Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@03:31:37 GMT

قاضی منصوری؛ از دادسرای رسانه تا هتل دوک

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۲۵۹۵

قاضی منصوری؛ از دادسرای رسانه تا هتل دوک

فرارو- قاضی غلامرضا منصوری متهم ردیف نهم پرونده فساد در قوه قضائیه مشهور به پرونده" طبری" بود، اما در واقع پس از طبری مشهورترین متهم آن به حساب می‌آید. او روز گذشته به شکل مشکوکی در بخارست پایتخت رومانی جانباخت. شائبه‌های زیادی درباره این مرگ وجود دارد که ناشی از غیر طبیعی بودن آن است.   به گزارش فرارو، معاون قوه قضائیه می‌گوید مرگ مشکوک قاضی غلامرضا منصوری "صدمه‌ای به ابعاد پرونده" اکبر طبری وارد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکبر طبری معاون اجرایی دفتر رییس قوه قضائیه در زمان آیت‌الله آملی لاریجانی متهم به فساد و ارتشاء در ابعاد وسیعی در دو دهه اخیر شده است.
دادگاه پرونده او چندی پیش آغاز شده و هنوز هم ادامه دارد. در جلسه‌های پیشین دادگاه، طبری تمام اتهامات علیه خود را رد کرده است.
این پرونده چند متهم فراری دارد. مشهورترین آن‌ها قاضی غلامرضا منصوری بود که به دریافت رشوه ۵۰۰ هزار یورویی متهم شده بود.
غلامرضا منصوری ماه‌ها پیش و در زمستان سال گذشته با ادعای سفر درمانی از ایران خارج شد و به آلمان رفت و دیگر به کشور بازنگشت. در اولین جلسه دادگاه از او به عنوان متهم فراری یاد شد. محلی که ظاهرا منصوری از آن به پایین پرت شده است
منصوری چند روز بعد با انتشار ویدئویی اعلام کرد که از ایران فرار نکرده و به زودی باز خواهد گشت. او دلیل تاخیر در بازگشت به ایران را شیوع کرونا و بسته شدن مرز‌ها اعلام کرد.

او به وفاداری خود به کشور و نظام تاکید کرد.

در همین راستا با انتشار خبر حضور منصوری در آلمان عده‌ای از مخالفان نظام به دنبال محاکمه او در آلمان افتادند. سازمان گزارشگران بدون مرز شکایتی علیه منصوری تقدیم دادگاه کرد. او متهم به برخورد با روزنامه نگاران و فعالان سیاسی شده بود.
پس از آن خبری مبنی بر خروج منصوری از آلمان و ورود به رومانی منتشر شد، این خبر به سرعت تائید گردید. منصوری به سفارت ایران در رومانی مراجعه کرده بود ظاهرا به دنبال راهی برای بازگشت به کشور بود. در همین حال پلیس رومانی او را در بیمارستان بازداشت کرد. پلیس اینترپل بنا به درخواست ایران اعلان قرمز برای منصوری و دیگر متهمان فراری این پرونده صادر کرده بود. بازداشت منصوری نیز به خاطر همین اعلان صورت گرفت.
اما پس از چند ساعتی دادگاهی در بخارست منصوری را به صورت مشروط آزاد کرد. او ممنوع الخروج بود. دادگاه از ایران در خواست کرده بود که مدارک اتهام منصوری را ا ارائه کند.
دادگاه همچنین اعلام کرد که منصوری زیر نظر پلیس رومانی خواهد بود.
در رومانی نیز تلاش هایی برای محاکمه منصوری و عدم استرداد او به ایران صورت گرفت.
پس از این اتفاق یکی از متهمان پرونده طبری در دادگاه مدعی شد که قاضی منصوری با او تماس گرفته و از او خواسته است که به دادگاه اعلام کند پانصد هزار یورور را به صورت قرض دریافت کرده است.

به این ترتیب منصوری با وجود اینکه متهم ردیف نهم پرونده اکبر طبری بود به سرعت به مهره مهم و موثر در این پرونده تبدیل شد. او یکی از حلقه‌های ارتباط مفسدین اقتصادی با قوه قضائیه بوده است.
منصوری روز گذشته در هتل "دوک رومانا" در بخارست پایتخت رومانی بر اثر پرت شدن از طبقه پنجم هتل جانباخت. بیشتر بخوانید: قاضی "فراری" چگونه سر از رومانی درآورد؟ چند سوال درباره مرگ قاضی غلامرضا منصوری در رومانی بیرون آوردن جنازه قاضی منصوری از هتل دوک  قتل یا خودکشی؟! امیرحسین نجف‌پور ثانی، وکیل غلامرضا منصوری، به روزنامه اعتماد گفته که اپلیکیشن واتس‌اپ منصوری دست‌کم تا ساعت ۱۵:۱۵ دیروز فعال بوده و احتمالا تا آن حوالی از واتس‌آپ‌اش استفاده کرده است.

این وکیل دادگستری افزود خانواده منصوری که از رسانه‌ها متوجه‌شده‌اند منصوری فوت کرده است، «آخرین بار ساعت ۱۱ روز جمعه با او تماس داشته‌اند که حال‌اش مساعد بود است.»
پلیس رومانی گفته ساعت ۱۴:۳۰جمعه، کارکنان هتل پیداشدن پیکر بی‌جان منصوری را گزارش دادند.

چند فرضیه درباره این حادثه مطرح است. "قتل" و "خودکشی" قوی‌ترین آن‌ها است.

علی باقری معاون امور بین الملل قوه قضائیه در این باره گفته است: "در تماس‌هایی که با طرف رومانی صورت گرفته است این مساله مطرح شد که احتمالا او خودکشی کرده است، اما اینترپل پیگیر این موضوع است و کسی که تحت تعقیب دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران بوده است باید تحت نظر باشد تا صدمه‌ای به وی وارد نشود."

او همچنین از عدم همکاری کشور‌های غربی برای استرداد متهمان پرونده‌های اقتصادی انتقاد کرد و درباره منصوری گفت "در مورد رومانی ما با وجود آنکه توافق دوجانبه با طرف رومانیایی نداشتیم، اما همکاری خوبی داشتند و او را بر اساس دستور قاضی تحت نظر قرار دادند و قرار بود مراحل عادی قضایی و حقوقی بین ایران و طرف رومانیایی برای استرداد انجام شود به همین دلیل قاضی رومانیایی دستور تحت نظر بودن یک ماهه وی را صادر کرد. "

سفارت ایران در رومانی نیز توضیحات مشابهی ارائه کرده و خواستار پاسخگویی دولت رومانی درباره این مرگ شده است.

سفارت ایران شایعات پیرامون نگهداری منصوری در سفارت را نیز تکذیب کرده و گفته او زیر نظر پلیس رومانی بوده است.

سخنگوی وزارت خارجه نیز نظری مشابه داشته و گفته است: "منتظر دریافت گزارش رسمی علت این حادثه هستیم و از مقامات رومانیایی درخواست داریم علت دقیق حادثه را رسما به ما اعلام کنند. "

به هر صورت علت مرگ منصوری هر چه باشد، حالا پرونده طبری را حساس‌تر و دشوارتر کرده است. باید در ادامه دید دادگاه به چه سمت‌و‌سویی می‌رود. روزنامه نگارانی که سال 91 با دستور منصوری بازداشت شدند  اهمیت قاضی منصوری قاضی منصوری یکی از قضات سرشناس قوه قضائیه بود، حداقل برای فعالان سیاسی و رسانه‌ای او شناخته شده بود.
غلامرضا منصوری قاضی اجرائیات شهرستان لواسانات بود، اتهام او در پرونده طبری هم به همین دوره باز می‌گردد. او چندی پیش باز نشست شد. از سوابق اجرایی دیگر منصوری در قوه قضائیه می‌توان به بازپرسی شعبه ۹ دادسرای کارکنان دولت و سرپرستی دادسرای فرهنگ و رسانه اشاره کرد.
از نکات جالب ماجرا این است که منصوری در فروردین سال ۹۲ سرپرست دادسرای ویژه مبارزه با زمین خواری شده بود.
سابقه قاضی منصوری باعث شده بود که در سال‌های گذشته در  کنار قضات مشهور دیگری همچون قاضی صلواتی، قاضی مقیسه، قاضی مدیر خراسانی، قاضی مرتضوی و ... شهرت پیدا کند.

در سال‌های پایانی دهه هشتاد و اوایل دهه نود شمسی، شمار زیادی از روزنامه‌نگاران با حکم او بازداشت شدند. روایت‌های بسیاری از برخوردهای سخت او با متهمان به ویژه روزنامه‌نگاران در دست است. 
او در مهر ۱۳۹۱ نیز دستور توقیف روزنامه شرق و بازداشت مدیر مسئول آن را صادر کرد. در هفته‌های اخیر تعدادی از روزنامه‌نگاران به ارتباط بازداشتشان با منصوری اشاره کرده‌اند.    

منبع: فرارو

کلیدواژه: قاضی غلامرضا منصوری رومانی اکبر طبری قتل خودکشی قاضی غلامرضا منصوری روزنامه نگاران پلیس رومانی قاضی منصوری قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سعید سعدی معاون امور فرهنگی قوه قضائیه در همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضائیه گفت: سازمان پزشکی قانونی یکی از مجموعه‌های تخصصی قوه قضائیه است که مجموعه همکاران آن با تلاش شبانه روزی خدماتی را به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: اهمیت کار پزشکی قانونی و نقش نظرات کارشناسی آن در صدور رأی قاضی نیاز به تقوا و ایمانی قوی دارد و یک پزشک قانونی باید در مقابل هرگونه فریب و فریبکاری بایستد و نظریه درست و دقیق را در کمال ایمان و تقوا صادر کند.

وی با بیان اینکه تصمیم سازی برای رأی قاضی کار پزشکی قانونی است، اظهار داشت: پزشکی قانونی از سالم‌ترین بخش‌های دستگاه قضائی است که با دقت و درایت نظرات کارشناسی را صادر می‌کند که در همه امور و اقدامات این سازمان گرایش فرهنگی به خوبی مشهود است.

حجت الاسلام سعدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت پرداختن به امور فرهنگی در دستگاه‌ها تصریح کرد: پرداختن به امور فرهنگی زمان و مکان ندارد و آنچه در این میان بسیار مهم است فرهنگی و دغدغه مند بودن متولیان این امور است به نحوی که بتواند موارد و موضوعات فرهنگی را به خوبی منتقل کند.

وی ادامه داد: مسؤول امور فرهنگی باید از هرگونه دروغگویی، بی تقوایی، بی اخلاقی، عصبانیت و … به دور باشد و منظومه‌ای فرهنگی را در اخلاق و رفتار خود به نمایش بگذارد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه در انجام امور فرهنگی باید همیشه خدا را در نظر بگیریم گفت: مسئول امور فرهنگی باید به نحوی عمل کند که در اعمال و رفتار خود روحیه صداقت، خداترسی، پاکدامنی و تقوا را منتقل کند و مردم در وجنات او عظمت امور فرهنگی را ببیند.

حجت الاسلام سعدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های امروز کشور در عرصه‌های مختلف از جمله مسائل دفاعی و نظامی افزود: زمانی کشور در هیچ زمینه‌ای صاحب اقتدار و توانمندی نبود اما امروز به جایی رسیده‌ایم که ایران اعلام می‌کند در ساعت و روز و زمان مشخص، سرزمینی مشخص را مورد هدف قرار می‌دهد و دقیقاً طبق برنامه عمل می‌کند که این اوج اقتدار و توانمندی و نتیجه ایمان و خودباوری است.

وی در پایان با تأکید دوباره بر توجه به امور فرهنگی در همه بخش‌های قوه قضائیه و از جمله در پزشکی قانونی گفت: با تقویت امور فرهنگی، بارش رحمت الهی در فضا حاکم می‌شود و از آنجا که کار روابط عمومی نیز به نوعی کاری فرهنگی است می‌تواند به ترویج هرچه بیشتر این امور کمک کند.

کد خبر 6090163

دیگر خبرها

  • پایان خوش غفور در رومانی به خطر افتاد!
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • یک قاضی در شمال غربی پاکستان ربوده شد
  • چشمک به سکوی سوم با درخشش تکراری امیر غفور
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در آمل
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • قاضی‌القضات جدید قزوین منصوب شد
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر