Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رویکرد دستگاه قضایی براساس برنامه‌های آموزش کیفی و پیگیری حقوق عامه است گفت: دستگاه قضایی و دانشگاه‌ها می‌توانند در آگاهی بخشی حقوقی به مردم موثر باشند. تاریخ انتشار: 14:15 - 29 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۹۸۶

خبرگزاری میزان- در راستای آسیب شناسی و پیشگیری از جرائمی مانند سرقت، ضرب و جرح، نزاع دسته جمعی، قتل عمد و پدیده‌های اجتماعی نشستی در دانشگاه یاسوج، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگین تاجی در این نشست گفت:  یکی از سیاست های دستگاه قضایی که رییس  قوه قضاییه  نیز بر آن تاکید دارد  تحول است که یکی از زیربنا‌های این تحول، آموزش است.
رییس شورای قضایی استان کهگیلویه و بویر احمد افزود: رویکرد دستگاه قضایی براساس برنامه‌های آموزش کیفی و پیگیری حقوق عامه است.
نگین تاجی گفت: تغییر در شیوه آموزش رشته‌ حقوق لازم است بخش دوم وقتی است که علت اصلی و تشخیص ارکان دعوا وظیفه یک قاضی و وکیل است، چون وقتی علت اصلی دعوا را نمی‌داند پرونده‌ها را در وقت رسیدگی قرار می‌دهد تا راه حلی برای این پرونده پیدا کند، همین موجب اطاله دادرسی است.
مقام ارشد قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهار کرد: آگاهی بخشی حقوقی به جامعه آن است که مردم از حقوقشان در دعاوی مطلع نیستند بنابراین دستگاه قضایی و دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه در آگاهی بخشی حقوقی به مردم اقدام کنند.
وی گفت:در راستای پیشگیری از جرائم، همیشه قانونگذار به دنبال گسترش نهاد‌های سازشی و کانون‌های داوری و میانجیگری است.   نگین تاجی درخصوص عدم توفیق اصحاب دعوا در صلح و سازش در برخی پرونده، تصریح کرد: در دادرسی و میانجیگری، برخی از وکلاء در پرنده‌ها مانع سازش هستند، چرا؟ این یک آسیب است، چرا ممانعت می‌کنند؟ چون به دنبال صدور رای و دریافت حق الزحمه بیشتر از مؤکل خود هستند.

رییس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در حقوق عامه یکی از مشکلاتی که مردم دارند دستگاه‌های اجرایی هستند. این دستگاه‌ها به موجب قوانینی که حفظ و صیانت از حقوق عامه را بر عهده دارد به هیچ وجه عمل نمی‌کنند و در صورت اجراء، با تأخیر عمل می‌کنند اگر ما به دنبال عدالت اجتماعی هستیم، یکی از ارکان آن این است که قانون به شکل صحیح و به موقع اجرا شود.
این مقام قضایی با بیان این نکته که، دستگاه‌های اجرایی به موجب قوانین خاص، مؤظف به صیانت و نگهداری از حقوق عامه هستند، عمل نمی‌کنند افزود: پرونده‌هایی قدیمی بخاطر آن که دستگاه اجرایی به موقع به وظایف قانونی خودشان عمل نکرده اند وجود دارد و هم هزینه برای مردم و هم هزینه برای دستگاه قضایی ایجاد کرده اند.
وی افزود: درکارگروهی که با حضور دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌ حفاظت و صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی و بستر رودخانه‌ها تشکیل داده ایم، سازمان‌های متولی می‌دانند چگونه برای رفع تصرف از این منابع، اراضی ملی و رودخانه‌ها حرکت کنند.
رییس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویر احمد در ادامه با اظهار اینکه نظارت پذیری برای بردن آبروی مدیران نیست، افزود: به این نتیجه رسیدیم که کاربر فرهنگ نظارت پذیری را در دستور کار قرار دهیم، چون جا نیافتاده است.

 نگین تاجی اظهار داشت: متأسفانه هنگامی که در این خصوص یک سازمان نظارتی وارد اداره‌ای می‌شود هزاران اتهام وارد می‌کنند ما نیاز به اصلاح ساختار‌ها داریم وقتی اصلاح شدند، نیاز به تشکیل پرونده قضایی نداریم.
 
وی  با بیان اینکه علیرغم اینکه استان دارای جنگل‌های زیادی است، اما از آن‌ها بهره‌برداری اقتصادی نمی‌شود افزود: در اراضی ملی و جنگل‌ها، در مباحث اقتصادی از آن‌ها استفاده نمی‌شود بعضی وقت‌ها به بهانه حفظ منابع طبیعی از کار‌های اقتصادی جلوگیری می‌شود در صورتی که در کشور‌های جهان با یک استراتژی می‌توان از جنگل‌ها برداری اقتصادی کرد.   بیشتر بخوانید:   گسترش برنامه‌های آموزشی به زندانیان از برنامه‌های اصلی دادگستری  کرمانشاه است انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش حقوق عامه برنامه های آموزش استان کهگیلویه دستگاه قضایی دستگاه ها حقوق عامه نگین تاجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان

حجت الاسلام حمیدی گفت : در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ عدد سلاح گرم در سراسر استان کشف وضبط شده است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام  ابراهیم حمیدی رییس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای برنامه ریزی این نهاد از تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان خبر داد و گفت: در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ عدد سلاح گرم در سراسر استان کشف وضبط شده است.

وی افزود: از این تعداد ۷۴ درصد کشفیات سلاح جنگی و مابقی سلاح شکاری غیرمجاز بوده است.

او اظهار داشت: برنامه محوری در دستور کار صف و ستاد دستگاه قضایی استان قرار دارد و مدیران قضایی باید علاوه بر اجرای برنامه‌ها میزان اثر بخشی آن‌ها را نیز مورد تجزیه، تحلیل و بررسی قرار دهند.

حجت الاسلام حمیدی تاکید کرد : ما معتقدیم مسائل فرهنگی و اجتماعی راه کار فرهنگی و اجتماعی دارند و دستگاه‌های متعددی در این زمینه باید به رسالت خود در انجام فعالیت‌های فرهنگی عمل کنند و اقدامات پلیسی و قضایی باید در کنار اقدامات فرهنگی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز