Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر خدیجه ابراهیم‌خانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شرایط کرونایی کشور الکترونیکی شدن فعالیت‌ سازمان بیمه سلامت از سال ۹۷ آغاز شد.

وی اضافه کرد: این اقدام در مرحله نخست با استحقاق و با هدف رفع همپوشانی‌های بیمه ای انجام و این مهم در بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها اعمال می شد که این روند سال گذشته به اوج خود رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول ادامه داد: پارسال در رتبه بندی دستگاه‌های وزارتخانه های مختلف، به ویژه زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد که سازمان بیمه سلامت توانست ۷۰ درصد فرآیندهای خود را به صورت الکترونیکی ارائه کند.

ابراهیم‌خانی افزود: خوشبختانه با تبادل الکترونیکی اسناد طی سال گذشته تمامی بیمارستان های دولتی – دانشگاهی این اداره کل ۱۰۰ درصد ارتباطات خود را به این روش انجام می دهند به این نحوه که کارهای مربوط به پرونده ها پس از اسکن و ارسال، توسط کارشناسان بر روی مانیتور، انجام می شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: الکترونیکی شدن خدمات سازمان بیمه سلامت در شرایط کرونایی کشور بسیار کمک کننده بود، بطوریکه پیش از این پرونده هایی که در بیمارستانها تشکیل می شد به صورت کاغذی بود که مشکلات متعددی را به دنبال داشت و حتی انتقال انواع بیماری ها نیز دور از ذهن نبود.

وی اضافه کرد: پیش از این، به ازای هر بیمار ۲۰ برگ پرونده وجود داشت که اکنون این رقم به یک یا ۲ ورق رسیده است و این اقدام به کاهش ۸۵ درصدی مصرف کاغذ در بیمارستان ها منجر و موجب صرفه جویی زیادی شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان ادامه داد: هم اکنون ۸۰ درصد افراد که تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند ریالی پرداخت نمی کنند که در زمان حاضر حدود ۴۰ میلیون نفر در سطح کشور و در این استان نیز نزدیک به ۵۴۰ هزار نفر تحت پوشش این نوع بیمه قرار دارند.

وی اظهار داشت: سال گذشته با ایجاد پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان توسط سازمان بیمه سلامت، همه سازمان‌ها و ارگان‌های دارای پوشش مختلف بیمه ای، تکمیلی و حتی خصوصی ملزم به وارد کردن اطلاعات خود شدند.

این مسؤول ادامه داد: این پایگاه به تعیین و تشخیص نوع پوشش بیمه ای افراد کمک بسزایی کرده و از همپوشانی‌ها جلوگیری می کند اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله وجود دارد.

ابراهیم خانی، یکی از اقدامات انجام گرفته در الکترونیکی کردن خدمات بیمه ای سازمان بیمه سلامت به بیمه شدگان را حذف دفترچه عنوان کرد و افزود: بر این اساس خدمات تجویزی بیمار به صورت الکترونیکی ارائه می شود که تا کنون حدود ۸۰ درصد پزشکان این استان با این نوع روش همکاری می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان در ادامه به اجرای طرح مشوق‌های بیمه ای در این استان اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح بیشتر بر مقوله سلامت محور تاکید دارد و بر این مبنا این طرح تلاش دارد افرادی که بر سلامتی خود توجه دارند در صورت وجود فاکتورهای خطر و کاهش آن و عدم استفاده از دفترچه، از مزایای مختلفی بهره مند می‌شوند.

برچسب‌ها بیمه سلامت پرونده الکترونیک سلامت زنجان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت پرونده الکترونیک سلامت زنجان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت بیمه سلامت پرونده الکترونیک سلامت زنجان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت سازمان بیمه سلامت بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند