Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از ۱۵ شهریور ماه، به صورت ترکیبی از آموزش حضوری و الکترونیکی آغاز خواهد شد.

علی خاکی صدیق روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: اعلام بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی از ۱۵ شهریور ماه که روز گذشته توسط رییس جمهوری مطرح شد، پیشنهاد وزارت علوم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نحوه آموزش در دانشگاه ها از ۱۵ شهریور ماه، گفت: کلاس های آموزشی ترکیبی از حضوری و الکترونیکی خواهد بود و بعید است گزینه حضور دانشجویان همه مقاطع تحصیلی در دانشگاه محقق شود.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: در این زمینه فقط بخشی از دانشجویان در دانشگاه حضور می یابند که تصمیم گیری در این خصوص بر عهده دانشگاه است.

خاکی صدیق درباره آمادگی دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان از ۱۵ شهریور ماه، تاکید کرد: همیشه در بدو شروع ترم تحصیلی این انعطاف برای زمان آغاز به کار دانشگاه ها وجود داشت؛ شاید دانشگاهی قبل از ۱۵ شهریور و دانشگاه دیگری بعد از این تاریخ به استقبال سال تحصیلی برود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ها هیچ موقع هم زمان با هم سال تحصیلی را آغاز نکرده اند.

به گزارش ایرنا، رییس جمهوری روز گذشته در ستاد ملی مقابله با کرونا خبر از بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی از شهریور ماه داد و تاکید کرد که خوابگاه و کلاس خلوت برای ما اصل است. پیش از سخنان رییس جمهوری، وزارت علوم برنامه های خود را در این راستا تدوین کرده بود که در صورت اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا آغاز سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ کلاس ها به صورت حضوری و الکترونیکی برگزار می شود.

نحوه برگزاری کلاس ها و اینکه کدام درس ها در زمره آموزش های الکترونیکی یا حضوری قرار گیرند بر عهده دانشگاه ها گذاشته شده است.

از زمان شیوع ویروس کرونا، دانشگاه های کشور هم از قابلیت آموزش الکترونیک برای تکمیل ترم تحصیلی جاری استفاده کردند. این ترم تحصیلی همچنان ادامه دارد و امتحانات پایان ترم هنوز آغاز نشده است.

چگونگی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از شهریور

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درباره بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی از ۱۵ شهریور ماه، گفت: پروتکل‌های بهداشتی مربوط به این موارد تدوین شده و وزارت بهداشت بر روی اجرای آن‌ها نظارت دارد.

مهندس محسن فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پروتکل‌های بهداشتی مدارس و دانشگاه‌ها که طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است از ۱۵ شهریور ماه بازگشایی شوند، گفت: در زمینه برگزاری کلاس‌ها اعم از دانشجویی یا دانش‌آموزی، پروتکل مروبطه با همکاری متولیان مربوطه یعنی با همکاران وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش برای دانشگاه‌ها و مدارس تهیه شده است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده که به محض بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، این پروتکل‌های بهداشتی نیز اجرا شود، افزود: این پروتکل‌ها عمدتا بر روی محورهای مربوط به رعایت بهداشت فردی، فاصله‌گذاری اجتماعی، گندزدایی میز و نیمکت‌ها و ... است. از آنجایی که باید فاصله‌گذاری انجام شود، این احتمال وجود دارد که تشکیل کلاس‌ها به صورت شیفتی باشد و تعداد کمتری از افراد را در یک کلاس قرار گیرند.

فرهادی ادامه داد: زیرا کلاسی که ۳۰ نفره بوده و قرار است که در این شرایط با ۱۵ نفر برگزار شود یا باید تعداد کلاس‌ها افزایش یابد و یا ساعت کار به صورت شیفتی مشخص شود که مدیریت این موارد با آموزش و پرورش است و مدت‌هاست بر روی این موضوع در حال کار کردن هستند. شاید هم برگزاری کلاس‌ها به صورت تلفیق حضوری و الکترونیکی باشد که همه این موارد در جلسات آتی با آموزش و پرورش نهایی می‌شود. نظارت بر اجرای همه این موارد هم برعهده وزارت بهداشت و هم بر عهده وزارت آموزش و پرورش است.

فرهادی درباره وضعیت بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی نیز گفت: برای خوابگاه‌های دانشجویی نیز پروتکل‌های مجزایی را تحت عنوان پروتکل‌های خوابگاهی تدوین کرده‌ایم. البته توصیه ما این است که تا حد ممکن از خوابگاه‌ها استفاده نشود و شرایطی ایجاد شود که دانشجو در شهر خودش کلاس‌ها را ادامه دهد. البته طبیعتا حضور برخی افراد و دانشجویان در خوابگاه‌ها لاجرم است که در این زمینه نیز پروتکل‌های بهداشتی مربوط به آن را اعلام کرده‌ایم و در سایت مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بارگذاری شده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0034zr

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه وزارت علوم ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی حضوری و الکترونیکی ۱۵ شهریور ماه آموزش و پرورش وزارت بهداشت دانشگاه ها خوابگاه ها سال تحصیلی پروتکل ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است.

در این نشست سخنرانان پیرامون موضوعات و اهداف همایش، سخنرانی ها و پژوهش‌های خود را ارائه کردند.

برگزاری کمیسیون نیازسنجی نیازهای بهداشت سلامت و درمان دانشجویان، کمیسیون بهداشت محیط (اماکن، بهداشت مواد غذایی پسماند و سلامت)، کمیسیون پیشگیری و مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان، کمیسیون توسعه فعالیت‌های کانون‌های همیاران سلامت روان، کمیسیون آسیب شناسی خدمات مشاوره و راهکارهای جذب حداکثری دانشجویان، کمیسیون بررسی اجباری شدن درس مهارت‌های زندگی، کمیسیون پیشگیری از مصرف دخانیات و سوء مصرف مواد، کمیسیون دانشگاه، اشتغال و امید به آینده از برنامه های دیگر این همایش بود.

کمیسیون ایمنی و سلامت شغلی و تحصیلی(ارگونومی، ایمنی و سلامت دانشجویان)، کمیسیون راهکارهای دریافت حمایت از سایر سازمان‌ها یا خیرین، کمیسیون آسیب شناسی قابلیت‌های کارشناسان مراکز مشاوره، کمیسیون آموزش بهداشت و ارتقای دانش و مهارت‌های سلامت، کمیسیون آسیب شناسی خدمات مشاوره و راهکارهای جذب حداکثری دانشجویان، کمیسیون تکمیل و راه اندازی سامانه سام HSE مطرح شده در کمیسیون ایمنی و سلامت شغلی و تحصیلی نیز در این همایش برگزار و نتایج هر کمیسیون جمع‌بندی شد.

این همایش امروز هفتم اردیبهشت ماه با اعلام مراکز مشاوره برتر دانشگاههای کشور به کار خود پایان داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد