Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: پروژه راه آهن میانه_اردبیل یکی از پروژه‌های سخت و دارای الویت است و همه اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه توسط دولت تامین شده است.

معاون رییس‌جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه 20 خرداد در سفر کوتاه خود به استان اردبیل که اختصاص به بازدید از راه آهن اردبیل میانه داشت، با اشاره به اختصاص 10 هزار میلیارد ریال اعتبار به راه آهن اردبیل در سال جاری اظهار کرد: دولت تاکنون برای اجرای پروژه راه‌آهن اردبیل- میانه بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه راه آهن اردبیل از لحاظ تامین اعتبار مشکلی نخواهد داشت، افزود: با توجه به اهتمام دولت این پروژه مشکل اعتباری نداشته و حتی هرگونه توقف پروژه به دلیل مسایل مالی از سوی خبرنگاران رسانه ای شود.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: پروژه راه آهن اردبیل- میانه یکی از بی‌نظیرترین پروژه‌ها به‌ویژه در حوزه ریلی کشور است بیش از ۲۴کیلومتر تونل و مرتفع ترین پل کشور و حتی خاورمیانه در این مسیر قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه توجه ویژه دولت به این پل غیر قابل کتمان است، افزود: اعتبارات خوبی به این پروژه اختصاص یافته که از جمله دستاوردهای نظام و دولت محسوب است که بهره‌برداری از آن موجب رونق اقتصادی بویژه در بخش گردشگری استان می‌شود.

نوبخت اضافه کرد: چندین بار برای بازدید از این پروژه عظیم به استان اردبیل سفرکرده‌ام و در عصر زمستان برفی هیچ وقت از خاطره من پاک نمی شود و قولی که بنده در ۲۲ بهمن دو سال پیش داده‌ام و وعده‌ رییس جمهوری به مردم استان درباره افتتاح آن در این دولت محقق میشود.

وی با بیان اینکه مردم متدین و انقلابی استان اردبیل باید بدانند که دولت به عهدی که بسته پایبند است، گفت: با وجود مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم و رکود ناشی از کرونا، اجرای پروژه‌های اساسی در کشور نه تنها متوقف نشده است بلکه با افزایش امکانات به کار خود ادامه دادهاند.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: اتصال مراکز استان‌ها به شبکه راه آهن سراسری و بین المللی در دستور کار دولت قرار گرفته و بر این اساس طرح‌های ریلی مختلفی در کشور اجرا می شود.

این مسئول با تقدیر از پیگیری استاندار اردبیل در رابطه با ادامه روند این پروژه اظهار کرد: استاندار اردبیل به عنوان نماینده دولت در استان هر زمان برای پیگیری مشکلات این پروژه و گزارش لازم در سازمان برنامه و بودجه بدون محدودیت حضور مییابد و ما نیز در حل مسایل در اسرع وقت اقدام میکنیم.

محمد باقر نوبخت تصریح کرد: امیدواریم این پروژه در دولت دوازدهم به بهره برداری برسد و در اولین سرویس قطار خانوادههای معظم شهدا به مشهد مقدس اعزام میشوند و این برنامه در سایر طرحها هم عملی شده است.

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با دادن قول اعزام خبرنگاران به مشهد مقدس نیز افزود: بعد از خانواده های معظم شهدا خبرنگاران و اهالی رسانه نیز برای زیارت امام هشتم اعزام میشوند و مقدمات این سفر قبل از افتتاح باید از سوی مدیریت برنامه ریزی استان انجام شود.

وی در پایان از اختصاص ۲۰۰میلیارد تومان برای پروژه راههای اصلی از اعتبارات ملی و استانی از مصوبات سفر در ماه‌های گذشته خبر داد و گفت: سعی میکنیم اعتبارات مصوب سفر رییس جمهور برای پروژههای مختلف تخصیص یابد.

به گزارش گروه دریافت ایسنا، عملیات اجرایی راه‌آهن میانه - اردبیل به طول تقریبی ۱۷۵ کیلومتر در سال ۸۴ شروع و تاکنون به مرحله بهره برداری نرسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی راه آهن اردبیل میانه اعتبارات عمرانی رییس سازمان برنامه و بودجه معاون رییس جمهوری راه آهن اردبیل پروژه راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۹۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • پروژه نهضت ملی مسکن از مرز ۲میلیون و۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است