Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در نخستین روز هفته قوه قضائیه در جوار مرقد مطهر امام خمینی(ره) در تجدید میثاق با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اظهار کرد: در 40 سال پس از انقلاب اسلامی، دستگاه قضائی مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی تلاش‌های قابل‌توجهی را انجام داده اما با آنچه در اجرای عدالت باید باشیم، فاصله داریم و این فاصله را باید کمتر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: باید دستگاه قضائی در طراز دستگاه قضائی امیرالمؤمنین(ع) و مورد انتظار امام و رهبری معظم انقلاب اسلامی داشته باشیم.

وی افزود: از مهمترین آموخته‌هایی که حضرت امام به همه ما دادند اجرای عدالت بود. 14 خرداد امسال رهبر معظم انقلاب در تبیین شخصیت امام فرمودند امام شخصیتی تحول‌گرا و تحول‌خواه بود و یکی از ابعاد مهم تحولی امام تحول در اجرای عدالت است.

رئیسی گفت: امروز در بستر گام دوم انقلاب، مسئله اجرای عدالت از مهمترین اقداماتی است که باید صورت گیرد. کارهای زیادی در طول سالیان گذشته صورت گرفته اما کافی نیست. باید قانونگذاران در حوزه قانونگذاری، قانون عادلانه تصویب و مجریان، عادلانه اجرا کنند و قاضیان در حوزه قضاوت، عادلانه به قضاوت بپردازند  و مردم احساس عدالت کنند.

رئیس دستگاه قضایی ادامه داد: جا دارد در محضر روح مطهر حضرت امام از قضات متدین و پرتلاش در سراسر کشور تقدیر و تشکر کنم. امیدواریم در دوره تحول و دوره‌ای که در بستر گام دوم واقع شده کار متفاوت صورت بگیرد و حتماً مردم در این دوره احساس کنند که عدالت اجرا می‌شود. اجرای عدالت یک امر کلی است اما اگر بخواهیم محوری را مشخص کنیم که همه بر آن توافق دارند، اجرای قانون است. تمام مدیران باید بر اجرای قانون تلاش کنند و هیچ کس به خود اجازه قانونگریزی ندهد و همگان نظارت به‌ویژه نظارت مردم را به‌عنوان یک اصل بپذیرند.

وی گفت: توجه به مردم در مکتب سیاسی امام خمینی(ره) یک امر تشریفاتی نیست بلکه یک امر واقعی است و حقیقتاً امام همچنانی که خداباور بود، مردم‌باور نیز بود و مردم را باور داشت و به همه مسئولان توجه به مردم و جلب رضایت و اعتماد مردم را توصیه ‌می‌کردند.

رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی هم به مسئولان تأکید دارند که؛ آیا رضایت و اعتماد مردم در مقابل خدمات ارائه‌شده، بیشتر شده است یا خیر؟

وی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری روز نخست هفته قوه قضائیه تحت عنوان کرامت انسانی و حقوق بشر گفت: اگر ما موضوع حقوق بشر را مطرح می‌کنیم، حقوق بشری مدنظرمان است که امام به ما آموختند و از متن دین سرچشمه گرفته است. متن انقلاب ما و آموخته‌‌های امام بزرگوارمان به‌عنوان بنیانگذار این نظام توجه به حقوق انسان است.

وی افزود: امروز در دنیا فریادی که علیه بی‌عدالتی بلند شده نخواهد خوابید. ممکن است به‌خاطر ظلم پلیس، شهرداران و ظلم حکومت ترامپ، یک مقدار در برخی مناطق این فریادها فروکش کند اما این خشم علیه بی‌عدالتی هرگز فروکش نخواهد کرد. امیدواریم جرقه‌هایی که از ناحیه این خشم علیه بی‌عدالتی ایجاد شده، مشتعل شود و دامن نظام سلطه را بگیرد و آنها را به زیر بکشد و عدالت برپا شود و ما این روز را بعید و دور نمی‌دانیم.

رئیس قوه قضائیه در ادامه سخنان خود با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید دکتر آیت‌الله بهشتی اظهار کرد: از ویژگی‌های مهم شخصیتی شهید بهشتی ولایتمداری بود. آن روزهایی که به ایشان زیاد اهانت می‌کردند، می‌گفتند "امام به ما فرموده‌اند «سکوت و سکوت.»"، آنجایی که پای آبرویش مطرح است، وقتی به بحث ولایتمداری می‌رسد خیلی قهرمانانه می‌گوید "من امروز حرف نمی‌زنم چون امام فرموده‌اند نباید جامعه را دچار تزلزل کنیم."

رئیسی ادامه داد: دکترین حکومت اسلامی را امام خمینی(ره) مطرح کردند اما آن کسی که  برای نظریه ولایت فقیه ساختارسازی کرد مرحوم دکتر بهشتی بود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی اجرای عدالت قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • عدالت برای همه، ظلم به هیچ‌کس؛ محور پنجمین کنگره امام رضا(ع)
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است