Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در پی نامه اخیر باشگاه‌های تراکتور، ماشین‌سازی، شهر خودرو و نساجی درباره شروع مجدد لیگ برتر، توضیحات ذیل جهت تنویر افکار عمومی منتشر می‌شود:

۱- وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا بارها در روزهای اخیر و با توجه به افزایش شیوع ویروس بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و هم‌چنین همزیستی با این ویروس منحوس تاکید کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روندی که قطعا به شکل همه گیر در جامعه در جریان است و صنوف مختلف بر اساس شرایط موجود در حال طی مسیر هستند.

۲- رییس جمهور محترم در مورخ شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹ درباره آخرین وضعیت برگزاری مسابقات ورزشی در جلسه ستاد مبارزه با کرونا عنوان کرد: فعالیت‌های ورزشی در چارچوب پروتکل‌های بهداشتی آزاد می‌شود. البته فعالیت‌های ورزشی که بدون تماشاچی است. در فعالیت‌های ورزشی اجتماع مردم نخواهد بود و تماشاچی نخواهند داشت. وزارت بهداشت هم پروتکل‌ها را ابلاغ می‌کند.

به دنبال این موضوع و در روز یک‌شنبه ۲۸ اردیبهشت، ایرج حریرچی معاون وزارت بهداشت و رییس ستاد ملی مبارزه با کرونا در نشست خبری خود درباره مسابقات فوتبال بیان کرد: درباره فوتبال موضوع رعایت پروتکل‌ها بود که ما با وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به توافق رسیدیم و مراتب را به فدراسیون فوتبال دادیم و خودشان بر اساس ‌آن عمل می‌کنند. دیروز بوندس لیگا شروع شد و سری آ و لالیگا هم طبق پروتکل‌های کشورهای‌شان آغاز می‌شود.

به دنبال این، در مورخ ۶ خرداد سال ۹۹، سرپرست فدراسیون فوتبال و رییس سازمان لیگ در نامه‌ای به باشگاه‌ها، هیات‌های فوتبال و ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها زمان آغاز تمرینات تیم‌ها را طبق رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ کرد:

بر این اساس، مبنای این ابلاغیه صدور مجوز از سوی وزارت بهداشت در بحث آغاز فعالیت‌های ورزشی بر اساس پروتکل های مطرح شده بود.

۳ - رییس فیفا در پیام ویدیویی که روز ۱۸ خرداد منتشر کرد گفت: پیرو آخرین پیامم، ضمن تشکر از شورای فیفا به‌خاطر فعالیت‌های‌شان در دو ماه گذشته، می‌خواهم از این فرصت استفاده کنم و شما را از فعالیت‌های انجام شده در فیفا مطلع کنم. همان‌طور که توصیه‌های پزشکی را ملاحظه کرده‌اید باید جهت ازسرگیری مسابقات از برنامه پیروی کنیم و مهم‌ترین اصل را در ذهن داشته باشیم، یعنی سلامت بیش از هرچیز دیگری اهمیت دارد.هم‌چنین این امکان که حال برای ۵ تعویض در اختیار دارید با همین هدف درنظرگرفته شده است. حفظ سلامتی، در این باره یعنی سلامتی بازیکنان است. ما باید از سلامت عموم نیز به عنوان یک اولویت محافظت کنیم در حالی که نباید سلامتی بازیکنان، داوران و افرادی که در فعالیت های فوتبالی شرکت می کنند را فراموش کنیم.

فیفا به تصمیمی که شما با دولت‌ها و مسوولان سلامت کشورتان اتخاذ می‌کنید یا خواهید کرد اعتماد دارد.

اظهارات اینفانتینو نشان دهنده تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

علاوه بر این روشن است حفظ سلامت بازیکنان، داوران و سایر عوامل درگیر اولویت کل جامعه فوتبال است و بر اساس دستور العمل ستاد ملی کرونا اقدام شده و باشگاه‌ها مکلف به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مدنظر ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند و در این راستا فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هم از هیچ کمکی دریغ نخواهند کرد و قطعا در کنار باشگاهها خواهند بود تا پروتکل‌های مورد نظر فیفا رعایت شود.

۴ - ضمن احترام به باشگاههایی که بعضا نظر دیگری با اکثریت باشگاه‌ها دارند، تاکید می‌شود فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ بر اساس برآیند مجوزهای مسوولان کشوری نسبت به برنامه‌ریزی برای شروع دوباره لیگ اقدامات لازم را انجام داده است.

فراموش نکنیم فوتبال فقط لیگ برتر نیست.

باشگاه‌های لیگ یک ،دو، سه با صدور مجوزهای صورت گرفته در حال برنامه‌ریزی برای شروع دوباره مسابقات‌شان هستند و صعود و سقوط آن‌ها به هم مرتبط است و در این فرآیند ۴ باشگاه نمی‌توانند برای بیش از ۱۴۰ باشگاه تصمیم گیری کنند.

۵- روشن و مبرهن است که سلامت بشریت در شرایط کنونی حتی با حفظ قواعد مربوطه هم تضمین شده نیست.

چه کسی می‌تواند در این وضعیت تضمین بدهد که حتی اگر کلیه الزامات را رعایت کرد و کوچک‌ترین فعالیتی هم نداشت مبتلا نمی‌شود؟

فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در تصمیمات خود در چارچوب منافع و مصالح اکثریت جامعه فوتبال را با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی کرونا در نظر دارند.

براین اساس و با توجه به موارد ذکر شده بار دیگر تاکید می شود فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خود را مقید به اجرا سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا دانسته و با توجه به ابلاغیه صورت گرفته، مسابقات باشگاهی مطابق اعلام قبلی و با تاکید بر رعایت پروتکول های مربوطه برگزار خواهد شد و رعایت پروتکل‌ها برعهده باشگاه‌هاست و ستاد کرونا در ورزش (فدراسیون پزشکی ورزشی) مسوولیت نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی را داشته و دارد.

چنانچه در جریان مسابقات ستاد ملی مبارزه با کرونا هر تصمیمی بگیرد فدراسیون و سازمان لیگ مکلف به اجرای آن هستند بدون این که بخواهد تفسیر غیرمعقول، غیرمنطقی و غیرقانونی و یا خارج از عرفی داشته باشند.

فلذا، مجددا تاکید می‌کنیم تعامل، همراهی، رعایت دستورالعمل‌ها و الزامات ابلاغی و پرهیز از هرگونه حاشیه‌ای در برقراری آرامش و اتمسفر ورزش فوتبال کشور بسیار مهم و امری ضروری است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا فعالیت های ورزشی رعایت پروتکل ها وزارت بهداشت باشگاه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تصمیم قطعی؛ قلم قرمز قلعه‌نویی روی نام ۲ بازیکن نامدار
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند