Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت‌الاسلام، ولی الله روان معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ ایجاد وقف‌های جمعی در استان، اظهار داشت: لازمه این امر تحقق شعار همه واقف باشیم است که منجر به همدلی در جامعه می‌شود.

او افزود: وقف‌های مشارکتی یکی از سیاست‌های سازمان اوقاف و امور خیریه است و از آنجایی که وقف آثار و برکات بسیاری در جامعه دارد، صدقه‌ای که مردم به نام وقف می‌دهند تا سال‌ها اثراتش باقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه اصفهان با بیان اهمیت وقف و نقش آن در جامعه، گفت: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ وقف در جامعه نیازمند همکاری و تعامل بیش از پیش دستگاه‌های اجرایی و مشارکت اقشار مختلف مردم است.

او تصریح کرد: برای بعضی از افراد امکان مالی برای ساخت مدرسه، مسجد، بیمارستان و ... به طور انفرادی مهیا نیست، بنابراین می‌توان با مشارکت در وقف به جای یک نفر، هزار نفر را در امر ساخت سهیم کرد و هر کدام به اندازه توان حضور یابند که این خود مشارکتی همدلی را بین مردم به وجود می‌آورد.

حجت الاسلام روان ادامه داد: وقف بعد از نیاز‌های جامعه شکل می‌گیرد، به این صورت که برای پرکردن خلأ‌های شناسایی شده در جامعه، افراد خیر و واقف کار خیر را رقم می‌زنند، ولی شناسایی نیاز‌ها در جامعه نیازمند ساز و کار خاصی است که این مهم نیز در دفاتر مشاوره وقف عملیاتی می‌شود.

او با اشاره به لزوم ترویج سنت حسنه وقف با نیت‌های متناسب با نیاز‌های روز در جامعه، اظهار داشت: هدایت نیت واقفان به موضوعاتی از جمله درمان اشتغال، ازدواج و تامین مسکن جوانان و در کل به نیاز‌های روز جامعه حتی مسائل علمی و پژوهشی، یک ضرورت است

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان خاطرنشان کرد: باید روش مشارکت مردم در وقف تسهیل و بستر‌های لازم برای گسترش مشارکت همگانی در این زمینه فراهم شود.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوقاف و امور خیریه وقف های مشارکتی فرهنگ وقف در جامعه سنت حسنه وقف اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند