Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شهروندان دهدشتی گفت:افزایش قیمت مسکن به خاطر عدم نظارت بر بنگاه های مسکن است. برخی از بنگاه ها به خاطر سود بیشتر اقدام به افزایش اجاره بها کرده و این اقدام روز به روز بر قیمت ها افزوده تا امروز که دیگر از دسترس خارج شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس حوزه مسکن نه تنها در بخش اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است بلکه می توان گفت، بخش های اجتماعی و سیاسی نیز بدان وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امروزه در کشور ما، افزایش اجاره بها و قیمت مسکن آمار ازدواج را تحت تأثیر خود قرار داده، به نحوی که بسیاری از جوانان به دلیل عدم تحمل هزینه های اجاره و یا خرید مسکن معمولأ زیر بار این امر مهم نمی روند. اگرچه کاهش میزان ازدواج دلایل دیگری هم دارد اما بالا بودن هزینه های جاری ، عدم اشتغال مناسب و گران بودن مسکن نیز در بین این عوامل کم اثر نیست.

شرایط اجاره بها و قیمت خرید مسکن در شهرستان کهگیلویه نیز مانند سایر شهر های کشور یک روند صعودی با شیب زیادی را طی کرده و هر روزه شرایط و قیمت مسکن که یکی از مهمترین اولویت های مردم است بد و بدتر می شود.

اما در شهرستان کهگیلویه و مخصوصا شهر دهدشت این روند بسیار سریعتر از حتی مرکز استان طی شد و گرانی مسکن در شهر دهدشت به حدی رسیده که بسیاری از مردم توانایی اجاره مسکن را ندارند.

در همین زمینه با برخی از شهروندان دهدشتی گفت و گویی انجام  داده شد که در ادامه آمده است؛

یکی از شهروندان دهدشتی در گفت و گو با صبح زاگرس گفت: مسکن مهمترین اولویت هر خانواده ای برای شروع ،تثبیت و ادامه زندگی است اما امروزه شاهد افزایش سرسام آور قیمت مسکن در شهر دهدشت هستیم.

وی گفت: اخیرا برای یکی از اقوام خود، اقدام به اجاره خانه کرده و صاحب خانه برای خانه ای به مساحت حدود 90 متر در طبقه دوم قیمت 26 میلیون رهن و 600 هزار تومان درخواست کرده که این قیمت در شهر دهدشت بسیار زیاد بوده و به دور از قیمت واقعی مسکن است.

یکی دیگر از شهروندان دهدشتی گفت: کاهش ساخت و ساز در یکی دو سال اخیر موجب کمبود مسکن و در نتیجه آن افزایش اجاره بها شده است.  مسئولین باید پیگیر باشند و با تلاش و کوشش شرایط گرانی را برطرف کنند، دولتمردان با همراهی مردم می تواند سخت ترین مشکلات را از سر راه بردارند همانطور که در هشت سال دفاع مقدس توانستیم.

یکی از جوانان شهر دهدشت که به تازگی از ازدواج کرده و صاحب فرزندی نیز شده است گفت: قیمت اجاره بهای مسکن کمر شکن شده و روز به روز در حال افزایش است. در شهر های بزرگتر حداقل اگر اجاره بها افزایش پیدا کند شرایط اقتصادی آن شهر نیز به گونه ای است که تا حدودی میتوان این گرانی را تحمل کرد اما در شهرستان کهگیلویه افزایش اجاره بها و هزینه های زندگی از یک سو و ضعف شرایط کسب و کار از سویی دیگر شرایط را تا حدودی سخت کرده است.

 محمد لطیف مرادی گفت: افزایش قیمت مسکن به خاطر عدم نظارت بر بنگاه های مسکن است. برخی از بنگاه ها به خاطر سود بیشتر اقدام به افزایش اجاره بها کرده و این اقدام روز به روز بر قیمت ها افزوده تا امروز که دیگر از دسترس خارج شده است.

عوامل دیگری نیز میتواند موجب این افزایش قیمت باشد که به صورت زنجیر وار به هم متصل  هستند که شاید فقط متوجه شهر دهدشت یا استان کهگیلویه و بویر احمد نباشد. مثل گرانی ها،افزایش صادرات مصالح ساختمانی، کمبود زمین، افزایش معاملات و روی آوردن  برخی از سرمایه داران به بازار مسکن و زمین و برخیاز عوامل دیگر باعث افزایش این اجاره بها شده است.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهروندان دهدشتی افزایش اجاره بها قیمت مسکن شهر دهدشت بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

تین نیوز

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستأجران را تشریح کرد و گفت: لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، از ممنوعیت خرید و فروش نهضت ملی مسکن تا زمان نصب کنتور خبر داد و جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستأجران را تشریح کرد.

ابوالفضل نوروزی با یادآوری این که لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است، اظهار کرد: ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره طرحی است که در صورت تصویب و تبدیل به قانون بخشی از مشکلات در بازار اجاره، زمین و مسکن رفع کرده و به تسهیل گری در بخش اجاره می پردازد.

وی توضیح داد: این لایحه بر تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری ها برای شناسایی خانه های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت های فرسوده شهری و ساخت خانه های ارزان قیمت برای اشخاص بی بضاعت، الزام تمامی دستگاه های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات موردنیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش بینی ضمانت های اجرایی برای عدم درج اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان تاکید دارد.

نوروزی ادامه داد: تقویت سامانه ملی املاک و اسکان برای شناسایی خانه های خالی، تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قراردادها و ارائه راهکارهایی برای الزام آور شدن این راهکارها از دیگر مواردی است که در این لایحه به آن توجه جدی شده است. بر اساس بندهایی از این طرح، تمامی قراردادها اعم از اجاره و خریدوفروش باید در سامانه ثبت شوند و با اخذ کد رهگیری امکان ارزیابی آنچه در بازار مسکن می گذرد وجود دارد.

وی افزود: با تصویب و ابلاغ لایحه مذکور در استان هایی که نرخ تورم عمومی سالانه بیش از ۳۰ درصد باشد شورای عالی مسکن مکلف است تا نسبت به تعیین سقف حداکثر افزایش اجاره بها به میزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تورم عمومی سالانه اقدام کند. حمایت از مستأجران از طریق پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال جدید با توجه به تورم و همچنین نظارت بر پرداخت تسهیلات توسط بانک های عامل بخش دیگری از این طرح به شمار می رود.

نوروزی تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه های مبادله در بازار مسکن را از دیگر ویژگی های این طرح عنوان کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است ظرف ۶ ماه بعد از لازم الاجرا شدن این قانون، دسترسی های برخط برای استعلامات ثبتی و ثبت هرگونه سند رسمی را از طریق مرکز مبادله اطلاعات برای سامانه املاک و اسکان و سامانه املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی به صورت تمام الکترونیک و شبانه روزی فراهم کند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اضافه کرد: اخذ عوارض از اراضی بلااستفاده و نحوه هزینه کرد این عوارض بخش دیگری از موارد مورد تاکید در این طرح است. همچنین برای کاهش التهابات مسکن و برای جلوگیری از معاملات سفته بازی واحدهای در حال احداث تا قبل از تحویل واحد مسکونی یا نصب کنتور و گواهی پایان کار ساختمان، امکان نقل و انتقال واحدهای نهضت ملی مسکن به هر شیوه ای وجود ندارد و ممنوع است و محاکم و ادارات پذیرفته شده نیست.

نوروزی ابراز امیدواری کرد تا با تصویب لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها و ابلاغ آن، بخشی از موانع موجود در اجرا قانون جهش تولید مسکن و بازار مسکن و اجاره بها برطرف شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی