Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، حجت السلام عبدالرضا محی الدینی امام جمعه مهریز در دیدار رییس دادگستری، دادستان و جمعی از اعضای شورا‌های حل اختلاف شهرستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حادثه هفتم تیر به خصوص شهید بهشتی ، گفت: برخورد با فساد در هر مرتبه و موقعیتی جزو اهداف انقلاب اسلامی است که هم‌اکنون در این مجموعه نیز انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مردم از مسوولان اجرایی و قوه قضاییه انتظار نظارت بیشتر و رسیدگی جدی‌تر به وضعیت بازار و نحوه عرضه کالا و خدمات را دارند.

حجت الاسلام محی الدینی ادامه داد: رئیس قوه قضائیه در مبارزه با فساد گام‌های خوبی برداشته که مورد تایید آحاد مردم ولایتمدار است.

امام جمعه مهریز خواستار نظارت بیشتر مجموعه دستگاه قضایی شهرستان مهریز با همکاری سایر نهاد‌ها به خصوص تعزیرات حکومتی بر گرانی کالا‌ها و خدمات عمومی شد. موضوعی که فشار مضاعفی بر اقشار آسیب‌پذیر جامعه وارد کرده است.

حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی اضافه کرد: همکاری مردم با مسوولان و تقویت روحیه مطالبه‌گری و پرسشگری در قبال مسایل گوناگون در حل بسیاری از مشکلات اقتصادی و معضلات فرهنگی و ناهنجاری‌ها موثر است و همه باید در کنار هم برای تحقق اهداف نظام و انقلاب اسلامی که ثمره خون شهیدان است، تلاش کنیم.

امام جمعه مهریز ادامه داد: هرچند حضور یک عنصر ناباب در دستگاه قضا می‌تواند زحمات قضات شریف، پاکدامن و کارکنان امین را خدشه دار کند، ولی  مردم به ثمره و کار‌های گسترده‌ این قشر واقف هستند و موارد را به خوبی تشخیص می‌دهند.

در این دیدار رییس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب و تعدادی از اعضای شورا‌های حل اختلاف مهریز به طرح دیدگاه‌ها و برخی مطالبات مردمی اشاره کردند.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مبارزه با فساد قوه قضاییه نظارت و بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهج‌البلاغه| راهکار اصلاح رابطه با خدا

اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روایتی فرمود «مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ؛ وَ مَنْ کَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، کَانَ عَلَیْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.»؛ یعنی «هرکه آنچه را میان او و خداست اصلاح کند، خداوند آنچه را بین او و مردم است اصلاح کند و هر کس کار آخرتش را به اصلاح آورد، خداوند کار دنیایش را اصلاح کند و آن را که از خود بر خود واعظ است، از خدا بر او نگهبان است.»

ارتباط اصلاح ارتباط با خدا با اصلاح رابطه با مردم از آن جهت است که اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند و مشکلى با او نخواهند داشت. اصلاح امر آخرت وابسته به تقوا و پرهیزگارى است و به یقین انسان‌هاى با تقوا در زندگى مادى خود نیز موفق خواهند بود، زیرا راه خلاف در پیش نمى‌گیرند; به کسى ظلم و ستم نمى‌کنند، همه با او مهربان هستند و او نیز با همه مهربان.

امام علی (ع) از دیدگاه اهل‌سنت+فیلم

.

این سخن را با حدیثى از امام باقر(علیه السلام) که مرحوم کلینى در اصول کافى آورده پایان مى دهیم. مطابق این حدیث امام باقرعلیه‌السلام فرمود: خداوند عزّوجلّ چنین فرموده است: «وَ عِزَّتِی وَ جَلاَلِی وَ عَظَمَتِی وَ عُلُوِّی وَارْتِفَاعِ مَکَانِی لاَ یُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَایَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ کَفَفْتُ عَلَیْهِ ضَیْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَ الاَْرْضَ رِزْقَهُ وَکُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ کُلِّ تَاجِر; به عزت و جلال و عظمت و نورانیت و علو مقامم سوگند یاد مى‌کنم که هیچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چیزى از امور دنیا مقدم نمى‌شمرد مگر این که من بى‌نیازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان‌ها و زمین را ضامن روزى او قرار مى‌دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود» (کافى، ج 2، ص 137، ح 1)

-----------------
منبع:
(پیام امام امیرالمؤمنین (ع) «شرح آیت الله مکارم شیرازی بر نهج‌البلاغه»)

انتهای‌‌پیام/

دیگر خبرها

  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • نهج‌البلاغه| راهکار اصلاح رابطه با خدا
  • اظهار امیدواری امام جمعه ورامین برای حضور پرشور مردم در انتخابات
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدان‎داری برای خدمت به مردم
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدانداری برای خدمت به مردم
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند