Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسعلی دانافر گفت: 342 مدرسه در استان که شامل 20 درصد مدارس هستند تحت پوشش طرح یاریگران زندگی قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، عباسعلی دانافر صبح امروز در نشست خبری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: راهبرد اصلی و محوری آموزش و پرورش اجرایی شدن سند تحول بنیادی است و یکی از مهم‌ترین رویکردهای این سند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است و بر همین اساس اداره سلامت و مراقبت از آسیب‎های اجتماعی در آموزش و پرورش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت سلامت دانش آموزان توجه به سلامت دانش‌آموزان و سرمایه‌گذاری در ارتباط با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از درگیر شدن دانش‌آموزان در رفتارهایی که سلامت آنها را به خطر می‌اندازد یکی از اولویت‌های اصلی آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش در سه عرصه سلامت دانش‌آموزان را پیگیری می‌کند که اجرای طرح‌هایی که از طرف آموزش و پرورش برای پیشگیری از آسیب‌هی اجتماعی و درگیر شدن دانش‌آموزان ارائه می‌شود، همکاری تنگاتنگ با دستگاه‌هایی که در این حوزه با آموزش و پرورش هم هدف هستند، و ارتباط تنگاتنگ با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این سه عرصه را شامل می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد  با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی عنوان کرد: این طرح با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر، آموزش و پرورش شورای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش انجام می‌شود یکی از طرح‌های بسیار خوب در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد است که مقرر شده تا پایان سال 1400 تمامی مدارس متوسط اول و دوم را در سراسر کشور تحت پوشش قرار دهد.

وی ادامه داد: در این طرح از مشارکت حداکثری دانش آموزان استفاده می‌شود و تلاش شده از ظرفیت و مشارکت دانش‌آموزان و تشکل‌های دانش آموزی مانند هلال احمر، همراهان پلیس، همراهان مشاور، بسیج دانش‌آموزی و ... استفاده شود.

رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای مبارزه با مواد مخدر استان گفت: مقرر شده که اجرای این طرح تا پایان برنامه ششم توسعه ادامه پیدا کند و در صورت موفقیت آمیز بودن این طرح، قرار است اجرای آن تا پایان برنامه هفتم هم تعمیم پیدا کند.

دانافر ادامه داد: اولین اقدام برای این طرح بومی سازی شدن آن است و در حال حاضر 342 مدرسه که شامل 20 درصد مدارس متوسط اول، دوم و ابتدایی هستند تحت پوشش قرار گرفتند و تمامی مدارس اسکان، کشتارگاه و حسن آباد این طرح را اجرا می‌کنند.

وی عنوان کرد: اعتبارات این طرح از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شده و با توجه به حداکثر مشارکت دانش‌آموزان امیدواریم که موفقیت لازم کسب شود و هم اینک  همه مدارس شهرستان بهاباد به عنوان شهرستان پایلوت تحت پوشش این طرح هستند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: بین 25 تا 35 درصد دانش‌آموزان در سطح کشور در معرض آسیب‌های اجتماعی و رفتارهای پرخطر هستند و این تکلیف ما را برای جدیت بیشتر در راستای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و گرفتار شدن دانش‌آموزان در این آسیب‌ها بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی مبارزه با مواد مخدر آسیب های اجتماعی پیشگیری از آسیب آموزش و پرورش دانش آموزان تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی اموزش و پرورش کاشان ، رشد و پرورش خلاقيت دانش آموزان و ايجاد زمينه مناسب در مدارس با همكاري دبيران براي نشان دادن ظرفيت ها بیان کرد و گفت: ايجاد ارتباط بين مدرسه و بازار اشتغال، آشنايي دانش آموزان با مراحل مختلف صنعت از توليد يك محصول تا بازاريابي و فروش آن و كمك به مهارت آموزي و حرفه آموزي از اهداف برگزاري جشنواره است.


محمد قنبری افزود: برگزاري اين جشنواره و برپايي بازارچه در تمام مدارس دور اول دخترانه و پسرانه مقطع متوسطه در شهرستان برگزار مي شود.


وی با بیان اینکه 45 غرفه در این مدرسه بر پا شده گفت: برگزاري اين بازارچه بستري مناسب است تا دانش آموزان آثار، محصولات و دست سازه هاي خود را به صورت مستقيم در معرض فروش قرار دهند.


دانش آموزان در این غرفه‌ها برای آشنایی با مشاغل آینده از وسایل دست ساز ،نقاشی اسباب بازی، پرورش گل، صنایع دستی، فسیل و سنگواره، فرش و گلیم، مواد شوینده، لوازم جانبی موبایل محصولات فرهنگی ،کتابفروشی ،بازی‌های رایانه، ساندویچ، اسنک، شیرینی و کیک در معرض فروش همکلاسان و اولیا خود قرار دادند.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند