Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی(AMF-EB۷) دوشنبه -دوم تیر-به صورت مجازی (Online) و به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران برگزار خواهد شد.

 به گزارش ایسنا، گشتاسب مظفری، دبیرکل این شبکه همکاری بین المللی شهرها گفت: این رویداد شامل دو بخش خواهد بود. در بخش اول، شهرداران و مدیران شهری، صاحبنظران و نماینده گان سازمان های بین المللی، نشستی را با موضوع «اقتصاد و سلامت شهری در دوران پساکرونا» با هدف تبادل تجارب و رویکردهای مربوط به مدیریت و کنترل ابعاد اجتماعی و اقتصادی بحران کرونا در سطح شهرها و نیز بررسی پیشنهادها و راهکارهای اصولی و مناسب برای مدیریت همزمان و ایجاد تعادل و توازن میان دو چالش کلیدی این بحران یعنی «سلامت شهروندان» و «کسب و کارها و اقتصاد شهری» خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دوم  نیز که به نشست رسمی اداری هیات اجرایی ابن مجمع اختصاص دارد، موضوعات و مسائل اداری و اجرایی سازمان، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و تصمیمات مورد نیاز اتخاذ خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این بخش موضوعاتی مانند بررسی گزارش عملکرد، برنامه راهبردی، برنامه‌های عملیاتی، بودجه، عضویت ها و دیگر موضوعات سازمانی، مطرح می شود، گفت: مجمع شهرداران آسیایی(Asian Mayors Forum) یک شبکه غیردولتی و غیر انتفاعی بین المللی است که با حضور و مشارکت تعداد زیادی از شهرداران، مدیران شهری، اعضای انجمن‌ها و شوراهای شهری و متخصصان و صاحب نظران حوزه برنامه ریزی و مدیریت شهری در سال ۲۰۰۸ میلادی در تهران پایه گذاری شده و مقر دائمی آن در این شهر مستقر است.

وی افزود: تا کنون بیش از یکصد شهر از سراسر قاره پهناور آسیا در نشست‌ها و همایش های بین المللی این سازمان در شهرهای تهران، استانبول، بانکوک، منامه، هایکو(چین)، قزوین وغازی آنتپ(ترکیه) شرکت کرده‌اند و بیش از ۶۰ شهرآسیایی در این سازمان عضویت رسمی دارند. از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱ ریاست دوره‌ای این سازمان با خانم فاطمه شاهبن، شهردار کلانشهر غازی آنتپ ترکیه است که همزمان ریاست اتحادیه شهرداری های ترکیه را نیز بر عهده دارد.

بنا براعلام سایت شهر، وی افزود: هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی متشکل از شهرداران ۲۱ شهر است که هر سه سال یکبار انتخاب می شوند و مسئولیت راهبری و پیشبرد تصمیمات مجمع عمومی و برنامه های سازمان را برعهده دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • افتتاح چند پروژه شهری در دهه کرامت امسال در قم
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم