Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل هسته‌ای گفت: به نظر می‌رسد آمریکا در مدت کوتاه پیش رو از عمر باقیمانده دولت ترامپ چندان در پیشبرد سیاست‌های خصمانه خود علیه ایران موفق نباشد و اقدامات ایالات متحده بیشتر یک جنجال تبلیغاتی است.

مهدی فتحی، کارشناس مسائل هسته‌ای در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره نامه ایران به مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد رفتار غیرقانونی آمریکا در قبال ایران گفت: آژانس بین المللی اتمی سازمان تخصصی است که به شدت متاثر از قدرت‌هایی است که در شورای حکام تاثیرگذار هستند که یکی از این کشور‌ها آمریکاست که سیاست آژانس را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اساسا یکی از مسائلی که باعث شده موضوع ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در این سطح مطرح شود به سیاست‌های آمریکا در آژانس برمی گردد به طوری که در دهه گذشته آمریکایی‌ها چنان سیاست‌های سازمان بین المللی انرژی اتمی را تحت تاثیر قرار دادند که کشور‌هایی مثل ایران که کاملا در چارچوب قوانین این سازمان عمل می‌کنند دچار سخت گیری‌های غیرمنطقی آژانس شده‌اند.

فتحی با بیان اینکه نفوذ آمریکا در این نهاد بین المللی باعث طولانی شدن موضوع پرونده ایران در آژانس شده است، گفت: در حال حاضر هم که مدیر کل این نهاد یک فرد آرژانتینی و تحت القائات آمریکاست متاسفانه شاهد آن هستیم که گزارش‌های مخابره شده در مورد ایران به طور طوطی وار در حال تکرار اتهامات گذشته است.

این کارشناس مسائل هسته‌ای درباره اینکه تا چه اندازه سیاست‌های ناعادلانه ایالات متحده و نفوذ آن در آژانس می‌تواند در سرنوشت ایران و مسئله انرژی هسته‌ای موثر باشد، گفت: عمر دولت فعلی آمریکا کوتاه است و دولت‌ها اساسا در آژانس بین المللی با احتیاط به رفتار آمریکا نگاه می‌کنند.

وی افزود: به نظر می‌رسد در شش ماه پیش رو کشور‌ها توجه کمتری به کارشکنی آمریکایی‌ها داشته باشند چه آن دسته از کشور‌هایی که مانند چین و روسیه رقیب آمریکا محسوب می‌شوند و چه کشور‌هایی مانند انگلیس و فرانسه که متحد آمریکا هستند.

فتحی در پایان خاطرنشان کرد: براساس این تحلیل به نظر می‌رسد آمریکا در مدت کوتاه پیش رو از عمر باقیمانده دولت ترامپ چندان در پیشبرد سیاست‌های خصمانه خود علیه ایران موفق نباشد و اقدامات ایالات متحده بیشتر یک جنجال تبلیغاتی است تا استراتژی راهبردی و سیاست‌های آمریکا در این بازه زمانی دستاوردی برای آمریکایی‌ها ندارد، چون اساسا سیاست‌های ترامپ در کل چهار سال اخیر نه تنها به زیان خود این کشور بوده بلکه منافع متحدین این کشور در جهان را نیز به خطر انداخته است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فتحی نامه ایران به آژانس بدرفتاری آمریکا آژانس بین المللی کشور ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۳۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حربه زنگ زده یهودستیزی

پدیده‌ای که پیش از این کمتر شاهد موجی از احساسات نسبت به مردم مظلوم فلسطین و نفرت از اسرائیل و صهیونیسم بودیم.
پدیده‌ای که حتی گفته می‌شود با اعتراضات ضد جنگ مردم آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و مخالفت با سیاست‌های ایالات متحده در ویتنام هم قابل مقایسه نیست. از این جهت که این تظاهرات و اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا شروع شده است.

این نشان می‌دهد که جامعه نخبگی کشور‌های غربی نه از زاویه دینی و تفکیک اسلام و مسیحیت بلکه از زاویه عدالت خواهی و انسانیت موجی از اعتراضات و نارضایتی از سیاست‌های دولت‌های غربی بخصوص آمریکا در پشتیبانی همه جانبه از رژیم صهیونیستی براه انداختند.

نکته قابل تامل اینکه بار دیگر هم مقامات آمریکایی و هم سیاستمداران اسرائیلی تلاش می‌کنند از ابزار یهودستیزی برای توجیه سرکوب این اعتراضات استفاده می‌کنند. ابزاری که به نظر می‌رسد کاربرد خود را از دست داده است.

پیش از این هر گونه اعتراضی که نسبت به سیاست رژیم صهیونیستی چه در اروپا و چه در آمریکا صورت می‌گرفت همواره با انگ یهودستیزی با آن برخورد می‌شد. 

در شروع حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آبان ماه سال گذشته ما شاهد چنین موجی از اعتراضات در سطح کمتری بودیم، اما دولت‌های غربی سعی کردند با توجیه یهودستیزی، اعتراضات را سرکوب و عملا با عنوان یک اقدام مجرمانه با آن برخورد کنند. حتی در آمریکا، روسای چند دانشگاه را بخاطر ابراز همدردی با مردم فلسطین مجبور به استعفا و کناره گیری کردند.

اما در حال حاضر این سطح گسترده از اعتراضات و ابزار تنفر نسبت به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که دیگر این ابزار مظلوم نمایی اسرائیلی‌ها کاربرد خود را از دست داده و سیاست‌های دولت‌های اروپایی به اسم مقابله به یهود ستیزی در توجیه حمایت هایشان از رژیم صهیونیستی دیگر اثری ندارد و بعید به نظر می‌رسد که کنگره آمریکا و حامیان اسرائیل در ایالات متحده بتوانند با احضار روسای دانشگاه‌ها آن‌ها را نسبت به جنبش دانشجویی که در حمایت از مردم غزه براه افتاده است مورد توبیخ و سرزنش قرار بدهند.

چرا که در شرایط کنونی ما شاهد سطح گسترده‌ای از اعتراضات هستیم که از علاوه بر آمریکا به کشور‌های اروپایی هم رسیده است و تداوم این اعتراضات و نارضایتی‌ها قطعا می‌تواند بخش‌های دیگری از جوامع اروپا و آمریکا را در بگیرد.

دیگر خبرها

  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد