Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:36:11 GMT

چرا فاصله‌گذاری اجتماعی در پروازها رعایت نشد؟

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۶۵۲۶

چرا فاصله‌گذاری اجتماعی در پروازها رعایت نشد؟

وزیر راه و شهرسازی اردیبهشت امسال و درحاشیه یک مراسم ریلی به سوال خبرنگاران حوزه حمل‌و نقل در خصوص رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در هواپیما و قطارها پاسخ داد و  گفت: شرکت‌های هواپیمایی ملزم به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در داخل هواپیماها هستند و تمام پروازها باید با ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماها و قطارها با ۵۰ درصد ظرفیت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که هر ایرلاینی که این پروتکل‌ را رعایت نکند متخلف است و سازمان هواپیمایی باید با این شرکت برخورد داشته باشد. او تاکید کرد که فاصله‌گذاری هوشمند در تمام شبکه‌های ریلی، هوایی و جاده‌ای لازم‌الاجرا است و جزئیات این پروتکل‌های بهداشتی به تمام شرکت‌ها ابلاغ شده است.

از آن روز تاکنون نه گزارشی از تخلف شرکت‌های هواپیمایی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری منتشر شده است و نه انجمن شرکت‌های هواپیمایی زیر بار قبول این «آیین نامه» می‌رود.

«مسعود اسعدی سامانی» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی امروز و در گفت ‌گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به صراحت اعلام‌کرد که رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در پروازها برای شرکت‌های هواپیمایی مقرون به صرفه نیست و اصلا قرار نیست این پروتکل در شرکت‌هایی هواپیمایی رعایت شود.

وی گفت: انجمن بین‌المللی حمل‌و نقل هوایی «یاتا» بعد از تحقیقی که انجام داد دستورالعملی را صادر کرد که سیستم تهویه هواپیما «سیستم HEPA» در هواپیماها برای ایجاد یک هوای مطبوع در پروازها کافی است و عدم توقف هوا در داخل کابین باعث می شود که مشکل بهداشتی وجود نداشته باشد.

بر اساس اظهارات سامانی، یاتا همچنین اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی در داخل کابین هواپیما را غیر عملی و غیر واقعی خوانده است. چرا که با خالی گذاشتن صندلی وسط فاصله دو متری باز هم رعایت نخواهد شد و کمکی به قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا نخواهد داشت.

سامانی ادامه داد: تمام شرکت‌های هواپیمایی اکنون ماسک و دستکش رایگان به مسافران می‌دهند ضمن اینکه تمام مسافران در فرودگاه تب سنجی و حرارت سنجی می‌شوند و قبل از هر پرواز تمام هواپیما ضد عفونی می‌شود.

وی وضعیت مالی شرکت‌های هواپیمایی را به عنوان دومین عامل در عدم رعایت دستور وزیر راه دانست و گفت: تعداد مسافران کاهش یافته است و عملا انجام پروازها با ۶۰ درصد توجیه اقتصادی برای هیچ ایرلاینی ندارد. ضمن اینکه اگر قرار باشد واقعا فاصله یک‌و نیم تا دو متری بین مسافران رعایت شود باید با ۳۰ درصد ظرفیت پرواز کنیم.

سامانی در پاسخ به این سوال که آیا وام کرونایی که قرار است به ۱۶ شرکت هواپیمایی اختصاص یابد برای جبران هزینه ها کافی نیست، گفت: این وام هنوز به هیچ شرکتی داده نشده است، ضمن اینکه برای جبران هزینه‌های توقف پروازها است و اگر قرار باشد فاصله گذاری اجتماعی در پروازها رعایت شود به بودجه‌ای جدا نیازمندیم.

وی با بیان اینکه فکر نمی‌کنم دولت شرایط کافی برای اختصاص بودجه جداگانه برای فاصله گذاری اجتماعی را داشته باشد، گفت: اگر بودجه‌ای جدا اختصاص یابد می‌توان به شرکت‌های هواپیمایی کمک کند تا با نصف ظرفیت پرواز کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان هواپیمایی کشوری انجمن شرکت های هواپیمایی فاصله گذاری هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان هواپیمایی کشوری انجمن شرکت های هواپیمایی فاصله گذاری هوشمند ویروس کرونا سازمان هواپیمایی کشوری انجمن شرکت های هواپیمایی فاصله گذاری هوشمند فاصله گذاری اجتماعی شرکت های هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان