Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پودر سرامیکی آلومینا از جمله موادی است که در صنایع مختلف مانند کاتالیست‌سازی، نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع الکترونیک کاربرد دارد. یک شرکت دانش‌بنیان داخلی این محصول را بومی‌سازی کرده است.

پودر سرامیکی به دلیل ترکیبات شیمیایی که دارد می‌تواند استحکام فشاری بالایی را تحمل کند و همچنین به نسبت از سختی قابل توجهی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید احمد شریف‌نیا مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: پودر سرامیکی آلومینا نسبت به سایش بالا و تغییرات شیمیایی حتی در دما‌های بالا مقاوم است.

او در ادامه افزود: این ماده همچنین از قابلیت رسانایی گرمایی بالا برخوردار است و در برابر فرکانس‌های اشعه مایکروویو شفافیت دارد. در ایران برای ساخت این محصول، مواد اولیه و معدنی مورد نیاز به سهولت در دسترس است و قیمت جهانی آن نیز نوسان زیای ندارد.

شریف نیا همچنین بیان کرد: این ماده در تولید محصولات مختلفی از جمله، تولید سرامیک‌های صنعتی (کاشی سرامیک و چینی آلات)، پولیش، تولید سرامیک‌های مهندسی، نسوزها، لعاب، کاتالیست، نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع الکتریکی و ساینده کاربرد دارد.

او اظهار کرد: صنایع مختلفی مانند، صنایع کاشی سرامیک، صنایع پولیشینگ، صنایع نفت گاز پتروشیمی، صنایع نسوز و صنایع فعال در حوزه الکترونیک از جمله خریداران این محصول هستند.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: نمونه ساخته شده در داخل کشور علی رغم کیفیت خوب، از قیمت به مراتب کمتری نسبت به نمونه آلمانی برخوردار است، هر چند این تفاوت قیمت با توجه به نوسان نرخ ارز و مسائل دیگر متغیر است.

بیشتر بخوانید

ساخت شیرآلات هوشمند صنعت نفت، بومی شد

او همچنین ادامه داد: علاوه بر تامین نیاز داخل به دلیل کیفیت خوب محصول دانش‌بنیان «ایران ساخت» توانسته‌ایم به کشور ترکیه نیز صادرات داشته باشیم، در حال حاضر نیز مشغول مذاکره با یک شرکت ایتالیایی هستیم.

شریف‌نیا افزود: پیش از تاسیس شرکت در زمینه انجام چند پروژه، مشغول فعالیت شدیم. پس از تکمیل و موفقیت در پروژه‌ها تیم اصلی شرکت تشکیل شد و برای رفع نیاز صنایع کشور ایده اولیه تولید مواد پیشرفته سرامیکی شکل گرفت. پس از اتمام مراحل آزمایشگاهی، تولید محصولات در قالب صنعتی انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع نفت صنایع نسوز دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان