکنون هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور، به قیمت ۱۶۹۰۰ تومان از مردم خریداری می‌شود و در مقابل بدون تغییر نرخ نسبت به روز قبل، به قیمت ۱۶۹۳۰ تومان به متقاضی دریافت دلار آمریکا فروخته می‌شود. همچنین هر اسکناس یورو به نرخ ۱۸۵۰۰ تومان از مردم خریداری می‌شود و در مقابل، به نرخ ۱۸۶۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود که همانند دلار بدون تغییر نرخ می‌باشد. علاوه بر نرخ‌های اعلام شده در صرافی‌های بانکی، در بازار آزاد ارز، قیمت دلار آمریکا با اندکی کاهش نسبت به روز یکشنبه، به رقم ۱۷۶۰۰ تومان رسیده است.

هیاهو و قیمت‌های وحشتناک در بازار لوازم خانگی

هیاهو شاید بهتری کلمه باشد که برای توصیف شرایط این روزهای بازار لوازم‌خانگی بتوان به کار برد. گرانی، قیمت‌های وحشتناک، چند قیمتی بودن وسایل، نداشتن خدمات پس از فروش و البته کمبود کالا بازار را با آشفتگی روبه‌رو کرده که مشخص نیست پایانش کجاست و چرا کاری برای سامان‌دهی آن صورت نمی‌گیرد؟

مشتریانی که بعد از چند ماه کرونازدگی برای خرید به بازار لوازم‌خانگی مراجعه می‌کنند حالا با عددهایی روبه‌رو می‌شوند که نه‌تنها چشمانشان را گرد می‌کند بلکه این سؤال را در ذهنشان ایجاد می‌کند که چه اتفاقی افتاده و چطور شد که قیمت یک ماشین لباسشویی خارجی معمولی به بیش از 20 میلیون تومان رسید و قیمت یک لباسشویی ایرانی یک‌باره 12 میلیون تومان شد؟ چرا تلویزیون سامسونگ با امکانات روز و هوشمند بین 10 تا 30 میلیون تومان قیمت داشته باشد؟ اما در پاسخ به این سؤال فروشندگان لوازم‌خانگی بی‌ثباتی بازارها، افزایش تحریم‌ها، رفتن نمایندگی‌های خارجی از کشور، قاچاق بودن کالاها و کمبود در بازار و البته افزایش قیمت دلار را دلیل اصلی گرانی‌ها عنوان می‌کنند و تولیدکنندگان داخلی هم می‌گویند به دلیل شرایط اقتصادی، تحریم، نبود مواد اولیه و چندین ماه زیان به دلیل کرونا چاره‌ای جز گران کردن کالاهایشان نداشته‌اند. کرونا در روزهای گذشته عجیب مرز قیمت‌ها را در بازار لوازم‌خانگی تغییر داده است به صورتی که قیمت یک ماشین لباسشویی بوش که قبل از کرونا 10 تا 11 میلیون تومان بوده حالا به بیش از 20 میلیون تومان رسیده است. اما این رشد قیمت‌ها برای تولیدات ایرانی هم رخ‌داده است به صورتی که قیمت اجاق‌گاز حدود ۱۰ درصد، یخچال، تلویزیون، لباسشویی ۲۰ درصد و ظرف‌شویی و جاروبرقی ۲۵ درصد رشد داشته‌اند. هم‌اکنون قیمت یک یخچال سایدبای‌ساید ایرانی در بازار  ۱۲ میلیون تومان و گران‌ترین آن حدود ۲۲ میلیون تومان است و سایدهای خارجی هم از 25 میلیون تومان تا بیش از 50 میلیون تومان قیمت دارند. در حال حاضر قیمت یخچال معمولی ایرانی بین دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا ۱۲ میلیون است و نرخ فریزر تنها نیز از سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. /اتاق بازرگانی تهران

نان صنعتی گران می‌شود؟

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران با اشاره به اینکه قیمت تمام شده کالا تابع قیمت مواد اولیه است، تصریح کرد: در سال جاری حقوق کارگران حدود ۲۱ درصد افزایش داشته است؛ همچنین قیمت شکر، روغن و مواد بهبود دهنده نیز بالا رفته و نرخ خمیرمایه در سال جاری چند نوبت گران شده است. اخیرا سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که طبق تصمیم ستاد تنظیم بازار نرخ شکر درب کارخانه از ۴۰۵۰ تومان به ۶۳۰۰ تومان افزایش یافت و به زودی سازمان حمایت قیمت بسته بندی‌های این کالا را بر اساس قیمت مبنای ۶۳۰۰ تومان تنظیم و ابلاغ خواهد کرد. وی افزود: بنابراین دولت به صرف اینکه آرد یارانه‌ای در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد نمی‌تواند قیمت را کنترل کند، اما با توجه به اینکه نان یک کالای استراتژیک است، قیمت آن بیش از سایر کالاهای اساسی کنترل می‌شود. البته به گفته مروت‌پور نان صنعتی مشمول قیمت‌گذاری نیستند، اما قیمت‌ها کنترل می‌شود.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران اگر دولت قیمت آرد را برای همه صنوف آزاد کند در بازار محصول با کیفیت‌تر و با قیمت واقعی به دست می‌آید و فساد و رانت ناشی از چند نرخی بودن آرد نیز از بین خواهد رفت. به گفته با توجه به شرایط فعلی ممکن است تولیدکنندگان قیمت را ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش دهند، اما درصد دقیق افزایش قیمت مشخص نیست و بسته به نرخ مواد اولیه، نوع واحد تولیدی و هزینه سربار آن و بر اساس قیمت تمام شده، قیمت‌ها افزایش خواهد یافت. همچنین قیمت این محصول در ماه‌های آینده هم قابل پیش بینی نیست. /ایسنا

گرانی به ایستگاه قطار رسید

معاون مسافری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد که مصوبه افزایش ٢٠ درصدی قیمت بلیت قطار از ابتدای تیر ماه در تمام مسیرهای ریلی اجرایی می‌شود. میر حسن موسوی امروز در نشست خبری که در محل ساختمان راه آهن برگزار شد، گفت: "این افزایش قیمت هیچ ربطی به ضررهای ناشی از ویروس کرونا و یا جبران فاصله‌گذاری اجتماعی ندارد. افزایش قیمت‌ها بر اساس دستورالعمل های تعریف شده دو سال است که انجام می شود، سال گذشته نیز به طور متوسط٢٢ درصد قیمت بلیت قطارها افزایش یافت. از سال ٩٤ تا ٩٧ هیچ افزایش قیمتی در بلیت قطارها نداشتیم اما در سال ٩٧ حدود ١٠ درصد و در سال گذشته افزایش٢٢ درصدی را داشتیم. افزایش قیمت ها نیز بر اساس میزان افزایش هزینه شرکت های مسافرب و هم چنین تورم عمومی سالیانه مشخص می شود. شرکت‌های ریلی پیشنهاد افزایش ٤٠ درصدی را داشتند نهایتا مصوبه شورای عالی ترابری روی افزایش ۲۰ درصدی موافقت داشت. مصوبه شورای عالی ترابری افزایش قیمت بلیت قطار به صورت متوسط ۲۰ درصد است به این معنی که  شرکت‌های مسافری این اختیار را دارند که با توجه به هزینه، درآمد، تقاضا و عرضه‌ در برخی مسیرها به عنوان مثال ۱۵ درصد و در برخی مسیرها ۲۵ افزایش قیمت دهند." /ایرنا

تعرفه واردات برنج کاهش یافت

بر اساس تصمیمات نود و چهارمین جلسه کاروگروه تنظیم بازار تعرفه واردات برنج 10 درصد تعیین شد و تاکید شده است گمرک بدون فوت وقت و با تسهیل گری برای ترخیص برنج های وارداتی موجود در گمرک اقدام کند. در صورت جلسه کارگروه تنظیم بازار اعلام شده است که این اقدام باید در اسرع وقت صورت گیرد. گفتنی است که تعرفه واردات برنج پیش از این 26 درصد بود و با توجه به تغییر نرخ ارز واردات برنج از 4200 تومان به نیمایی تعرفه واردات این محصول کاهش یافت حتی در جلسه های گذشته تنظیم بازار موضوع کاهش تعرفه واردات برنج به 4 درصد نیز مطرح شده بود. به نقل از تسنیم؛ از دیگر نکاتی که در بند 2 صورت جسله کارگروه تنظیم بازار اشاره شده آن است که ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت محصول داخلی برداشته شود و همچنین با تنوع بخشی به کشورهای واردات این محصول، صرفه جویی ارز ایجاد شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جلیل سبحانی اکبر طبری علی دیواندری بیژن قاسم زاده دلار سکه بورس جلیل سبحانی اکبر طبری علی دیواندری بیژن قاسم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد

 به گزارش تابناک، اعتماد نوشت: اين جلسه با حضور احسان خاندوزي وزير اقتصاد و امور دارايي، ‌محمدرضا فرزين، رييس كل بانك مركزي، سيد محمد حسيني معاون پارلماني رييس‌جمهور از مجموعه دولت و روساي چند كميسيون مرتبط با مسائل اقتصادي در مجلس برگزار شده و مطابق خبري كه «ايسنا»از آن منتشر كرده، رييس مجلس در جمع‌بندي جلسه از دولت و به ويژه بانك مركزي درخواست يك «برنامه مكتوب» براي مديريت بازار ارز كرده است. اين در حالي است كه مجلس پيش از اين و در قالب اصلاح قانون بانك مركزي به رييس كل اين بانك «اختيار تام»براي مديريت بازار ارز داده بود.

در اين جلسه محمدرضا فرزين رييس كل بانك مركزي گزارشي از وضعيت بازار ارز و تحولات اقتصاد كلان كشور ارايه كرده و وزير اقتصاد و روساي كميسيون‌هاي اقتصادي، صنايع و معادن و جهش و رونق توليد مجلس هم به تشريح راهكارهاي خود براي كنترل نرخ ارز پرداختند.

اما قاليباف در اين جلسه از عملكرد اقتصادي دولت انتقاد كرده و گفته است: «ما دنبال تكرار جلسات نيستيم و جلسه سومي وجود ندارد. بنابراين بايد در مورد موضوع به جمع‌بندي برسيم و نتيجه نهايي را به صحن علني ارايه كنيم. در اين رابطه با توجه به اصرار نمايندگان براي بررسي موضوع در صحن علني، به صورت مشخص به نمايندگان گفتم اگر به جمع‌بندي و اتفاق نظر با دولت نرسيم مجلس خود به جمع‌بندي روشن مي‌رسد.»

در اين نشست، قاليباف با بيان اينكه نبايد به ارايه گزارش اكتفا كرد، گفت: در نشست قبلي به اندازه كافي گزارش ارايه شد. دوستان دولت بايد به‌طور روشن و شفاف رويكرد رو به جلو براي مديريت بازار ارز ارايه كنند.

قاليباف با تاكيد بر اينكه بايد بر روي اصل موضوع بحث و گفت‌وگو كنيم و در مورد رويكردها، اشكالات و راهكارها به جمع‌بندي برسيم، بيان كرد: واقعيت اين است كه ناترازي‌ها در قيمت ارز تاثيرگذار است؛ بنابراين نمي‌توان نظام يكپارچه اقتصادي را ناديده گرفت؛ دولت و مجلس بايد به اين مهم توجه داشته باشند.

وي با بيان اينكه حكمراني از دو بخش تشكيل مي‌شود، گفت: يك بخش تشخيص علمي و ديگري تصميم سياسي است؛ تشخيص‌هاي علمي ما به دلايل مختلف تحت تاثير تصميم‌هاي سياسي قرار دارد كه اگر تركيب آنها را با هم رعايت كنيم، مي‌توانيم مشكلات را حل كنيم اما اگر تشخيص علمي را فداي تصميم سياسي كنيم به‌طور حتم دچار مشكل خواهيم شد. همچنين اگر به تشخيص علمي بدون شرايط سياسي كشور توجه كنيم با مشكل مواجه خواهيم شد بنابراين تعادل اين موضوع مهم است.

قاليباف با تاكيد بر اينكه مجلس در عين اختلاف سليقه و اختلاف ديدگاه با سياست‌هاي ارزي دولت همراهي كرده است، گفت: همه اختيارهاي موجود در قانون دايمي را به رييس بانك مركزي داديم و هر چه ايشان در جلسه سران قوا بيان كردند قبول كرديم اما شرايط كنوني نشان مي‌دهد كه هم رويكرد اقتصادي و هم رويكرد مديريتي در موضوع ارز دچار اشكال است.

وي با اشاره به تورم كالاهاي اساسي كه با ارز ترجيحي وارد مي‌شوند و تاكيد بر ضرورت اصلاح رويكردهاي اقتصادي در اين زمينه، گفت: به‌طور روشن و مشخص امروزه در سياست‌هاي ارزي از نگاه اقتصادي دچار مشكل هستيم و طرح جامعي براي رويكرد اقتصادي در ارز وجود ندارد.

اظهارات رييس مجلس در جلسه با برخي از مسوولان اقتصادي دولت پس از آن صورت مي‌گيرد كه نرخ ارز در سال جديد دچار نوسان قيمتي شده و حالا در كانال 64 هزار توماني معامله مي‌شود. اتفاقي كه بسياري از كارشناسان و حتي تيم اقتصادي دولت آن را ناشي از «هيجانات زودگذر بازار» دانسته‌اند. از طرف ديگر، در دو سال و نيم گذشته، نرخ تورم همواره بالاي ۳۰ درصد و در بيشتر اوقات حتي بالاي ۴۰ درصد بوده است.

چند روز پيش مركز آمار گزارش تورم فروردين ماه امسال را منتشر كرد كه مطابق آن نرخ تورم سالانه در اين ماه 38.8 درصد اعلام شده است. اين نرخ تورم، كاهشي نسبي در مقايسه با نرخ تورم در اسفند ماه داشته، اما همچنان ايران در كنار آرژانتين و تركيه، جزو كشورهايي با شديدترين تورم در سراسر جهان قرار دارد.

با اينكه رييس كل بانك مركزي به تازگي در توجيه سياست‌هاي پولي دولت عنوان كرده كه«نرخ‌هاي بازار غيررسمي نقشي در تعيين قيمت كالاها ندارد.» اما از بازار خوراكي‌ها در ماه ابتدايي سال خبرهاي چندان جالبي بيرون نمي‌آيد. چنانكه، در فروردين ماه، خوراكي‌ها با شوك قيمتي روبرو شده‌اند به‌طور مثال، تورم بخش سبزي و حبوبات فقط در يك ماه، نزديك به 9.5 درصد بالا رفته. يا انواع گوشت قرمز و سفيد نزديك به 3 درصد رشد تورم ماهانه داشته‌اند. از سوي ديگر گزارش مركز آمار ايران از رشد ماهانه قيمت‌ چند كالاي خوراكي در مناطق شهري نشان مي‌دهد كالايي مانند پياز بيشترين جهش قيمت را در يك ماه اخير داشته است. پياز در اين يك ماه 29.5 درصد رشد قيمت داشته و پس از آن، شديدترين گراني خوراكي براي پرتقال است كه تنها در يك ماه بيش از 15 درصد گرانتر شده است.

در واقع هر سال به دليل افزايش قيمت مواد اوليه، صنايع مختلف درخواست‌هاي خود را براي «افزايش رسمي قيمت» به نهادهاي بالادستي ارايه مي‌كنند و دولت هم بعد از مدتي تن به خواسته توليدكنندگان مي‌دهد.

در آخرين تحولات، به تازگي انجمن توليدكنندگان ماكاروني درخواست افزايش قيمت داده و گويا وزارت صمت با افزايش 13 درصدي قيمت اين كالا موافقت كرده. ماكاروني جزو كالاهايي است كه در يكي- دو سال گذشته جايگزين برنج در بسياري از خانوارها شده و به همين دليل افزايش قيمت اين كالا، ‌اثر نامطلوبي در شرايط مصرف كربوهيدرات در خانوراها خواهد داشت.

اما اين اتفاق فقط در صنايع غذايي رخ نمي‌دهد. در بازار كالاي غيرخوراكي نيز توليدكنندگان همواره پس از افزايش قيمت مواد اوليه به دنبال قيمت جديدي هستند كه با فرمول هزينه-درآمد آنها جور در بيايد. به‌طور مثال، 28 فروردين ماه نامه‌اي به نقل از شركت «يزدتاير» منتشر شد كه در آن نسبت به مجوز افزايش قيمت 33 درصدي محصولات اين شركت اطلاع‌رساني شده بود. در عين حال، گفته مي‌شود كه برخي توليدكنندگان لوازم خانگي درخواست افزايش قيمت ارايه كرده‌اند كه در دست بررسي است و هنوز تاييد نشده است.

چرخه‌اي كه هر سال تكرار مي‌شود. توليدكنندگاني كه به دنبال افزايش قيمت هستند و شهرونداني كه به دليل ثابت ماندن دستمزد و در واقع درآمد خود طي يك سال، سبد خريد خود را كوچك‌تر مي‌كنند.

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش