Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار افراد مبتلا به کروناویروس در جهان از 7 میلیون و 800 هزار نفر گذشت و این در حالی است که سه نفر از محافظان دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی به کرونا مبتلا شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، طبق آمار منتشر شده به‌وسیله وب‌سایت worldometers، شمار قربانیان ویروس کرونا از 432 هزار نفر در جهان فراتر رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شمار مبتلایان به این ویروس در جهان به بیش از ۷ میلیون و 872 هزار نفر رسیده است.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. برزیل و روسیه نیز به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس پس از آمریکا، بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

10 کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا

رئیس مؤسسه بهداشت جهانی دانشگاه هاروارد پیش‌بینی کرد تعداد قربانیان کرونا در آمریکا در سه ماه آینده و تا ماه سپتامبر به ۲۰۰ هزار نفر برسد. هم‌زمان نگرانی فزاینده‌ای در جمع متخصصان درمانی آمریکا درباره موج دوم شیوع کرونا هم‌زمان با فصل آنفلوآنزا وجود دارد که در آن صورت سیستم مراقبت‌های بهداشتی آمریکا دچار فروپاشی خواهد شد.

آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دانشگاه نظامی «وست‌پوینت» در سخنانی با اتهام‌زنی مجدد به چین، مدعی شد ارتش این کشور با دشمن نامرئی که از چین آمده، مواجه است. وی با انتقاد از چین به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، مدعی شد ایالات متحده در نبرد با کرونا پیروز خواهد شد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا

ترامپ همچنین عنوان کرد: نظامیان آمریکا از این به بعد در احیای کشورهای دیگر نقشی ایفا نخواهند کرد و در «حل‌وفصل درگیری‌های بیگانه» شرکت نخواهند داشت. واشنگتن به اصول بنیادی باز می‌گردد که بر مبنای آن، وظیفه سربازان دفاع همه‌جانبه و قاطعانه از آمریکا در مقابل دشمنان خارجی است.

آخرین آمار اعلامی از آمریکا حاکی از آن است که شمار مبتلایان ویروس کرونا در این کشور بیش از 25 هزار نفر در یک روز افزایش داشته است. 

روند افزایشی مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در آمریکا همچنان ادامه دارد و این در حالی است که بخش گسترده‌ای از افکار عمومی و همچنین سیاسیون این کشور واکنش دیرهنگام کاخ سفید به شیوع این بیماری را عامل آن می‌دانند.

برآوردهای وبگاه آماری worldometers نشان می‌دهد در 24 ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع 25 هزار و 302 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است. بر این مبنا در یک روز گذشته نیز ۷۰۲ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. به این ترتیب شمار کل مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در آمریکا به 2 میلیون و 142 هزار و 224 نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به 117 هزار و 527 نفر افزایش یافت.

نیویورک همچنان با 403 هزار و 809 مورد ابتلا و ۳۰ هزار و 874 مورد فوتی، کانون بیماری همه‌گیر کرونا در ایالات متحده محسوب می‌شود. پس از نیویورک، ایالت‌های نیوجرسی، کالیفرنیا، ایلینوی و ماساچوست در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

10 ایالت نخست آمریکا بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا

اروپا

ایتالیا، فرانسه، آلمان و هلند با هدف اینکه بتوانند تا پایان سال برای شهروندان اروپا واکسن کرونا فراهم کنند، قراردادی را با شرکت دارویی «آسترازنکا» امضا کردند. این توافق برای تولید ۴۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا انجام شد که در دانشگاه آکسفورد انگلیس بر روی آن کار می‌شود.

این شرکت دارویی آزمایش‌های بالینی بر روی این دارو را آغاز کرده است، اما کشورهای شرکت‌کننده در این توافق گفته‌اند تنها در مرحله نهایی معلوم خواهد شد آیا این واکسن بر کرونا مؤثر خواهد بود یا خیر. این نخستین توافق امضا شده میان چهار کشور برای دستیابی به واکسنی برای مقابله با کروناست.

«تاتیانا گالیکووا»، معاون نخست‌وزیر روسیه در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد اوج شیوع عفونت کرونا در این کشور در نیمه ماه می (اواخر اردیبهشت سال جاری) و بعد از خارج شدن از رژیم «روزهای تعطیل اجباری» رخ داد و اکنون، روسیه بدترین سناریو در رابطه با افزایش موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کووید-۱۹ را پشت سر گذاشته است.

طبق آخرین آمار منتشر شده در روسیه، تعداد کل موارد ابتلا به ۵۲۰ هزار و ۱۲۹ نفر افزایش یافته است. همچنین ۶ هزار و ۸۲۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

غرب آسیا

دفتر رئیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد نتیجه آزمایش ابتلا به کرونای یکی از کارمندان این دفتر مثبت بوده است. به‌دنبال این موضوع رایزنی‌ها با وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی برای انجام آزمایش از سایر کارمندان و اتخاذ تدابیر بهداشتی شدیدتر در دفتر شخص «روون ریولین» انجام شده است.

روون ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی

این در حالی است که سه نفر از محافظان دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی نیز به کرونا مبتلا شده‌اند.

فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه درباره آمار کرونا در 24 ساعت اخیر گفت: از 45 هزار و 92 آزمایش گرفته شده یک‌هزار و 459 مبتلای جدید شناسایی شده است. به این ترتیب آمار کل مبتلایان به کرونا در ترکیه به 176 هزار و 677 نفر افزایش یافته است. همچنین با فوت 14 نفر دیگر در 24 ساعت گذشته آمار قربانیان کرونا در ترکیه به 4 هزار و 792 نفر رسید.

آسیا

مقامات کمیسیون ملی بهداشت چین از شناسایی 57 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در شبانه‌روز گذشته خبر دادند. از این تعداد ۳۸ مورد منشاء داخلی و ۱۹ مورد وارداتی بوده است. روز گذشته (شنبه) و بعد از مشاهده موارد جدیدی از کرونا در منطقه «فنگتای» پکن، ۱۱ منطقه مسکونی و یک بازار محلی در جنوب پایتخت چین به شکل ویژه‌ای قرنطینه شدند.‌

مقامات چینی همچنین در واکنش به مبتلا شدن شماری از مردم پکن به کرونا، ۹ مدرسه و مهدکودک را تعطیل و هرگونه استفاده از وسایل ورزشی عمومی و سفر از سایر استان‌ها به پکن را نیز به‌طور موقت ممنوع کردند.

انتهای پیام/4033/

منبع: آنا

کلیدواژه: چین کرونا بنیامین نتانیاهو رئیس جمهور آمریکا نخست وزیر رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی افراد مبتلا ویروس کرونا کووید ۱۹ هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار هفته سلامت به‌عنوان سلامت خانواده با مشارکت مردم نامیده شده و اهمیت این شعار این است که مردم در امر سلامت، مشارکت داشته باشند تا سلامت جامعه و یک شهرستان تأمین شود.

وی افزود: سطح سواد سلامت مردم در جامعه باید افزایش یابد و از منابع جدید و معتبر شبکه بهداشت استفاده کنند که اگر این امر مهم محقق شود، در پیشگیری از بیماری مؤثر خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: پرونده سلامت الکترونیک مهم است، شهروندان می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت از خدمات رایگان این عنوان استفاده کنند و به سلامت خود اهمیت دهند.

ذبیحی بیان کرد: ۹ هزار سالمند در شهرستان اردستان وجود دارد و از این حیث به عنوان شهرهای پیر استان محسوب می‌شود، در سال گذشته سالمندان شهرستان بیش از ۳۶۰ هزار قرص کلیسم دریافت کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در شهرستان اردستان آزمایش قند خون انجام دادند و نزدیک به چهار هزار نفر در این شهرستان مبتلا به بیماری دیابت هستند که ضرورت دارد به این مهم توجه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار نفر بالای ۱۸ سال از نظر بیماری‌های فشارخون و قندخون بررسی شدند که از این مجموع ۳۰ هزار نفر از شهر اردستان بودند و ۹۱ درصد مردم بالای ۱۸ سال در این زمینه بررسی شدند.

ذبیحی اضافه کرد: در این بررسی‌ها، حدود ۱۸۲ نفر مشکوک به بیماری دیابت و ۹۹۶ نفر نیز مشکوک به بیماری فشارخون شناسایی شدند همچنین بیش از دوهزار نفر بیماری پیش‌دیابت دارند.

وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار خانم میانسال در اردستان از نظر سرطان سینه غربالگری شدند و حدود یک‌هزار نفر از این‌ها حداقل یک مشکل در سینه داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته که ۲۵۸ مورد اخطاریه دریافت کرده، ۶۱ مورد ارجاع به مراجع قضائی و در ۱۱ مورد نیز پلمب انجام شد.

ذبیحی یادآور شد: سال گذشته بیش از دوهزار کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته در شهرستان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه شدت بیماری سالک در شهرستان اردستان نسبت به گذشته کاهش یافته، گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک در مناطق آلوده انجام می‌شود، شهر زواره و مهاباد همراه با روستاهای اطراف آن‌ها کانون بیشتر بیماری سالک هستند که عملیات مبارزه در این مناطق نیز انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تاکید کرد: گزارشاتی به شبکه بهداشت شهرستان رسیده است که متأسفانه عده‌ای واکسن گریز هستند و خانواده‌ها را به عدم واکسیناسیون فرزندان ترغیب می‌کنند که این بسیار خطرناک بوده و موجب شیوع مجدد بیماری‌هایی می‌شود که صدها سال قبل کنترل شدند.

کد خبر 6089374

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد