Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@22:07:40 GMT

از امتحانات پایان ترم دانش‌آموزان چه خبر؟

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۲۵۵۸۶

آفتاب‌‌نیوز :

آخرین روز بهمن سال گذشته بود که ویروسی عجیب، چین و سپس سراسر جهان را درگیر رفتارهای مرموزانه خود کرد و با بی‌رحمی هر چه تمام‌تر انسان‌ها را درنوردید، در این میان حتی حیوانات نیز در امان نماندند و این ویروس به قدرت‌نمایی خود ادامه می‌داد.

ویروسی که روز به روز جان انسان‌های زیادر در تمام جهان را گرفت و همچنان به یکه‌ تازی خود ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس کرونا یا بیماری کووید-۱۹ آن چنان ناشناخته است که پس از گذشت حدود ۶ ماه از آغاز شیوع آن، هنوز هیچ راه درمانی دقیقی برای آن شناخته نشده و متخصصان معتقدند یا خود باید از بین برود و یا اینکه واکسنی برای رفع آن کشف شود.

بر اساس این گزارش، حال که جهان و به ویژه ایران درگیر این بیماری شده بود، در نخستین گام، ستاد ملی مقابله با کرونا، مدارس و دانشگاه‌ها را به عنوان اماکن پرخطر تعطیل و اعلام کرد پس از عادی شدن اوضاع، برای راه‌اندازی مجدد آن تصمیم‌گیری خواهد کرد.

بر این مبنا، به دلیل مقابله با عقب ماندن دانش‌آموزان و دانشجویان، استفاده از فضای مجازی برای تدریس و تلویزیون در دستور کار قرار گرفت، حتی امتحانات دانش‌آموزان را نیز به همان فضای مجازی تقلیل داد تا با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی، امنیت جانی دانش‌آموزان و دانشجویان در مقابل کرونا، تامین شود.

اما در این میان، برخی دانش‌آموزان مجبور به حضور در مدارس و امتحان حضوری شدند، اسفندیار نظری معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران در گفت‌وگو با ایسنا در مورد نحوه‌ برگزاری آزمون‌های حضوری و پروتکل‌های بهداشتی،اظهار کرد: با توجه به مصوبه ستاد مقابله با کرونا امتحانات پایه دوازدهم نظام جدید و قدیم به صورت نهایی و حضوری همزمان با سراسر کشور ساعت ۸ صبح روز شنبه ۱۷ خرداد شد و تا تاریخ ۱۶ تیر ادامه دارد.

وی گفت: این امتحانات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در ۳۳ شهرستان و منطقه و در ۲۷۸ حوزه در حال برگزاری است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران افزود: ۲۵ هزار دانش آموز در امتحانات نهایی پایه دوازدهم نظام جدید و قدیم حضور دارند و تا ۱۶ تیرماه این امتحانات امسال ادامه دارد که از این تعداد ۲۲ هزار و ۳۰۰ نفر نظام جدید و ۲ هزار و ۷۰۰ نفر نظام قدیم هستند و ۱۳ حوزه تصحیح آزمون در نظر گرفته شده که اوراق بعد از ۲۴ ساعت ضدعفونی در اختیار معلمان قرار می‌گیرد و پس از آن نمرات اعلام خواهد شد.

نظری با بیان اینکه امسال ۴۰ هزار و ۳۷۵ دانش آموز در پایه نهم در حال تحصیل هستند، در مورد نحوه برگزاری آزمون در این پایه، گفت: بر اساس ستاد تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا امتحانات پایه نهم حضوری و غیر هماهنگ و به صورت درون مدرسه‌ای برگزار می شود، امتحان هماهنگ در پایه نهم نداریم فرآیند آزمون از ۱۰ تا ۳۰ خرداد باید به پایان برسد و در هفته اول تیر ماه نایج اعلام می‌شود.

وی افزود: دریافت برگ هدایت تحصیلی غیرحضوری است و خانواده‌ها می‌توانند از سامانه همگام دانش آموزی و شبکه شاد نمونه برگ‌ها را دریافت کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران، خاطرنشان کرد: برگزاری آزمون تیزهوشان در پایه ۶ به ۷ در تاریخ ۲۷ تیرماه، ۹ صبح جمعه برگزار خواهد شد و تکمیل ظرفیت پذیرش نیز در پایه نهم به دهم نیز در تاریخ ۲۷ تیر ماه در ساعت ۱۴ بعدازظهر جمعه برگزار می‌شود.

نظری افزود: آزمون مدارس نمونه دولتی پایه ۹ به ۱۰ و ثبت نام آن از تاریخ ۱۷ تا ۲۷ خرداد است و آزمون آن در تاریخ ۲۰ تیرماه در ساعت ۹ صبح روز جمعه به صورت همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود، همچنین تعداد مدارس نمونه دولتی برای برگزاری آزمون در ۱۹ شهرستان، ۱۹ مدرسه دخترانه و ۱۹ مدرسه پسرانه خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا، دانش آموزان موظف هستند همراه با ماسک و دستکش یک ساعت قبل از شروع امتحانات در حوزه امتحانی حضور پیدا کنند و در محل استقرار خود قرار گیرند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مازندران ادامه داد: با توجه به هماهنگی با شبکه بهداشت، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی و با استقرار ناظران بهداشتی بعد از پایان هر آزمون محل‌های برگزاری ضدعفونی شده و اگر دانش آموزی دارای بیماری خاصی باشد، جدا از دانش آموزان دیگر در حوزه از او امتحان گرفته می‌شود.

نظری تاکید کرد: از تجمع دانش آموزان در حیاط جلوگیری می‌شود و آن‌ها پس ازپایان امتحان با رعایت فاصله گذاری محل حوزه امتحانی را ترک می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: امتحانات امتحانات دانش آموزان برگزاری آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟