Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اکثر مراکز پزشکی و آزمایشگاه‌ها از یو پی اس  UPS (که در مقاله آشنایی و انتخاب  در وب‌سایت MOTORBARGH.SHOP UPS به آن به طور کامل پرداخته‌ایم) برای قطعی برق استفاده می‌کنند که بر اساس میزان باطری‌ای که دارد، در ساعت مشخصی برق را تامین می‌کند. اما مسئله مهم این است که خرید باطری آن هم هر 2 سال یک بار مبلغ بسیار زیادی را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال برای یک UPS 5 کاوا برای حدود 5 ساعت قطعی برق شما باید هر دو سال حدودا 25 میلیون تومان هزینه کنید، بنابراین بهترین گزینه این است که باطری را به حداقل برسانید و از موتور برق مخصوص UPS کنید که در اینجا به انواع موتور برق‌های که با باتری UPS  استفاده شده است می‌پردازیم و هیچ گونه آسیبی تا به اکنون به مصرف کننده‌های حساس مثل رادیوگرافی، سانتریفیوژها، اتوآنایزرها، دوربین‌ها و دستگاه‌های آزمایشگاهی نرسیده است.

انواع موتوربرق‌های مناسب برای مراکز پزشکی و درمان‌گاه‌ها و همچنین پشتیبانی UPS

موتوربرق‌ها بر اساس سوخت به ۳ قسمت: گازی، بنزینی و گازوئیلی تقسیم می‌شوند. اما به دلیل اینکه نیاز ما مشخصا حالت موتوربرق اتوماتیک می‌باشد، موتوربرق گازوئیلی از لیست خط می‌خورد و به دلیل اینکه موتوربرق‌های گازوئیلی کوچک زیر 20 کیلو وات اتوماتیک کارخانه نیستند و باید به صورت دستی اتوماتیک شوند و این طبیعتا نیاز به سرویس و نگهداری بیشتری دارد که در اکثر مواقع باعث ناراحتی و نارضایتی مصرف کنندگان شده است به دو حالت دیگر میپردازیم.

موتور برق گازی برای پشتیبانی UPS و مصرف کنندگان مراکز پزشکی و درمانگاه‌ها

این روزها دسترسی به گاز شهری در تمام ساختمان‌ها و مراکز آسان شده است. اصلی‌ترین نیاز موتوربرق‌ها تامین سوخت آن‌هاست که در مواقعی نیاز به 10 ساعت تامین برق شده به دلیل عدم سوخت موتور خاموش نشود. در نتیجه موتوربرق گازی بهترین گزینه است، هم در دسترس است و هم کم صداتر. در نتیجه موتور برق گازی برای مراکز پزشکی بهترین گزینه می‌باشد، از این جهت که هم اتوماتیک هستند و هزینه سوخت کمتر و هزینه سرویس و نگهداری بسیار پایین دارد.

موتوربرق بنزینی برای مراکز پزشکی و درمانگاه‌ها

از آنجایی که بنزین قدرت احتراق بالایی دارد، موتور نیز توان تولید برق بیشتری دارد. در نتیجه می‌تواند کل مصرف‌کنندگان یک مرکز پزشکی، دندان‌پزشکی و آزمایشگاه‌ها را تامین کند. در صورتی که محصول با کیفیت و استانداردی خریداری شود، میزان سرویس و نگهداری به مراتب بسیار پایین خواهد بود.

 ادامه به پاسخ سوالات متداول و مهمی که اکثر مسئولین این مراکز از ما دارند را به طور کامل می‌پردازیم:

سوالات متداول در مورد خرید موتوربرق:

آیا این موتورها دائم کار هستند و یا چند ساعت می‌توانند به طور مداوم کارکنند؟

در واقع موتوربرق‌های تک سیلندر تا چهار سیلندر هیچ کدام دائم کار نیستند، بسته به نوع کوپله کاری و کیفیت ساخت بین هشت تا دوازده ساعت می‌توانند کار کنند و بیشتر از آن دمای سر سیلندر بسیار زیاد شده و باعث شاتون زدن موتور می‌شود.

2. طول عمر یک موتور برق چقدر است؟

طول عمر یک موتور برق بستگی به کیفیت ساخت آن حدودا بین پنج هزار تا ده هزار ساعت می‌باشد.

3. هزینه‌ی سرویس و نگهداری یک موتور برق چقدر است؟

یک موتور برق اتوماتیک هر صد ساعت نیاز به سرویس و نگهداری دارد که شامل: روغن، فیلتر هوا، شمع و متحرکات می‌باشد. این هزینه حدودا 300 تا 400 هزار تومان می‌شد.

4. آیا احتمال انفجار این موتوربرق‌های بنزینی با در نظر گرفتن ویژگی احتراق بالا وجود دارد؟

خیر. بنزین در موتوربرق‌ها در یک سیستم بسته طراحی شده و در صورت نشتی سنسور شیر بنزین فعال شده و موتور برق روشن نخواهد شد. بنابراین انفجار موتوربرق‌های بنزینی تقریبا امکان پذیر نمی‌باشد.

5. زمان تقریبی کارکرد یک باک پر از بنزین این موتور برق‌ها چقدر است؟

باک موتوربرق‌ها حدودا 27 لیتر ظرفیت دارد و مصرف سوخت موتوربرق در ساعت دولیتر می‌باشد. در نتیجه یک باک پر بنزین تا 15 ساعت سوخت موتور را تامین می‌کند.

6. موتوربرق‌های گازی با چه نوع گاز و چه نوع فشار و حجمی کار می‌کنند؟

موتوربرق گازی تک سیلندر و دو سیلندر همگی با فشار گاز خانگی طراحی شده‌اند و پایه گازسوز می‌باشند. یعنی با گازی که در ساختمان‌ها و مراکز شهری موجود می‌باشد کار می‌کنند. و همچنین میکسر موتوربرق‌ها قابلیت تغییر فشار گاز را نیز دارا می‌باشد که اگر فشار گاز ساختمان کم بود، ورودی گاز را بیشتر کرده تا موتور برق به راحتی روشن شود و برق را به راحتی تامین کند.

7. چگونه موتور برق استارت دستی را به حالت اتوماتیک تبدیل کنیم؟

برخی از مشتریان ما در گذشته موتوربرقی را خریداری کرده‌اند، اما از قابلیت پشتیبانی ups و غیره اطلاعی نداشته‌اند و حالا قصد دارند حالت اتوماتیک را به دستی نیز اضافه کنند. این کار امکان‌پذیر است، فقط باید در زمان خرید تابلو به نوع ساساتی که روی موتور شما نصب می‌کنند دقت فرموده و با توجه به نظر دقیق کارشناس انتخاب مناسبی برای ایجاد تغییرات این چنینی در آینده را داشته باشید و نیز به نوع کنتاکتورو نحوه سیم کشی دقت کنید که بازگششت برق و یا دوفاز شدن اتفاق نیافتد که به مصرف کننده آسیب نرساند. ولی به صورت کلی بهتر است موتور برق اتوماتیک کارخانه‌ای خریداری بفرمایید.

برندهای معتبر و پیشنهادی ما برای مراکز درمانی:

موتوربرق گازی اتوماتیک گرین پاور موتور برق بنزینی اتوماتیک گرین پاور موتور برق بنزینی اتوماتیک هوادسان موتور برق بنزینی جیانگ دانگ موتوربرق بنزینی هوندا المکس ژاپن موتوربرق بنزینی لانسین

تمام برندها بر اساس نیاز ضروری مراکز پزشکی، درمانگاه‌ها که حدودا بیست تا سی آمپر تک فاز می‌باشد محاسبه شده است.

این مقاله توسط سیدامیر میرتاج الدینی مدیریت فروشگاه تخصصی موتور برق ( MOTORBARGH.SHOP)جهت آگاهی رسانی درمورد خرید موتور برق مخصوص مراکز پزشکی، دندانپزشکی، درمانگاه و آزمایشگاها در تاریخ بیست و ششم خرداد هزار و سیصو و نود و نه در وبسایت یک پزشک نوشته ومنتشر گردیده اید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: یو پی اس موتور برق سرویس و نگهداری مراکز پزشکی یک موتور برق درمانگاه ها برق بنزینی برای مراکز برق گازی برق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، در صد و بیست و هشتمین نشست شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت که با حضور سیدحسن امامی رضوی رئیس نشست، محسن شیرازی رئیس گروه دندانپزشکی فرهنگستان و جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و اعضای گروه دندانپزشکی همزمان به صورت حضوری و مجازی در فرهنگستان برگزار شد، به موضوع چالش‌ها و راهبردهای موجود در پذیرش و آموزش دانشجویان و جذب و ماندگاری اعضای هیات‌علمی دندانپزشکی پرداخته شد.

در این نشست، محمدجواد خرازی فرد عضو گروه دندانپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی و دبیر کمیته اعتباربخشی برنامه‌ای دانشکده‌های دندانپزشکی کشور به بررسی مسائل و چالش‌های حوزه دندانپزشکی پرداخت و تاکید کرد: افزایش ظرفیت دندانپزشکان، بهبود شاخص‌های دهان و دندان را در پی ندارد.

وی اظهار داشت: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو به شدت تأثیر مخربی در پی خواهد داشت و هنوز دانشکده‌های دندانپزشکی در شوک افزایش ظرفیت دوره‌های قبل است و این موضوع باعث کاهش انگیزه در دانشجویان و پایین آمدن سطح سواد و توانایی قبول شدگان این رشته می‌شود و یک بحران را به دنبال خواهد داشت و باعث تقاضاهای القایی در آینده خواهد شد.

خرازی فرد گفت: یک دندانپزشک توانمند باید مهارت‌های برقراری ارتباط، تعهد حرفه‌ای، پیشرفت فردی و فراگیری مستمر، ارتقای سلامت و پیشگیری، مهارت‌های بالینی و دستیابی به توانمندی‌های مورد انتظار را دارا باشد.

وی خاطرنشان کرد: مطالعه‌ای با حمایت فرهنگستان علوم پزشکی کشور انجام شد که در آن، میزان دستیابی به ۴۲ توانمندی اصلی بالینی در بین دانش‌آموختگان دانشکده‌های پزشکی کشور بررسی شد.

عضو کمیته بازنگری برنامه آموزش دندانپزشکی عمومی و تخصصی به چالش‌های مهم در آموزش دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: کمبود شدید هیأت علمی، عدم ماندگاری و عدم تمایل متعهدین، افزایش فضاهای آموزشی، تخصیص نامناسب نیروی متعهد خدمت ضریب K به دانشگاه‌ها، پذیرش و به‌کارگیری متخصصان متعهد خدمت بومی، کمبود شدید فضا و امکانات و بودجه‌های آموزشی، کمبود بیمار آموزشی، ایده‌آل نبودن محتوای آموزشی و اجرای آن و…، از جمله چالش‌های مهم رشته دندانپزشکی است.

خرازی ادامه داد: متأسفانه کمتر از ۳۰ درصد فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی به شبکه بهداشت وارد می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌تر از تأمین نیروی انسانی مناسب؛ فراهم آوردن بستر برخورداری عموم مردم از خدمات دندانپزشکی مخصوصاً با استفاده از پوشش مناسب بیمه‌ها، تجهیز مراکز خدمات درمانی دولتی و دانشکده‌های دندانپزشکی و نیز تأمین هیأت علمی مناسب است.

در ادامه، عباسعلی خادمی دندانپزشک و عضو گروه دندانپزشکی فرهنگستان نیز به راهکارهای جذب و ماندگاری اعضای‌هیات علمی دانشکده‌های دندان‌پزشکی پرداخت و افزود: پذیرش دانشجویان دندانپزشکی ظرف ۲۰ سال ۳ برابر شده است با وجود آنکه کمبود هیأت علمی در دانشکده‌های دندانپزشکی ۴۰ درصد تخمین زده شده است.

وی در این نشست به مشکلات دانشکده‌های دندانپزشکی، مشکلات اعضای هیأت علمی، عوامل منجر به کمبود عضو هیأت علمی و راهکارهای پیشنهادی، تجارب موفق جذب هیأت علمی در کشورهای دیگر اشاره کرد.

همچنین، رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به فعالیت‌های صورت‌گرفته در این حوزه اشاره کرد و گفت: کارهای مثبتی همچون افزایش تجهیزات و مواد مصرفی را آغاز کرده‌ایم و آئین‌نامه دانشجویان بین‌المللی نیز در حال طراحی است و با همکاری وزارت بهداشت ۱۰ درصد سقف تعرفه‌ها افزایش یافته و ما باید بیشترین بودجه را صرف پیشگیری کنیم.

در ادامه، محمدعلی محققی معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: بدون تردید، مهم‌ترین و تاثیرگذارترین موضوع در حوزه دندانپزشکی، ارائه آموزش و پژوهش، بهداشت و درمان و توانبخشی حوزه دندانپزشکی با التزام به ارزش‌های اسلامی و انسانی است که بند اول سیاست‌های کلی سلامت است و ناتوانی و ضعف‌های ما در حوزه سلامت ریشه در بی توجهی به این اصل تحول آفرین و ضروری است و یک بعد این موضوع، بعد فرهنگی است و مسئولان باید مفاهیم فرهنگی را در حوزه فرهنگ‌سازی درک کنند.

وی با تاکید بر ضرورت‌های فرهنگی، افزود: مدیران و برنامه‌ریزان حوزه سلامت باید به توجه به اهمیت مسئولیت خود، تعالیم فرهنگی را دریافت کنند.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی اذعان داشت: از دیدگاه فرهنگستان‌علوم پزشکی، مهم‌ترین راهبردی که موجب اصلاح و تحول و ارتقا در نظام سلامت می‌شود آموزش است و اصلاح روند کنونی از آموزش آغاز می‌شود. پیشنهاد فرهنگستان علوم‌پزشکی این است که اجرای همه‌جانبه سیاست‌های کلی سلامت برای آموزش و اصلاح است و در بند ۹ نیز به وضوح به وظایف حوزه دندان‌پزشکی پرداخته است.

محققی بیان داشت: در فرهنگستان یک مجموعه از فعالیت‌های حوزه سلامت بعد از ۴۵ سال در نظام جمهوری اسلامی ایران تنظیم و به مسئولان منعکس خواهد شد.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: برای تنظیم راهبردهای بحث در حوزه دندانپزشکی، وضع موجود بر اساس شاخص‌ها بررسی و پیشنهادات برای رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب بررسی خواهد شد.

کد خبر 6090328 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها