Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزینه احتمالی ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: تدوین نظام جامع واحد در بخش های تولیدی فضای کسب و کار در کشور را متحول خواهد کرد.

«عزت الله اکبری تالارپشتی»، نماینده مردم تهران در مجلس و گزینه احتمالی ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ استقرار نظامات جامع تولید را از اولویت های این کمیسیون در مجلس یازدهم دانست و گفت: باید نظام جامع تولید، نظام جامع توزیع و حمل و نقل، نظام جامع بانکی و پولی، نظام جامع گمرکی و تعرفه، نظام جامع مالیاتی، نظام جامع بیمه، نظام جامع تامین اجتماعی، نظام جامع صادرات و واردات، نظام جامع مجوزها، نظام جامع تامین مالی به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چنانچه این نظامات تدوین و  یکدیگر را پوشش داده و نظام واحدی را تشکیل دهند فضای کسب و کار در کشور متحول خواهدشد.

این نماینده مجلس با اشاره به اولویت های بخش خودرویی تصریح کرد: ارائه یک مدل پیشرفته از خودروسازی و تولید خودرو در کشور بدون دخالت و تصدی‌گری دولت می تواند ضمن رونق ، کاستی های بخش خودروسازی را در کشور جبران کند.   تالارپشتی با اشاره به ضرورت ایجاد شرایط لازم برای صادرات محصولات تولید داخل با اولویت بازار کشورهای همسایه عنوان کرد:  فعال کردن دیپلماسی اقتصادی برای صادرات تولیدات و خدمات داخل می تواند در ایجاد رونق اقتصادی در کشور نقش شایانی داشته باشد.   وی با اشاره به ضرورت فعال کردن دیپلماسی پارلمانی برای صادرات تولیدات و خدمات داخلی تاکید کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در حوزه صنعت، معدن و تولید و خدمات وابسته باید در اولویت کار کمیسیون صنایع و معادن مجلس قرار گیرد.   گزینه احتمالی ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: باید به دنبال تامین امنیت سرمایه گذاری و نیز هدایت نقدینگی کشور به سوی تولید داخل باشیم.     انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون صنایع و معادن مجلس نظام جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد