Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود نوربخش بعد از ظهر شنبه در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت استان قم که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، توزیع اعتبارات عمرانی و جاری دستگاه‌ها را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: بخشی از وظایفی که معمولاً در سال ۹۹ در توزیع اعتبار باید انجام می‌دادیم در همان لایحه ۹۸ انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این موضوع باید در فصول مصوب قانون به تصویب شورای برنامه‌ریزی استان می‌رساندیم که اصلی‌ترین بحث در اعتبارت تملک این بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم افزود: بودجه عمرانی استان قم ۱۹۸ میلیارد تومان بود که با کاهش ۱۳ درصدی به ۱۷۱ میلیارد تومان اعتبار رسیدیم که باید این کاهش را با توجه به شاخص‌های موجود بین فصول توزیع می‌کردیم که با در نظر گرفتن اولویت‌ها انجام شد.

اولویت دادن شاخص‌های استان در توزیع بودجه

وی با اشاره به اولویت‌های استان قم گفت: پروژه‌های نیمه تمام، زیرساخت‌های بخش‌های تولید، خدمات شهری و روستایی و آموزش و پرورش اولویت‌های استان است و این اعتبارات می‌توانست از محل اعتبارات متوازن استانی تأمین شود که بقیه فصول این شرایط را نداشتند به همین دلیل این کاهش را به آن‌ها منتسب کردیم.

نوربخش با بیان اینکه از محل این اعتبارات باید ۲۰ پروژه نیمه‌تمام را در سال ۹۹ به اتمام برسانیم، تصریح کرد: در بخش تملک، اعتبارات متوازن استانی مبتنی بر شاخص‌هایی بود که در قالب دستورالعمل به ما ابلاغ شد که پایین‌تر از میانگین کشوری بودیم.

به گفته وی، در اعتبارات جاری و هزینه‌ای افزایش ۵۰ درصدی فوق‌العاده‌ای مطرح و مصوبه شد ولی در لایحه گنجانده نشده بود اما اعتباراتی که برای استان مصوب شده و ابلاغ کردند مبتنی بر بدون در نظر گرفتن ۵۰ درصدی بود که در لایحه آمده بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم با اشاره به اعتبارات هزینه‌ای استان گفت: اعتبارات هزینه‌ای ۲۰۰ میلیارد تومان بوده اما با کاهش ابلاغی آن ۱۹۴ میلیارد تومان اختصاص یافته که همین مقدار در میان دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

کد خبر 4953932

منبع: مهر

کلیدواژه: بودجه عمرانی قم ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان استانداری سمنان بیرجند آتش سوزی ایلام خطبه های نماز جمعه یاسوج صنایع دستی میلیارد تومان برنامه ریزی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی در اولویت و دستور کار اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و همچنین مجمع خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

علی محمدی کیا امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در جلسه شورای آموزش و پرورش تیران و کرون، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۶ پروژه احداث آموزشگاه جدید در حال انجام است که با توجه به نیاز به محیط جدید آموزش اولویت بخشی به این پروژه‌ها ضرورت دارد.

وی افزود: خیرین مشارکت در اجرا و احداث این پروژه‌ها داشته‌اند و بخش عمده نیاز مدارس این منطقه به همین خاطر رفع شده است.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: حدود ۱۰ مدرسه در این منطقه فرسوده و قدیمی هستند که برنامه‌ریزی برای احداث محیط جدید باید انجام و برای جذب خیرین زمینه سازی شود.

وی با اشاره به سرویس مدارس و بعضی از نارضایتی‌های خانواده‌ها در این خصوص، خاطرنشان کرد: مدیریت سرویس مدارس باید در کارگروه تخصصی با محوریت سازمان حمل و نقل شهرداری تیران صورت گیرد.

به گفته محمدی کیا نظارت بر کیفیت و قیمت ضروری بوده و باید دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌ها که از جمله آن افزایش قیمت است مورد دقت و کارشناسی قرار گیرد.

وی همچنین به بزرگداشت هفته مقام معلم اشاره و اظهار کرد: تکریم معلمان به‌صورت مردمی و مشارکت دستگاه‌های اداری انجام شود و با انسجام عمومی همراه باشد.

فرماندار تیران و کرون همچنین بر ضرورت گسترش فرهنگ علم آموزی و نهادینه سازی توصیه‌های شهید مطهری تاکید و تصریح کرد: مساجد بهترین محافل برای چنین اقدام و همچنین تکریم معلمان هر محله هستند که باید ادارات اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی در این خصوص مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه جامعه نیازمند فراگیری مفاهیم انسان‌سازی و تربیتی است، خاطرنشان کرد: اندیشه‌های استاد مطهری برای گره‌گشایی از مشکلات کارگشا بوده امکان پیشرفت را فراهم می‌کند و تیم‌سازی و تربیت نیروی انسانی متعهد نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم