Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» در گزارشی ضمن انتقاد از ماسک نزدن حاضران در تجمع انتخاباتی دونالد ترامپ در «تالسا»، از ابتلای ۶ نفر از اعضای کارزار او به ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به دنبال برگزاری اولین تجمع انتخاباتی دونالد ترامپ بعد از شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در آمریکا، رسانه آمریکایی از بی‌توجهی به مقررات فاصله گذاری در تجمع انتخاباتی در تالسا و همچنین وضعیت وخیم این شهر از منظور ابتلا به کرونا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق گزارش «ان‌بی‌سی نیوز» در تجمع انتخاباتی شهر «تالسا» ایالت «اوکلاهاما» هیچ گونه فاصله‌گذاری اجتماعی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام نشد.

این رسانه گزارش داد، به رغم وجود صندلی‌های خالی در تجمع تالسا، تعداد کمی از حاضران ماسک زده و بسیاری از افراد هم درباره ویروس کرونا تردید داشتند.

بنا بر این گزارش، در تجمع انتخاباتی روز شنبه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که هزاران نفر حضور داشتند، تعداد کمی از حامیان رئیس‌جمهور ماسک زدند در حالی که حاضران دوشادوش هم قرار داشتند.

به گفته «باربارا باکاری» ۵۹ ساله اهل تالسا به ان‌بی‌سی نیوز گفت، سازمان‌دهندگان این تجمع انتخاباتی از شرکت‌کنندگان خواسته بودند قبل از ورود ماسک بزنند، اما آزاد هستند وقتی درون محل تجمع مستقر شدند ماسک‌هایشان را بردارند.

باکاری که از حامیان ترامپ است، افزود: «به نظر من مرکز پیشگیری از بیماری‌ها (آمریکا) و دموکرات‌ها دارند بر آتش ویروس می‌دمند من می‌دانم که (کرونا) یک موضوع واقعی است، اما فکر می‌کنم آن‌ها دارند موضوع را منحرف می‌کنند. مطمئن نیستم ماسک‌ها اصلا بتوانند از شما حفاظت کنند».

به نوشته ان‌بی‌سی نیوز، در صف جلوی محل تجمع حاضران در تجمع انتخاباتی تالسا ماسک نزده بودند و تعداد معدودی از افراد در ردیف‌های عقب ماسک زدند.

این رسانه ادامه داد: «ترامپ، کاخ سفید و کارزار انتخاباتی رئیس‌جمهور به خاطر برگزاری یک نشست انتخاباتی در فضای بسته در تالسا مورد انتقادات قرار گرفته است».   تجمع انتخاباتی ترامپ در تالسا
طبق گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، کارزار انتخاباتی ترامپ از همه شرکت‌کنندگان در تجمع انتخاباتی تالسا خواستند سندی دیجیتالی را امضا کنند که طبق آن، رئیس‌جمهور و کارزار او درقبال بیمار شدن شرکت‌کنندگان در تجمع هیچ مسئولیتی ندارند.

اداره بهداشت ایالت اوکلاهاما روز شنبه بیش از ۳۰۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد و شمار کل مبتلایان از رقم ۱۰ هزار تن گذشت و ۳۶۸ نفر هم جان باختند.

طبق گزارش‌ها، شهرستان تالسا که تجمع انتخاباتی ترامپ برگزار شد هم از نظر تعداد مبتلایان و هم قربانیان وضعیت بدی در قیاس با دیگر نقاط ایالت اوکلاهاما دارد.

دکتر «آنتونی فائوچی» و دکتر دبرا برکس دو عضو ارشد کارگروه کاخ سفید مقابله با ویروس کرونا هفته گذشته درباره برقرای ایمنی تجمع انتخاباتی در تالسا با توجه به افزایش شیوع کرونا ابراز نگرانی کردند.

شش تن از اعضای کارزار انتخاباتی ترامپ که روز‌های اخیر برای برقراری مقدمات برگزاری تجمع انتخاباتی ترامپ به تالسا آمده بودند، به ویروس کرونا مبتلا شدند.

این خبر را کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ در بیانیه‌ای رسما اعلام کرد و البته خبر داد که این اعضا در تجمع تالسا حضور نیافتند.

تجمع انتخاباتی ترامپ در تالسا اولین کارزار رئیس‌جمهور آمریکا از دوم مارس بود.

«تیم مورتا» سخنگوی کارزار ترامپ درباره تجمع تالسا گفت: «همانطور که قبلا اعلام شد، از همه حاضران در تجمع تست تب گرفته شد».

رئیس‌جمهور آمریکا در بخشی از سخنرانی خود در تجمع انتخاباتی تالسا خواستار بازگشایی مدارس در فصل پاییز شد و مدعی شد که دلیل افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در کشور، افزایش میزان تست کرونا بود؛ ادعایی که ان‌بی‌سی نیوز آن را ادعایی نادرست خواند.

برگزاری تظاهرات معترضان به تبعیض و خشونت‌های نژادی در آمریکا در تالسا و حضور کم طرفداران ترامپ در تجمع رئیس‌جمهور این کشور در تالسا، یکی دیگر از حاشیه‌های این تجمع بود.

صد‌ها نفر از حامیان جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» به رغم حضور سنگین نیرو‌های امنیتی و نظامی در خیابان‌های تالسا، در این شهر تجمع اعتراضی ترتیب دادند. معترضان به دلیل موانع ایجاد شده فلزی در مناطق مجاور محل برگزاری تجمع انتخاباتی ترامپ و همچنین حضور نیرو‌های امنیت نتوانستند خود را به محل تجمع برسانند.

نیرو‌های امنیتی آمریکا در تالسا تعدادی از معترضان را که علیه ترامپ و حامیان او شعار می‌دادند، دستگیر کردند.

تظاهرات معترضان در تالسا و همچنین عدم استقبال طرفداران ترامپ از حضور در تجمع انتخاباتی او در این شهر آمریکا سبب شد کارزار او سخنرانی ویژه ترامپ و مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا برای حاضران در بیرون محوطه محل برگزاری تجمع را لغو کند.

ترامپ و کارزار او در توجیه چرایی عدم استقبال مورد انتظار هواداران از تجمع رئیس‌جمهور آمریکا در تالسا اعلام کردند، «جنجال‌های رسانه‌ها» درباره افزایش شمار مبتلایان به کرونا در تالسا و همچنین حضور معترضان را مقصر این موضوع معرفی کردند.

ترامپ در جریان سخنرانی خود در این تجمع با اشاره به حضور معترضان در تالسا، آن‌ها را «افرادی بسیار بد» توصیف کرد و مدعی شد که آن‌ها «دارند کار‌های بسیار بدی می‌کنند».

«برد پارسکیل» یکی از اعضای ارشد کارزار ترامپ در پیاتیم توییتری درباره تجمع تالسا مدعی شد: «معترضان تندرو که تحت تاثیر یک هفته پوشش خبری آخرالزمانی قرار گرفتند، در کار تجمع حامیان دونالد ترامپ اخلال کردند. آن‌ها حتی از ورود افراد ممانعت کردند. با این حال، هزاران نفر آمدند».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارزار انتخاباتی ترامپ تجمع انتخاباتی ترامپ تجمع انتخاباتی رئیس جمهور آمریکا کارزار انتخاباتی ان بی سی نیوز دونالد ترامپ ویروس کرونا کارزار او

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان