Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

نت‌ایز و هوآوی توسعه نسل جدیدی از فناوری اطلاعات به نام Cloud + AI + 5G + Terminal را به عنوان فرصت همکاری انتخاب کردند. تمرکز این همکاری مشترک بر ایجاد نوآوری در سرگرمی‌های دیجیتال است؛ همچنین توسعه و ترویج اپلیکیشن‌های بازی، موسیقی و آموزش هم در این برنامه وجود دارد.

تاثیر این همکاری برای کاربران عادی

بر اساس این قرارداد هوآوی بخش تحقیق و توسعه‌ قدرتمند خود را با توان فنی موجود ترکیب خواهد کرد تا اپلیکیشن‌هایی یکپارچه و آینده‌نگرانه‌ای برای شبکه‌های دیتاسنتر، پردازش اطلاعات، سرویس‌های ابری و دیگر زیرساخت‌های اینترنت ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه و دانش فنی هوآوی می‌تواند برای ساخت اپلیکیشن‌هایی در سطح لایه‌های بالایی به کمک نت‌ایز بیاید و در نهایت تجربه‌ جدیدی در اختیار کاربران قرار بگیرد.

فناوری جدیدی که با این همکاری استراتژیک دو طرفه ایجاد می‌شود، روی برنامه‌ Shuishui Han شرکت نت‌ایز قرار خواهد گرفت. البته بازی‌های دیگر هم به این فناوری مجهز خواهند شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده این فناوری جدید در بستر گیمینگ ابری (Cloud Gaming) فعالیت کرده و به طور مشخص به بازی‌های سنگین کمک می‌کند تا فضای کمتری را هنگام اجرا استفاده کرده و در نهایت محدودیت‌های مربوط به حجم بالای دانلود را از سر راه اجرای بازی‌ها برمی‌دارد. در نتیجه‌ گیمرها می‌توانند از بازی‌ها در هر زمان و مکانی لذت ببرند.

چه حوزه‌هایی تحت تاثیر این همکاری قرار می‌گیرند؟

دو طرف تبادلاتی نیز در زمینه‌ نوآوری‌های مربوط به راهکارهای سیستم گیمینگ ابری (Cloud Gaming)، رندر کردن (Rendering)، فناوری پردازش ابری مبتنی بر شبکه‌ی 5G، فناوری واقعیت افزوده (AR)/واقعیت مجازی (VR)، ساخت‌وساز بوم‌شناسانه‌ی HMS و اکولوژی پایانه‌ی سرگرمی هوشمند داشتند.

در آینده همکاری‌های دیگری بین نت‌ایز و هوآوی در چند زمینه‌ اکولوژیک دیگر نیز شکل خواهد گرفت. همکاری‌هایی که شامل بازی، موسیقی، آموزش، اخبار، شبکه‌ 5G، و فضای ابری (Cloud) و غیره می‌شوند.

دستاوردهای این دو شرکت نه تنها در بازار داخلی چین بلکه در بازارهای جهانی هم مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این همکاری جهت دست‌یابی به مزایای تکمیلی، سود دو جانبه و توسعه‌ شکل گرفته و منجر به ایجاد فرم جدیدی از سرگرمی اینترنتی خواهد شد. هدف اصلی نت‌ایز و هوآوی خلق ترندهای جدید در زندگی دیجیتالی است.

 شبکه‌ CNN مدتی پیش گزارش داده بود که شرکت نت‌ایز در حال برنامه‌ریزی جهت عرضه‌ بخش دیگری از سهام شرکت در بازار بورس هنگ کنگ است. با توجه به اینکه بررسی‌های سخت‌گیرانه‌ی بازار بورس وال‌استریت روی شرکت‌های چینی در حال شدت گرفتن است، این شرکت تصمیم گرفته است که بیش از ۱۷۱ میلیون سهم جدید خود را با حداکثر قیمت ۱۲۶ دلار هنگ کنگ ( معادل ۱۶.۲۶ دلار امریکا) به ازای هر سهم عرضه کند و هیچ تخفیفی روی بهای بسته‌شده‌ی هر سهم نت‌ایز در بازار بورس نیویورک قائل نشود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هوآوی سرگرمی های دیجیتال شرکت هوآوی فناوری جدید هوآوی اپلیکیشن های هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن