Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@20:47:44 GMT

نگارخانه جلیل ضیاپور در بندر انزلی افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۳۸۵۸

به گزارش ایلنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندر انزلی، روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح این نگارخانه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به احساس نیاز نسبت به وجود سالنی برای عرضه هنرنمایی‌های هنرمندان هنرهای تجسمی بندر انزلی، سالن طبقه دوم این اداره با مشارکت و همت خیرین شهرستان، تجهیز و آماده بهره‌برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد رحمان‌زاده افزود: این سالن به مساحت ۷۵ متر مربع، و با اعتباری بیش از ۱۰۰ میلیون تومان رنگ آمیزی و نورپردازی و سقف و کف آن بازسازی شد که قابلیت به نمایش گذاشتن حداقل ۳۰ اثر و تابلو را دارد.

وی خاطر نشان کرد: در جهت ارج نهادن به خدمات شایسته استاد «جلیل ضیاپور» که پدر نقاشی مدرن ایران و اهل بندر انزلی بود تصمیم بر آن شد که نام این نگارخانه به نام این استاد فرهیخته نامگذاری شود.

رحمان‌زاده با اشاره به افتتاح این نگارخانه با ۳۰ اثر از آموزشگاه‌های هنرهای تجسمی و انجمن خوشنویسان انزلی، تاکید کرد: نامگذاری این نگارخانه به نام اساتیدی همچون ضیاپور موجب می‌شود تا علاوه بر قدردانی و گرامیداشت یاد و خاطره مفاخر و مشاهیر انزلی، نسل آینده نیز اساتید گذشته را به عنوان الگو و سرمشق در همه امور قرار دهند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندرانزلی ادامه داد: در این مراسم اثر چهره استاد جلیل ضیاپور که توسط «حورا ریحانی» به تصویر کشیده شده است، توسط «معصومه علیزاده» مدیر آموزشگاه هنرهای تجسمی ریحانی به این نگارخانه هدیه شد.

موضوع فرهنگ و هنر در شاخه معماری باید مورد توجه قرار گیرد

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان نیز اظهار کرد: یکی از مواردی که در مجلس شورای اسلامی و توسط همه نمایندگان استان در دستور کار است، اختصاص سهم بیشتری از بودجه‌های کشور برای احداث بناها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری در شهرهای کوچک است.

احمد دنیامالی با اشاره به اینکه همه شهرهای گیلان در فرهنگ و هنر از جمله ادبیات، صنایع دستی، معماری و هنرهای تجسمی سابقه ویژه ای دارند، افزود: بندرانزلی تاریخچه درخشانی در فرهنگ و هنر دارد و وجود هنرمندان شایسته و شاخص در این شهر ساحلی از دیرباز تاکنون زبانزد بوده و به همین دلیل در گام اول نگارخانه استاد «جلیل ضیاپور»، پدر نقاشی مدرن ایران در انزلی با تلاش همگان به بهره برداری رسید.

نماینده مردم بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه موضوع فرهنگ و هنر در شاخه معماری باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، تصریح کرد: یکی از مواردی که شهروندان انزلی درباره آن به حق گلایه مند هستند عدم ساماندهی میدان اصلی بندرانزلی است.

وی ادامه داد: ابنیه های تاریخی و بد شکل بودن شکل ظاهری ساختمان‌های اطراف این میدان بیش از چند دهه است که مغفول مانده است.

دنیامالی با اشاره به لزوم احداث فرهنگسرا در شهر ساحلی بندرانزلی، ادامه داد: تلاش می‌شود منابع اعتباری بیشتری برای تسریع در ساماندهی این میدان جذب شود.

وی با اشاره به جلسه مشترک نمایندگان مجلس شورای اسلامی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: در این جلسه موضوع تخصیص بیشتری از بودجه کشور به فرهنگ و هنر مورد تاکید همه نمایندگان بود و باید شهرهای کوچک از این منابع اعتباری تخصیص بیشتری داشته باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی فرهنگ و هنر بندر انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۳۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام برومند رازیانی در دیدار با دبیر ستاد صبر کردستان اظهار کرد: صلح و سازش امری ارزشمند وخداپسندانه است که باید در جامعه رواج یابد.

وی افزود: اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان با داشتن ظرفیت تشکل‌های مردمی می‌تواند در راستای ترویج فرهنگ صلح قدم بردارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان فعالیت ۲۰۰ کانون فرهنگی تبلیغی در سطح استان، وجود ۸۰۰ مداح اهل تسنن و تشیع، وجود بیش از ۸۰۰ هیات مذهبی در استان و وجود موسسات و خانه‌های قرآنی و فعالان عرصه قرآنی استان را ظرفیتی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش در استان برشمرد.

وی اذعان کرد: با امضای تفاهمنامه این اداره‌کل با ستاد صبر استان می‌توان در راستای تقویت صلح و سازش در جامعه تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام رازیانی اضافه کرد: باید گذشت و بخشایش در میان مردم جامعه تبدیل به یک فرهنگ شود.

کد خبر 6092632

دیگر خبرها

  • تارتار: از تقابل با سپاهان استقبال می‌کنم
  • کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • ۶ عامل هنجارشکنی پس از بازی تیم‌های ملوان و سپاهان دستگیر شدند + جزئیات
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود