Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@13:10:54 GMT

مدارسی در ایلام که ابتدایی‌ترین نیازها را هم ندارند

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۲۳۴۷

مدارسی در ایلام که ابتدایی‌ترین نیازها را هم ندارند

ضرورت توجه به مباحث آموزشی، اهمیت آن در جامعه و لزوم گسترش خدمات در این بخش بر کسی پوشیده نیست در حالی که هنوز هم برخی دانش‌آموزان در مناطق عشایری درسخت‌ترین شرایط که از ابتدایی‌ترین امکانات نیز محرومند در حال تحصیل هستند.

جامعه عشایری در طول سال‌های گذشته، با وجود کاهش جمعیتی نقش مهمی در توسعه تولیدات دامی، صنایع دستی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. داشته است.

تاثیر گذاری این قشر در تولیدات دامی کشور در حالی است که درصد بالایی از آنان از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی از قبیل برق، آب و... محرومند و این کمبودها به یک معضل برای این قشر تبدیل شده است که بی‌شک ادامه این روند کاهش بیش از پیش جمعیت عشایری و در نتیجه کاهش تولیدات دامی را در کشور به دنبال خواهد داشت.

صرف نظر از نبود امکانات گفته شده، مشکلاتی که در زمینه آموزش دانش آموزان عشایر وجود دارد ادامه تحصیل را برای برخی از آنان سخت و یا غیر ممکن کرده است.

دانش آموزان دبستان فجر زیتون در منطقه چنگوله شهرستان دهلران از جمله مواردی هستند که سال‌هاست با مشکلاتی از قبیل عدم استاندارد سازی راه ارتباطی، نبود پنل خورشیدی، کمبود امکانات و... مواجه هستند.

یکی از معلمانی که در این منطقه مشغول فعالیت است در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام، گفت: راه ارتباطی این منطقه در زمان بارش‌ها مسدود می‌شود و امکان تردد با خودرو وجود ندارد.

مشکلات مسیر مواصلاتی

وی افزود: با توجه به مسدود شدن راه در برخی روزهای بارانی مجبورم بیش از ۲ ساعت راه را پیاده روی کنم تا دانش آموزان این منطقه از تحصیل محروم نشوند.

این معلم ادامه داد: هرچند کلاس درس در این منطقه ساخته شده است اما دانش آموزان با کمبودهای بسیاری از جمله نبود برق مواجه‌اند که امکان تدریس در روزهای گرم را با مشکل مواجه می‌کند.

یکی دیگر از معلمان منطقه به خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام، گفت: مدرسه فجر زیتون در منطقه چنگوله کمبودهای فراوانی دارد اما متاسفانه هیچ اقدامی جهت رفع مشکلات این مدرسه از سوی مسوولان انجام نشده است.

بی‌توجهی مسوولان

وی ادامه داد: درخواست‌های فراوانی جهت واگذاری پنل خورشیدی ارائه شده اما مسوولان ذی‌ربط به این موضوع بی‌توجه‌اند و اقدامی در این خصوص انجام نداده‌اند.

بی‌شک نبود زیرساخت‌های آموزشی از قبیل کتابخانه، کلاس درس و وسایل گرمایشی، سرمایشی از یک سو فرایند یادگیری دانش آموزان را دچار اختلال می‌کنند و از سوی دیگر زمینه مهاجرت عشایر به شهر را فراهم می‌کند که این امر پیامدی جز افزایش حاشیه نشینی در شهر را به دنبال نخواهد داشت.

واگذاری پنل خورشیدی به مدارس عشایری

امیر مهردادی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام، گفت: تعدادی از مدارس عشایری نیازمند دریافت پنل خورشیدی هستند که پیگیری‌ها در این زمینه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه یک کلاس چند پایه با حدود ۶ دانش آموز در دبستان فجر زیتون فعال است، ادامه داد: پیگیری‌ها لازم با مسوولان مربوط از جمله شرکت برق به منظور واگذاری پنل خورشیدی به این منطقه انجام می‌شود.

با توجه به اینکه برخوردار نبودن مناطق عشایری از مسیرهای مواصلاتی استاندارد سبب شده این مناطق از داشتن امکانات اولیه محروم باشند که ضروری است نهادهای مربوطه به این مهم توجه کرده و برای رفع مشکل و بهسازی مسیرهای مواصلاتی اقدام کنند.

بی‌شک بهسازی مسیرهای مناطق عشایری می‌تواند تاثیر مهمی در تسهیل خدمات رسانی به این مناطق داشته باشد.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان ایلام آموزش مدارس دانش آموزان ایلام آموزش مدارس پنل خورشیدی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود