Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ابلاغ ۲۲۵ میلیارد تومان به ۱۴ رشته مختلف خسارت دیده از کرونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست در نشست شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری استان از اختصاص ۲۲۵ میلیارد تومان به واحدهای خسارت دیده از کرونا در استان خبر داد و گفت: این تسهیلات سهم استان در ۱۴ رشته مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سهم حمل و نقل چهار هزار و ۶۱۱ واحد، صنعت و معدن و تجارت ۸۱۸ واحد، آموزش و پرورش ۲۷۶ واحد، میراث فرهنگی ۱۹ واحد، بهزیستی ۱۱۵ واحد، فنی و حرفه‌ای ۳۳ واحد، حوزه بهداشت و درمان ۷۷ و سایر دستگاه‌ها ۹۸ واحد اعلام است.

وی تصریح کرد: این تسهیلات به شرطی پرداخت می‌شود که واحدهای خسارت دیده از بیماری کووید ۱۹ در سامانه کارا ثبت‌نام کرده یا ثبت‌نام کنند.

این مسوول بیان کرد: به ازای هر شاغل بیمه شده ۱۲ میلیون تومان و رسته‌های بالاتر ۱۶ میلیون تسهیلات پرداخت می‌شود.

صمیمی‌دوست اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران در شهرستان‌ها به واحد تولیدی و کار و کارگاهی اعلام کنند تا متقاضیان برای دریافت تسهیلات در سامانه کارا ثبت‌نام کنند.

صمیمی‌دوست خاطرنشان کرد: محورهای اشتغالزای طرح کاروزی ۱۵۶ درصد نسبت به سهم استان بیشتر عمل شده است.

وی خاطرنشان کرد: در طرح یارانه دستمزد سهم استان ۴۷۰ نفر بود اما عملکرد استان یک هزار و ۶۸ نفر است که ۲۲۷ درصد افزایش سهم داشتیم.

صمیمی‌دوست خاطرنشان کرد:  اشتغال روستایی و عشایری سهم استان ۳۰۲ میلیارد تومان بوده که ۹۴ درصد این مبلغ پرداخت شده است و امیدوارم بانک‌ها تا هفته آینده نسبت به جذب ۱۰۰ درصدی تسهیلات اقدام کنند‌.

وی از عملکرد صندوق کارآفرینی امید، بانک کشاورزی و پست بانک در جذب تسهیلات روستایی قدردانی کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات اشتغال آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تسهیلات اشتغال آموزش میراث فرهنگی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد میلیارد تومان خسارت دیده صمیمی دوست سهم استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه