Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها صحبت از فاصله‌هایی است که به قیمت جان تمام می‌شود و صعود دوباره آمار کرونا در استان زنجان نشان از این دارد که مردم دیگر کرونا را جدی نمی‌گیرند و قصد دارند تا مدت‌های طولانی برای این ویروس منحوس میزبان‌داری کنند. ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، چند ماه از ورود مهمان ناخوانده به کشور می گذرد، ویروسی که به شدت همه را آشفته و کلافه کرد و آرامش روانی از کودک و بزرگ گرفت و انگار قصد رفتن هم ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای ابتدایی شیوع این ویروس در کشور تا دو هفته بعد از آن اعلام می‌شد که زنجان وضعیت سفیدی از لحاظ شیوع این ویروس دارد و کسی مبتلا به این ویروس نشده است شاید در تصورات بسیاری از مردم ویروس همان روز‌ها در حال جولان در بین زنجانی‌ها بود اما مسئولان در این روز‌ها نخواستند ذهن همشهریانشان را آشفته کنند که همین مسئله موجب شد که سیل عظیمی از سفرها به دلیل عدم ویروسی شدن به استان سرازیر شود و بسیاری از روستا‌ها مهمانانی به خود ببینند که دیگر یاد و خاطرشان را از فکرشان بیرون زده بودند.

شاید ورود همین مهمانان از استان‌های آلوده به زنجان یکی از دلایلی بود که این استان نیز به سرعت برای این که از غافله آلوده‌شدگان عقب نماند جایگاه خود را در بین استان‌های درگیر تثبیت کرد و روند ابتلا روز به روز افزایش یافت و عده‌ای از زنجانی‌ها نیز با آلوده شدن به بیماری به کام مرگ کشیده شدند.

هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره طولانی بودن بحران ویروس کروناافزایش بیماران کرونایی در استان بوشهر / مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند + فیلمکرونا در کهگیلویه و بویراحمد اوج گرفت؛ ورود افراد بدون ماسک به ادارات ممنوع ش

نکته‌ای که حائز اهمیت است این بود که در روز‌های ابتدایی که زنجان آلوده تشخیص داده شد، مانور‌های بسیاری توسط صدا‌و‌سیمای استان و رسانه‌ها برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی داده شد و مدام بر طبل این که "تا رعایت نکنید کرونا با ماست" کوبیده شد، مردم نیز تا حدودی رعایت کردند و همین مسئله موجب شد تا تعداد مبتلایان از 30 مورد مثبت حتی به دو یا سه نفر در روز کاهش یابد موفقیتی که اگر ادامه‌دار بود استان زنجان می‌توانست جز پرچم سفیدان از لحاظ این ویروس باشد.

ولی این موفقیت عمر کوتاهی داشت و بعد از گذر پیک کرونا باز هم آمار‌ها رو به افزایش رفت، به طوری که طبق اعلام ستاد پیشگیری از کرونا در استان زنجان در روز 19 خرداد 10 نفر دیگر به آمار مبتلایان در استان افزوده شد و دو نفر جان خود را از دست دادند به طوری که از ابتدای وقوع این بیماری نیز یک هزار و 228 نفر مورد مثبت شناخته شده و 138 نفر نیز جان خود را بر اثر ابتلا، از دست دادند.

اما در این روز‌ها که کرونا در حال اوج‌گیری دوباره است مردم استان دیگر پروتکل‌ها و ضوابط بهداشتی را رعایت نمی‌کنند اصلا خبری از تجمع مردم برای خرید ماسک و محلول‌های ضد عفونی کننده نیست، معلوم نیست چرا مردم آن طور که باید این بیماری را جدی نمی‌گیرند؟! آیا بیماری در نظر مردم ریشه کن شده است؟ شاید کم رنگ شدن اطلاع‌رسانی از حضور این بیماری باعث این موضوع شده باشد، مسئله‌ای که می‌تواند در صورت عدم رعایت مردم تا مدت‌ها مهمان استان باشد و زندگی عادی مردم را مختل کند.

با تمام آن‌چه که گفته شد آیت‌الله علی خاتمی، امام جمعه زنجان با ابراز نگرانی از پیک مجدد این بیماری، طی روز‌های اخیر اظهار کرده بود بازگشایی صنوف و آزاد‌سازی فعالیت دوباره مشاغل به این معنا نیست که این بیماری و شیوع آن از بین رفته است پس مردم باید در رعایت تمام پروتکل‌های اعلامی وزارت بهداشت همچنان توجه جدی و مبادرت داشته باشند.

بهگفته وی، حضور در مجالس عروسی و عزا می‌تواند با اوج‌گیری دوباره این بیماری فاجعه‌های بزرگی را در استان به بار آورد و عواقب جبران ناپذیری در پی داشته باشد.

آیت‌الله علی خاتمی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرده و معتقد بود باید تمام مسئولان امر استانی و شهرستانی بر رعایت اصول و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی برنامه‌ریزی کرده و مدیریت لازم را داشته باشند.

این مسئول از عادی‌سازی حضور مردم در مراسمات عزا انتقاد کرده و گفته است: عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و عادی جلوه دادن شرایط بیش‌تر به دلیل اطلاع رسانی‌های ضعیف مسئولان در این ارتباط بوده است.

رضا عسگری، فرماندار زنجان نیز با ابراز نگرانی از اوج گیری دوباره کرونا در استان، معتقد است: مردم دیگر اصول بهداشتی مقابله با شیوع ویروس کرونا را رعایت نمی‌کنند و این بیماری را جدی نمی‌گیرند.

به گفته وی، تنها راه مقابله با این ویروس ساده‌ترین و امن‌ترین راه ممکن، یعنی رعایت تمام و کمال موازین بهداشتی است.

رضا عسگری با تاکید بر این که تا خود مردم نخواهند و همتی در زمینه مقابله و ریشه‌کنی این ویروس نداشته باشند، این مهمان اجباری قصد رفتن نخواهد داشت عنوان کرده است: این ویروس ناشناخته خطرناک‌تر از گذشته شده و تغییر رفتار داده است که همین مسئله بر نگرانی‌ها در اوج‌گیری و همه‌گیری آن در استان و کشور افزوده است

به نظر می‌رسد دغدغه اوج‌گیری دوباره کرونا، مسئولان امر استانی را به شدت درگیر کرده است و آن‌چه که بیشتر نمود دارد بی‌خیالی مردم برای زندگی طولانی مدت با این معضل است.

علی‌رضا آرمانی‌کیان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به این که مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بی‌توجهی می‌کنند، اظهار داشت: تعاملات اجتماعی مردم نیز افزایش یافته است و همین مسئله موجب شده تا شاهد صعود دوباره بیماری کرونا در استان باشیم.

وی افزود: همزمان با شیوع بیماری کرونا و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم، استان زنجان با پیک کرونا مواجه نشد اما وضعیت کنونی نگرانی‌هایی را در استان ایجاد کرده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به این که این بیماری جدید است و هر بار ابعاد ویژه‌ای از خود نمایان می‌کند، تاکید کرد: در حال حاضر تنهاترین و مهم‌ترین اصل در پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت پروتکل‌های بهداشتی است که سازمان جهانی بهداشت نیز همواره بر آن تاکید دارد.

این مسئول با اشاره به این که شرایط حال حاضر در جامعه به نحوی است که عادی انگاری بیماری در جامعه وجود دارد و مردم بی‌توجه به این ویروس شده‌اند، گفت: رفتار مردم در آینده نزدیک موجب مسائلی برای استان خواهد شد و کادر درمان را بیش از پیش درگیر خواهد کرد.

آرمانی‌کیان با تاکید بر این که از مردم خواهشمندیم تا بدون داشتن ماسک در جمع‌های بیش از دو نفر حضور نداشته باشند، ابراز داشت: مردم باید از حضور در محیط‌هایی که مراودات اجتماعی بالا است پرهیز کنند و عجله ای نیز برای دیدن فرد مشکوک به بیماری نداشته باشند و اجازه دهند تا دوره قرنطینه فرد مشکوک سپری شود. 

وی با اشاره به این که مراسمات عزاداری و عروسی نباید به صورت عادی و با جمعیت‌های بالا برگزار شود اظهار داشت: مردم در صورت اجبار به حضور در این گونه مراسم‌ها حتما از دستکش و ماسک استفاده کنند و سعی بر برگزاری مراسم در فضای باز داشته باشند.

حال با توصیفاتی که شد در پایان باید به این موضوع اشاره کنیم که اوج گیری ویروس کرونا در استان آغاز شده و اگر بخواهیم با همین روند ادامه دهیم قطعا کرونا می‌تواند جان بسیاری از همشهریان ما را بگیرد. آنچیز که امروزه از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود این است که بیش از پیش باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند و فکر ریشه‌کنی کرونا را در حال حاضر فراموش کنند.

گزارش از زهرا بیات

انتهای پیام/ش

R7707/P/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی اوج گیری دوباره کرونا در استان داشته باشند استان زنجان همین مسئله روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • تصویری از در آغوش کشیدن کاظم صدیقی توسط آقای وزیـر
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی