Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش انجمن رادیوتراپی آنکولوژی، سید هادی مولانا روز پنجشبه درباره مشکلات ایجاد شده برای تامین قطعات دستگاه‌های رادیوتراپی برای ارائه خدمت به بیماران سرطانی به علت تحریم‌ها افزود: در حال حاضر امکان خرید قطعات و تجهیزات مورد نیاز برای دستگاه‌های مدرن رادیوتراپی که برای درمان سرطان با روش‌های جدید مورد استفاده قرار می‌گیرد وجود دارد، اما متاسفانه به دلیل تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا امکان پرداخت پول این تجهیزات وجود ندارد و همین مساله سبب شده دستگاه‌های رادیوتراپی گاهی با وقفه عملکرد نتوانند خدمات کمی و کیفی مطلوب را به برخی از بیماران ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر توانسته‌ایم با استفاده از بهترین دستگاه‌های روز دنیا و دانش متخصصان ایرانی، درمان سرطان را وارد مرحله تازه‌ای کنیم و عوارض آن را برای بیماران سرطانی تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش دهیم.

این عضو انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران اظهار کرد: در حال حاضر با استفاده از روش IMRT به عنوان یکی از روش‌های نوین در خاورمیانه و جهان اثرپذیری درمان سرطان برای بیماران سرطانی به صورت قابل توجهی افزایش یافته، اما متاسفانه به دلیل تحریم‌های غیرانسانی آمریکایی‌ها، بیماران سرطانی نمی‌توانند داروهای مورد نیاز خود را که به نوعی مکمل درمان رادیوتراپی است، فراهم کنند و همین مساله نگرانی‌ها در مورد درمان این بیماری را در ایران افزایش داده است.

این پزشک متخصص در درمان سرطان بیان کرد: با وجود همه تحریم‌ها و مشکلات توانسته‌ایم با همکاری متخصصان داخلی و داروسازان ایرانی بخشی از نیازهای دارویی بیماران را تامین کنیم و با استفاده از روش‌های جدید درمان سرطان نیز به نوعی تحریم‌های آمریکا را نه تنها کم اثر، بلکه بی اثر کنیم.

یکی از روش‌های درمانی موثر و در دسترس برای بیماران مبتلا به سرطان، پرتو درمانی یا رادیوتراپی است که در کنار عمل جراحی و درمان‌های سیستمیک، به عنوان یک روش درمانی موضعی برای مداوای بیماران مبتلا به سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها سلامت تحریم تحریم های دارویی آمریکا سرطان رادیو تراپی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت تحریم تحریم های دارویی آمریکا سرطان رادیو تراپی بهداشت و سلامت سلامت تحریم تحریم های دارویی آمریکا سرطان رادیو تراپی بهداشت و سلامت بیماران سرطانی درمان سرطان تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهرسه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن لرستان، اظهار داشت: این پروژه ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه‌ای دارد و جزو کریدورهای اصلی است، دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می‌کند و با جدیت دنبال شده است.

وی عنوان کرد: بخش خوبی از پروژه پیش رفته است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بخش زیادی از بار مورد نیاز از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود و بیش از ۶۰ میلیون تن بار از منطقه باید جابجا شود، گفت: زیر ساخت و امکان جابجایی بار بسیار پایین است که با راه آهن میزان ظرفیت جابجایی افزایش می‌یابد.

منصوری، بیان داشت: با تاکید رئیس جمهور و مصوبه سفر، کار در پروژه راه آهن لرستان سرعت گرفت و تا اسفند پارسال پیشرفت مطلوبی داشت اما به دلیل محدودیت منابع دچار افت و پس از آن در اجرای پروژه تأخیر ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سنگین است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد، افزود: با استفاده از ۱.۲ میلیارد منابع دفتر مقام معظم رهبری در قالب صندوق توسعه و پیگیری رئیس جمهور، تأمین منابعی از محل تهاتر نفت انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه فرآیند تبدیل نقدینگی با تأخیر مواجه است، ادامه داد: پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با نظر رئیس‌جمهور در سطح ملی برگزار شد که در اسرع وقت محموله مناسب نفت برای تأمین منبع مالی این طرح در نظر گرفته و تحویل پیمانکار شود، این فرآیند آغاز شده است و به زودی در تأمین منابع تسهیل می‌شود، با این وجود ما نگذاشتیم کار برای تأمین منابع مالی پروژه تعطیل شود.

منصوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه چون اعتبار به روز شده طرح بالای ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است بنابراین تأمین منابع ارزی آن ضروری است، عنوان کرد: فرآیند عملیاتی تهاتر نفت برای پروژه آغاز شده است، منابع بودجه عمومی را نمی‌توانیم وارد این پروژه کنیم، چون زمانبر است، منتهی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان پروژه ملی و بین المللی است و شمال به جنوب را تکمیل می‌کند و دستور رئیس جمهور این است که کار دنبال شود، گفت: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که راه آهن لرستان یکی از آنها است، موضوع تأمین منابع پروژه حل شده است و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با پیگیری استان و وزارت راه پای کار هستیم و بعد از این سفر جلسات عملیاتی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

کد خبر 6099277

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان