Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از نهایی شدن افزایش ۵۰ درصدی کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد بازنشستگان و وظیفه بگیران مشترک این صندوق خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر اکبر افتخاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه ردیف اعتباری این موضوع از سال ۹۲ به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شده و متولی پرداخت این صندوق است، این کمک هزینه همه ساله براساس ضرایب مصوب هیات دولت افزایش یافته و برای سال جاری نیز در ابتدا ۱۵ درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از آنجایی که براساس تبصره چهار ماده ۱۰۹ قانون مدیریت خدمات کشوری که طبق آن مقرر شده «کمک هزینه عائله مندی و اولاد بازنشستگان و وظیفه بگیران معادل شاغلین افزایش می یابد» و امسال اعتبارات فصل دهم این قانون در مورد شاغلین با افزایش ۵۰ درصدی روبرو بوده، به تبع درباره بازنشستگان نیز مصداق داشت.

افتخاری اظهار کرد: برهمین اساس، طی هفته‌های اخیر این مساله در کمیته ویژه همسان سازی حقوق و مزایای بازنشستگان کشوری که با حضور نمایندگان صندوق، تعدادی از روسای کانون‌های بازنشستگی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به صورت هفتگی برگزار می شود، این موضوع مطرح و در نهایت با مساعدت سازمان برنامه و بودجه کشور، موافقت شد تا ۵۰ درصد افزایش ضریب کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد برای بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری نیز اجرایی شود.

وی با بیان اینکه اعتبار مشخصی از سوی سازمان برنامه و بودجه به این امر اختصاص یافته است، گفت: با تلاش صندوق بازنشستگی و ارائه مستندات قانونی لازم و موافقت سازمان برنامه و خزانه کل کشور قرار شده تا حق عائله مندی و اولاد با افزایش‌های قانونی که عنوان شد، از ابتدای فروردین ۹۹ محاسبه و در تیرماه به حساب افراد بازنشسته واریز شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، افتخاری یادآور شد: این کمک هزینه و افزایش های ۵۰ درصدی ناشی از این تصمیم صرفا برای بازنشستگان و وظیفه بگیرانی است که براساس ضوابط اجرایی بودجه سنواتی، اعتبار بودجه‌ای آنها به این صندوق محول شده و تاکنون توسط این صندوق پرداخت می شده است؛ بنابراین، دستگاه‌هایی که اعتبار اختصاصی دارند کماکان پرداخت عائله مندی و حق اولاد آنها به عهده دستگاه ذیربط خواهد بود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: این صندوق در قالب کمیته ویژه حقوق بازنشستگان کشوری و در نشستهای متعددی که با حضور تعدادی از روسای کانونهای بازنشستگی و نمایندگان سازمان برنامه و بودجه به صورت هفتگی برگزار می شود، متناسب سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان و بهبود حقوق این افراد را در دستور کار قرار داده که درحال حاضر بحث افزایش عائله مندی و حق اولاد مطابق با افزایش شاغلان به نتیجه رسیده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0034ym

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی صندوق بازنشستگی کشوری سازمان برنامه و بودجه عائله مندی و حق اولاد بازنشستگان و وظیفه کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۳۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه