Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای آفریقایی از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواستند همسو با حرکت جهانی به وجود آمده پس از ماجرای مرگ جورج فلوید، گفتگوی فوری درباره نژادپرستی و خشونت نیروهای امنیتی را آغاز کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، در پیامی که ۵۴ کشور عضو اتحادیه آفریقا به امضا رساندند، سفیر بورکینافاسو در سازمان ملل برگزاری گفتگوی فوری درباره خشونت علیه تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز و موارد فعلی نقض حقوق بشر که با انگیزه‌های نژادپرستی برنامه‌ریزی شده و خشونت امنیتی‌ای که علیه شهروندان آفریقایی‌الاصل انجام می‌شوند، خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر بورکینافاسو افزود: حوادث فاجعه‌بار ۲۵ مه ۲۰۲۰ در شهر مینیاپولیس آمریکا به مرگ جورج فلوید ختم شد، اعتراضاتی را در جهان علیه ظلم و خشونت کسانی که هر روزه در نقاط مختلف جهان به شهروندان آفریقایی‌الاصل آزار می‌رسانند، به راه انداخت.

او با اشاره به اینکه به نمایندگی از تمامی اتحادیه آفریقا صبحت می‌کند، در ادامه گفت: متاسفانه مرگ جورج فلوید تنها رخداد در این زمینه نیست.

این پیام برای رئیس شورای حقوق بشر ارسال شده و از او خواسته شد،روزهای آتی همزمان با ازسرگیری چهل و سومین نشست شورا که ماه مارس به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شده بود، جلسه‌ای را برای بحث و گفتگو درباره نژادپرستی ترتیب دهد.

این درخواست در حالی برای شورای حقوق بشر سازمان ملل ارسال شد که خانواده فلوید و خانواده‌های دیگر قربانیان خشونت‌های پلیس به همراه حدود ۶۰۰ سازمان غیردولتی از این شورا خواستند فورا مساله نژادپرستی و فرار نیروهای پلیس آمریکا از محاکمه را مورد بررسی قرار دهد.

سخنگوی شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز به خبرگزاری فرانسه گفت: در حال حاضر این درخواست از طرف تعداد زیادی از کشورها مطرح شده و این امر احتمال اختصاص جلسه‌ای برای بررسی آن را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای حقوق بشر سازمان ملل اتحادیه آفریقا اعتراضات در آمریکا جورج فلوید شورای حقوق بشر سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۹۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم

 
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایندگان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

 منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟