Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقاطع شهید سلیمانی دارای پنج پل است که در چهار سطح اجرا می‌شود،مبلغ قرار داد اجرایی ۱۰۰ میلیارد تومان است که ۳۰میلیارد آزاد سازی شده و پیمانکار این پروژه سازمان عمران شهرداری است.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، ایرج مظفر پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه شهر اصفهان از پتانسیل خوبی برخوردار است، گفت: در تولید مصالح سنگین سال گذشته با تولید ۳۰۸ هزار تن سه برابر سال ۹۷ مصالح تولید کرده‌ایم همچنین در تولید قطعات بتنی با ۲۵۰ هزار تن تولید بتن و یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن خاک ریزی در سال ۹۸ به خودکفایی رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با مقایسه آمار فعالیت‌های عمرانی شده در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ ادامه داد: در سال ۹۷ تعداد قراردادهای منعقد شده ۳۶۸ قرارداد با ۲۱۴ میلیارد تومان اعتبار بود که در سال ۹۸ این آمار به ۵۵۸ قرارداد با ۵۵۶ میلیارد تومان اعتبار رسید که به لحاظ مبلغ ۱۶۰ درصد و از نظر تعداد ۱۹ درصد افزایش داشته است.

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان افزود: در سال ۹۷ حدود 654 میلیارد تومان برای 777 قرارداد ویژه پروژه‌های فعالی که عملیات اجرایی آن آغاز شده، تهیه شد که این آمار در سال گذشته به ۸۷۳ قرارداد با یک هزار و ۱۶۸ میلیارد تومان اعتبار افزایش پیدا کرد.

مظفر با بیان اینکه در سال ۹۷ حدود 173 میلیارد تومان در قراردادها تحویل داده شد، گفت: این مبلغ در سال گذشته به ۲۲۶ میلیارد تومان رسید که در مجموع به لحاظ مبلغی ۳۰ درصد و از نظر تعداد پنج درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به پروژه‌های شاخص بالای یک میلیارد تومان در شهر گفت: در سال گذشته تعداد این پروژه‌ها ۳۳ مورد با مجموع اعتبار ۱۴۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که نسبت به سال ۹۷، ۱۸ درصد از نظر تعداد پروژه رشد داشته است.

رشد 30درصدی بودجه عمرانی

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: در سال ۹۷ بودجه عمرانی دو هزار و 50 میلیارد تومان بود که در سال گذشته به دوهزار 870  میلیارد تومان رسید که با ۳۰ درصد رشد کلی همراه بود. کل بودجه شهرداری پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که با احتساب ۸۰۰ میلیارد تومان سازمان‌ها در مجموع شش هزار میلیارد تومان است که سه هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان آن مربوط به بودجه عمرانی شهر است.

مظفر ادامه داد: از بودجه سه هزار و ۴۶۰ میلیارد تومانی عمران شهر، دو هزار و ۳۱۲ میلیارد تومان خالص عمرانی (۱۱۱۴ مربوط به قطار شهری و ۱۱۹۸ عمرانی شهرداری) و هزار و 148 میلیارد تومان مربوط به تملک و مستمر عمرانی است.

وی در ارتباط با تعداد و مبلغ قراردادهای تحویل شده در سال‌های ۹۷ و ۹۸ به تفکیک نوع پروژه اظهار کرد: در ارتباط با آسفالت معابر ۱۶۸ قرارداد به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان، اماکن ورزشی ۲۲ قرارداد به مبلغ ۱۴ میلیارد تومان، بهبود بافت قدیمی ۱۹ قرارداد به مبلغ ۹.۲ میلیارد تومان، پارک و فضای سبز ۴۳ قرارداد به مبلغ ۱۴.۵ میلیارد تومان، پارکینگ هشت قرارداد به مبلغ ۱۰.۲ میلیارد تومان، پیاده رو سازی ۴۷ قرارداد به مبلغ ۱۸.۷ میلیارد تومان، تأسیسات آبرسانی ۳۶ قرارداد به مبلغ ۳۱.۶ میلیارد تومان، تقاطع و پل ۲۰ قرارداد به مبلغ ۱۷۵ میلیارد تومان، خیابان سازی ۱۹ قرارداد به مبلغ ۳۵ میلیارد تومان، ساختمان اداری و تجاری ۳۲ قرارداد به مبلغ ۱۰۷ میلیارد تومان، ساماندهی و جدول گذاری ۱۴۹ قرارداد به مبلغ ۲۲.۵ میلیارد تومان، سرویس بهداشتی و آبنما ۳۲ قرارداد به مبلغ ۳.۴ میلیارد تومان، مراکز فرهنگی ۱۸ قرارداد به مبلغ ۹.۱۰ میلیارد تومان و مناسب سازی ۲۵ قرارداد به مبلغ ۳.۲ میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به پروژه‌های مهم تحویل شده در سال‌های ۹۷ و ۹۸ خاطرنشان کرد: پیاده‌راه سازی چهارباغ به مبلغ ۷.۸ میلیارد تومان، دوربرگردان شهید بالایی به مبلغ ۴.۷ میلیارد تومان، احداث پارک جنگلی روح‌الامین به مبلغ دو میلیارد تومان، پارک پردیس هنر به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان، پل مترو ادامه خط یک در میدان استقلال به مبلغ هشت میلیارد تومان، سالن ورزش ناصرخسرو به مبلغ ۴.۲ میلیارد تومان، احداث تصفیه خانه فاضلاب شاهین شهر و خط انتقال آب به طول ۱۸ کیلومتر در منطقه ۱۲ به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان، پیشرفت ۱۲ درصدی در پروژه مرکز همایش‌ها با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، پایانه مسافربری مجاور ایستگاه مترو صفه و عاشق آباد به مبلغ هفت میلیارد تومان، مجموعه ورزشی مادر و کودک به مبلغ دو میلیارد تومان، تقاطع روح‌الامین به مبلغ هفت میلیارد تومان، خیابان هفت تیر به مبلغ یک و نیم میلیارد تومان، پارک شهید اشرفی اصفهانی به مبلغ هشت میلیارد تومان، تعریض پل اقارب‌پرست به مبلغ ۱.۲ میلیارد تومان، ادامه بلوار فرزانگان به طول شش کیلومتر (بدون آزادسازی) ۱۵ میلیارد تومان، احداث پل آفتاب و یک و نیم کیلومتر از رینگ حفاظتی در منطقه ۱۴ بدون آزادسازی مبلغ ۷۰ میلیارد تومان و مرکز فرهنگی دکتر کتابی به مبلغ ۱۰۳ میلیارد تومان بوده است.

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه‌های فعال شهرداری تصریح کرد: به جز پروژه‌های قطار شهری در سال گذشته ۸۷۳ قرارداد به مبلغ ۱,۰۱۷ میلیارد تومان پروژه در شهر اصفهان فعال بوده که مهم‌ترین آنها شامل پروژه مرکز همایش‌های بین‌المللی تا ۴۰ قرارداد، مجموعه تجاری و پارکینگ زرین، حلقه حفاظتی شهر (شامل تقاطع‌های سردار سلیمانی، آفتاب، مسیر رینگ در مناطق ۱۴، ۱۰ و ۱۵) پارکینگ و خیابان سازی اردیبهشت، تکمیل تقاطع بلوار رضوان، احداث میدان شهدای هسته‌ای، خیابان کمکی ارتش، تعریض پل شهید ستاری، سالن گلستان شهدا، تصفیه خانه شمال و جنوب، احداث میدان حج، ساختمان مدیریت بحران، مجموعه ورزشی و پارک و سالن مطالعه گلستان، مرکز توانمندسازی بانوان، ورزشگاه عمان سامانی، آتش نشانی خداداد امینی و آیت الله غفاری و ورزشگاه ارزنان و تعمیرات اساسی تالار هنر اصفهان از جمله این پروژه‌ها به شمار می‌رود.

خط دو قطار شهری، اولویت اول شهرداری

مظفر با بیان اینکه اولویت اول شهرداری اصفهان تکمیل خط دو قطار شهری است، تصریح کرد: یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان قرارداد در خط دو مترو اصفهان امضا شده و هم اکنون از دو جبهه شمالی و غربی فعالیت در خط دو در حال انجام است به طوری که در قسمت دارک و زینبیه با دو تی. بی. ام و از سمت غرب یک تی. بی. ام آماده شده و تا یک ماه آینده عملیات حفاری از این سمت نیز آغاز خواهد شد. از مجموع ۱۶ ایستگاه خط دو مترو عملیات اجرایی ۱۱ ایستگاه آغاز شده یا در آستانه آغاز است.

وی ادامه داد: در بحث نقدینگی در سال ۹۵ حدود ۶۱ میلیارد تومان انجام شده بود که این مبلغ در سال ۹۸ به ۷۱۶ میلیارد تومان رسید. بیشتر ایستگاه‌های در حال ساخت زیر زمین است و حلقه ترافیکی ایجاد نمی‌کند.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با بیان اینکه اجرای حلقه حفاظتی شهر، دومین پروژه اولویت‌دار شهرداری است، گفت: طول این حلقه حفاظتی ۷۸ کیلومتر است که ۴۶ کیلومتر آن در ۱۱ منطقه اصفهان و مابقی آن در محدوده پنج شهر اطراف قرار دارد. نیمه دوم سال ۹۷ با کلنگ زنی تقاطع آفتاب در بزرگراه شهید اردستانی، عملیات اجرایی حلقه حفاظتی شهر آغاز شد و احداث آن از کیلومتر صفر در مجاورت کارخانه قند به طول ۹ کیلومتر تا ادامه جاده فرزانگان است.

مظفر با اشاره پروژه تقاطع شهید سردار سلیمانی، گفت: تقاطع شهید سلیمانی دارای پنج پل است که در چهار سطح اجرا می‌شود، پلی از شرق به جنوب به طول ۴۰۰ متر در ارتفاع ۱۴ متر و یک پل از اتصال شمال به جنوب که روی خیابان جی زده می‌شود و زیر گذری از سمت شمال به شرق داریم که منهای هفت متر است. مبلغ قرار داد اجرایی ۱۰۰ میلیارد تومان است که ۳۰میلیارد آزاد سازی شده و پیمانکاراین پروژه سازمان عمران شهرداری است و سعی شده علاوه عمران بحث معماری در نظر گرفته شود و ستون هایی که برای پل در نظر گرفته شده است برای اولین بار طراحی شده و نورپردازی خاصی دارد و تا کنون ۶۰درصد پروژه پیشرفت داشته و امیدواریم اوایل بهمن ماه افتتاح شود.

وی دیگر پروژه اولویت‌دار شهرداری اصفهان در سال جاری را تأمین آب برای آبیاری فضای سبز عنوان کرد و گفت: برای تأمین منابع آبی در شهر برای فضای سبز سال گذشته ۹ برابر سال‌های ۹۶ و ۹۷ شهرداری هزینه کرده است به طوری که ۶۰ میلیارد پروژه برای احداث تأسیسات آبرسانی شامل احداث خطوط انتقال آب و تصفیه خانه داشتیم.

آغاز عملیات اجرایی تراموا

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه تراموا در سال جاری حد فاصل میدان جمهوری تا میدان آزادی گفت: از جمله پروژه‌هایی که در این دوره مدیریت شهری پیگیری لازم برای احداث آن انجام شد احداث خط تراموا است.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان ادامه داد: خط یک تراموا در خیابان امام خمینی (ره)، خط دو از میدان جمهوری تا میدان آزادی و یک انشعاب از میدان جمهوری تا میدان شهدا طراحی شده، مطالعات آن انجام و پیگیری‌ها صورت گرفته است.

مظفر ادامه داد: با دستور شهردار اصفهان تفاهم نامه اجرای تراموا حد فاصل میدان جمهوری تا میدان آزادی به طول هفت و نیم کیلومتر با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد شده و مراحل تهیه نقشه، مطالعات و شناسایی تأسیسات آن انجام شده است که امیدواریم با توجه به اینکه این قرارداد دو هفته پیش امضا شده و طبق تفاهم نامه سه ماه پس از امضا قرارداد باید عملیات اجرایی آن آغاز شود، در زمان مقرر شاهد آغاز عملیات اجرایی تراموا در شهر باشیم.

وی با بیان اینکه در زمان کرونا تعدیل نیرو نداشتیم اما پروژه های عمرانی سرعت خود را از دست داد، گفت: مرکز همایش‌های بین المللی با برآورد ۴۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد و قرار بود صد میلیارد تومان دولت به شهرداری بدهد تا سالن برای سران اجلاس آماده شود اما دولت بیست میلیارد داد و دیگر نکرد و تغییر نام مرکز همایش‌های بین المللی به سالن اجلاس باعث تغییر کاربردی این پروژه شد.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به قراردادهای این پروژه گفت: 750 میلیارد تومان برآورد کلی است و تا الان ۱۸۰ میلیارد تومان قرار داد تحول دادیم و ۳۲۰ میلیارد تومان قرارداد فعال داریم که از این مقدار ۲۰۰ میلیارد پرداخت شده است و حدود ۲۵۰ میلیارد دیگر برای تکمیل پروژه نیاز داریم که قرار داد ببندیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سردار سلیمانی تراموا شهرداری اصفهان مترو اصفهان تقاطع شهید سلیمانی میدان جمهوری تا میدان میلیارد تومان اعتبار میلیارد تومان قرارداد به مبلغ ۲ میلیارد تومان شهرداری اصفهان شهردار اصفهان عملیات اجرایی مرکز همایش ها بودجه عمرانی سال گذشته حلقه حفاظتی تقاطع شهید مبلغ ۱۰ قطار شهری سال ۹۷ پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۴۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!

تین نیوز

 

دبیر کل انجمن کشتیرانی: طرف هندی در قرارداد توسعه بندر چابهار برای عدم سرمایه گذاری و پیشبرد اهداف بهانه های فراوانی دارند یکی از آن ها تحریم است.

به گزاش تین نیوز به نقل از نبض بازار، مسعود پل مه دبیر کل انجمن کشتیرانی در خصوص قرارداد مابین ایران و هندوستان برای توسعه بندر چابهار ضمن برشمردن مشکلات و موانع پیشرفت این پروژه گفت: در ابتدای امر ما باید به فعالیت طرف هندی در بندر چابهار توجه کنیم. طبق قرارداد امضا شده مابین طرفین، وظیفه طرف هندی سرمایه گذاری در چابهار برای توسعه فعالیت بندری بوده نه تامین بار، پس اگر قرار باشد سرمایه گذاری صورت بگیرد و درنهایت نتیجه مطلوبی نداشته باشد، قطعا برای طرفین قرارداد خصوصا طرف خارجی، صرفه اقتصادی ندارد. در عین حال باید قید شود در مقابل، طبق امضای قرارداد مابین ایران و هندوستان، قرار بر این بوده که هندوستان چیزی حدود ٢٢٠ میلیون دلار در بندر چابهار سرمایه گذاری کند در حالی که بر اساس اطلاعاتی که بدست آمده، هندی ها کمتر از یک چهارم مبلغی که تعهد داده بودند در چابهار سرمایه گذاری کردند. جالب اینجاست که نصف بیشتر همین یک چهارم هم مبلغ تجهیزاتی است که هندی ها وارد چابهار کرده اند.

تحریم های اقتصادی بزرگترین مانع پیشرفت توسعه بندر چابهار است

مسعود پل مه در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر بندر چابهار برای بالابردن سرعت تخلیه کشتی ها، به تجهیزات راهبردی نیاز دارد. متاسفانه در این قرارداد و پروژه شاهد هستیم که شرایط و تجهیزات لازم برای پیشبرد به گونه ای رقم نخورده که علاوه بر انتفاع کشور ما در این بخش، طرف مقابل نیز سودی از بندر چابهار ببرد.

وی گفت: طرف هندی در قرارداد توسعه بندر چابهار برای عدم سرمایه گذاری و پیشبرد اهداف قرارداد بهانه های فراوانی دارند یکی از آن ها تحریم است. آن ها اعتقاد دارند بخاطر وجود تحریم های سنگین، قادر به انتقال تجهیزات به بندر چابهار نیستند. مورد دوم، گردش تجاری پایین بندر چابهار است. مشخص است که طرفین قرارداد یعنی هندی ها با این اوضاف و اوضاع برای ورود سرمایه به کشور و بندر چابهار به صرافت و تکاپو نمی فتند و همین موضوعات باعث می شود که قرارداد توسعه آنگونه که انتظار داریم پیش نرفته است.

سرمایه گذاران داخلی به راحتی می توانند جایگزین طرف هندی شوند

پل مه دبیر کل انجمن کشتیرانی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه طی چند سال اخیر و از زمانی که این قرارداد مابین ایران و هندوستان بسته شد و اهمال های فراوانی از سوی هندوستان انجام گرفت، ماهم کوتاهی کردیم و به این فکر فرو نرفتیم که جایگزین خارجی داشته باشیم یا از پارامتر ها و آلترناتیو های داخلی و سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنیم. کما اینکه الان سرمایه گذارانی هستند که حاضرند جایگزین طرف هندی شوند و در نهایت مدیریت لازمه را در به سرانجام رساندن کار به خرج بدهند.

پل مه ضمن اشاره به اهمال دولت در عدم توسعه بندر چابهار عنوان کرد: قطعا نمی توانیم از نقش دولت در توسعه یافتگی بندر چابهار غافل شویم، کم کاری دولت در احداث زیر ساخت های لجستیکی و اتصال ریل از بدیهی ترین کار هایی بود که باید دولت برای پیشبرد این امر انجام می داد، ولی متاسفانه هنوز اقدام مثبتی در این زمینه صورت نگرفته است. امن ترین، ارزان ترین و بدیهی ترین سیستم حمل و نقل در حوزه جغرافیایی شرق و جنوب شرقی کشور می تواند ریل باشد. متاسفانه زمان مشخصی نیز برای بهره برداری از ریل در این مسیر توسط دولت برنامه ریزی نشده است.

فعالیت اقتصادی در بندر چابهار توجیه ندارد

وی عنوان کرد: در کنار همه این مسائل نواقص دیگری نیز داریم. ما برای فعالیت بخش خصوصصی کامیون دار و متصدی باید شرایط مطلوب محیطی و زیستی را تامین بکنیم. اگر بندرچابهار را با بندر عباس یا بندر امام خمینی از لحاظ امکانات رفاهی، در دسترس بودن بار و بسیاری مزایای دیگر مقایسه کنیم، طبیعی است که وقتی کامیونی به سمت چابهار می رود توجیه اقتصادی برای آن ندارد و سعی می کند حمل و نقل و بار خود را به سمت بندر های امام و بندرعباس ببرد.

مسعود پل مه در پایان عنوان کرد: این مواردی که گفته شد عواملی است که می تواند ناکارآمدی و اهمال را در بندر چابهار افزایش بدهد و شرایط را برای اینکه این بندر بتواند تاثیر حداقلی بر اقتصاد کشور داشته باشد، دیگر فراهم نباشد. بدیهی است که ما با توجه به شرایط جغرافیایی و اقتصادی کشور از هر فرصتی برای توسعه چابهار بهره ببریم. اگر بندر چابهار و یا پروژه های سواحل مکران فعال شود حلقه های متعددی از زنجیره تامین بوجود خواهد آمد. وقتی کشتی های بزرگ و اصلی در بندر چابهار پهلو بگیرند، تخلیه و بارگیری کنند، قطعا ما نیاز به عوامل خدمات بندری داریم، بسیاری از تجار به چابهار نقل مکان می کنند، برای بارگیری و انتقال نیاز به کامیون داریم، در رن هایت تولید ثروت آنجا در بازه زمانی کوتاهی شکل خواهد گرفت. طبیعی است همین انتفاع به اکثریت مردم نیز خواهد رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری