Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@00:07:04 GMT

واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم‌های آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۱۳۵۹

واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم‌های آمریکا

دیوان کیفری بین‌المللی با غیرقابل قبول دانستن تحریم‌های آمریکا علیه مقامات خود، گفت این حملات با هدف نفوذ بر اقدامات این دیوان و مداخله در مُر قانون است.

به گزارش مشرق، دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) با صدور بیانیه‌ای به اقدام دولت آمریکا در تحریم مقامات این سازمان واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این دیوان در بیانیه خود تحریم‌های اعمال شده توسط آمریکا را مصداق «تهدید و اجبار» علیه مقامات قضائی دانست که با هدف دخالت در مُر قانون انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، دیوان کیفری بین‌المللی با غیرقابل قبول خواندن این اقدام آمریکا، تصریح کرد در کنار کارمندان و مقامات خود در برابر جدیدترین نمونه از حملات بی‌سابقه علیه این سازمان ایستاده است.

بیشتر بخوانید: جزئیاتی از اتهام واهی آمریکا به پزشک ایرانی دورخیز آلمان برای تحریم آمریکا

این دیوان با ابراز تأسف عمیق از تصمیم آمریکا به تحریم مقامات خود، در بیانیه خود نوشت: «این حملات به مثابه تنش‌زایی و اقدام غیرقابل قبول برای مداخله در مُر قانون و عملکرد دیوان است. این اقدامات با هدف نفوذ بر اقدامات مقامات دیوان در حوزه تحقیقات مستقل و فرایند قضائی بی‌طرف آن اعلام شدند».

در این بیانیه، تحریم‌های آمریکا که حمله به دیوان خوانده شده، همانند حمله به منافع قربانیان جنایات خصمانه توصیف شده که این دیوان به عنوان آخرین امید برای اجرای عدالت درباه آنهاست.

ترامپ روز پنجشنبه با امضای یک فرمان اجرایی مجوز اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین‌المللی را صادر کرد. گفته می‌شود این تحریم‌ها به دلیل تحقیقات دیوان بین‌المللی کیفری درباره جرائم آمریکا در افغانستان و همچنین جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان اعمال شده است.

پیشتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از آمریکا و دیگر کشورها خواسته بود دادستان‌ها و اعضای دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کنند.

یک ماه پیش بود که دادستانی کل دیوان کیفری بین‌المللی با بیان اینکه فلسطین، یک دولت مستقل است، تاکید کرد که این دیوان صلاحیت قضایی برای تحقیقات در موضوع جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را دارد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی ترامپ فلسطین آمریکا دیوان کیفری بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند

ملکه رانیا تاکید کرد جامعه جهانی باید فورا از نفوذ خود برای پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه استفاده کند.

به گزارش ایسنا، ملکه رانیا، همسر عبدالله دوم، پادشاه اردن در مصاحبه با شبکه MSNBC آمریکا گفت: صدور حکم نهایی دیوان بین‌المللی دادگستری علیه اسرائیل درباره نسل کشی در غزه ممکن است سال‌ها طول بکشد. نمی‌توان منتظر این حکم بود چرا که مردم در آنجا در حال کشته شدن هستند. هرچه بیشتر طول بکشد لکه ننگ بر وجدان جهانی بزرگتر می‌شود.

وی افزود: زمانی که از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی استفاده می‌شود این یک مجازات جمعی و جنایت جنگی است. زمانی که تمام ساکنان کوچانده می‌شوند این نیز یک جنایت جنگی است. کاملا واضح است که اسرائیل مشکلی در حمله به غیرنظامیان ندارد و زندگی فلسطینی‌ها برایش بی‌ارزش است. ۷۰ درصد از ۳۵ هزار نفری که در غزه به شهادت رسیدند زن و کودک هستند. جنگ غزه منجر به آوارگی ۱.۷ میلیون نفر از مجموع ۲.۲ میلیون ساکن غزه شد.

همسر پادشاه اردن اجرای نابرابر قوانین بشردوستانه بین‌المللی درباره وضعیت غزه را یک سابقه خطرناک دانست و گفت: زمانی که قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل در غزه بدون هیچ‌گونه عواقبی نقض می‌شود، زمانی که قطعنامه‌های سازمان ملل نادیده گرفته می‌شود، این به چه معنا است؟! زمانی که کشورهای مشخصی به دلیل کارنامه ضعیف خود در زمینه حقوق بشر مجازات می‌شوند اما به اسرائیل که مرتکب نسل‌کشی می‌شود با سلاح‌های بیشتر پاداش داده می‌شود، عدالت کجاست؟

ملکه رانیا گفت: زندگی کردن در سایه اشغالگری بسیار دشوار است. اینکه هر روز ببینی که طرف دیگری بخشی از زندگیت را زیر نظر دارد و تو را خوار می‌کند و در هر لحظه ممکن است بدون دلیل بازداشت شوی. اسرائیل علاوه بر جنگ علیه غزه فلسطینی‌ها در کرانه باختری را نیز مجازات می‌کند. حدود ۵۰۰ فلسطینی از جمله ۱۲۴ کودک از هفت اکتبر در کرانه باختری به شهادت رسیده و ۸۰۰۰ نفر دیگر بازداشت شدند. جامعه بین‌المللی باید از نفوذ خود برای پایان جنگ غزه استفاده کند.

وی افزود: جامعه بین‌المللی باید برای مجازات ۲ طرف آماده باشد. رسیدن به یک صلح عادلانه نمی‌تواند تنها به تحمیل اراده قوی‌تر (اسرائیل) بر طرف ضعیف‌تر محدود شود. تمام چیزی که می‌خواهم این است که همه برای یک بار هم که شده خودشان را جای فلسطینی‌ها قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال صدور حکم جلب جهانی، خواب را از چشمان نتانیاهو ربوده است
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • ادعای ترکیه درباره شرط حماس برای کنارگذاشتن سلاح
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ترکیه: از تمام ابزارها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند