Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا ،  اکبر بهنامجو  در تشریح بازدید  وزیر راه و شهرسازی از پروژه راه اهن اردبیل - میانه افزود:  در 2 سال گذشته 700 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.

وی با بیان اینکه راه آهن اردبیل یکی از ۹ پروژه ریلی الویت‌دار برای دولت است، گفت: تا بحال بیش از ۱۴۰۰میلیارد تومان برای پروژه راه آهن اردبیل هزینه شده و در صورت نیاز سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل آن اعتبار تخصیص خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل با بیان اینکه تصمیم همه مسوولان استانی و کشوری تکمیل پروژه راه آهن تا پایان دولت دوازدهم است، افزود:این پروژه  در زیرساخت بیش از۸۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد و انتظار می‌رود تا دهه فجر امسال عملیات زیرسازی بیشتر قطعات آن به پایان برسد.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی ایستگاه مسافربری  این پروژه  بیش از ۹۰درصد است، افزود: پیمانکار بوی این ایستگاه وعده  پایان آن تا شهریور ماه اتی را داده است.

بهنامجو  با اشاره به اینکه در بحث رو سازی نیز پروژه راه آهن حدود۷درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ریل‌گذاری از سمت اردبیل شروع شده و هر ماه بیش از ۸ کیلومتر و در ماه های آتی با افزایش شیفت کاری حدود۱۷ کیلومتر این مسیر ریل‌گذاری خواهد شد.

وی اضافه کرد: امتداد همزمان راه آهن تا شهرک صنعتی و کارخانه سیمان می‌تواند ۱۰کیلومتر به پیشرفت فیزیکی راه آهن اردبیل_ پارس آباد کمک کند و بودجه این مسافت مستقل از اعتبار راه آهن اردبیل _ میانه است.

استاندار اردبیل همچنین از پایان مطالعه مسیر راه آهن اردبیل _ پارس آباد خبر داد و گفت: این پروژه از سوی دولت به یک طرح دارای توجیه اقتصادی تبدیل شده و در امتداد راه آهن اردبیل به میانه اجرایی خواهد شد.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی روز شنبه در پایان بازدید یک روزه خود از پروژه های بزرگراهی و راه اهن اردبیل - میانه گفت: برای بهره برداری از این راه اهن تا پایان دولت دوازدهم یک هزار و 600 میلیارد تومان اعتبار سرمایه‌گذاری خواهد شد ضمن اینکه یک هزار میلیارد تومان پروژه ایجاد بزرگراه و جاده اصلی  در استان در حال اجراست. 

برچسب‌ها شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران استانداری اردبیل اکبر بهنام جو 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران استانداری اردبیل اکبر بهنام جو شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران استانداری اردبیل اکبر بهنام جو راه آهن اردبیل پیشرفت فیزیکی پروژه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۰۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان