Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@00:10:20 GMT

ادامه جنگ مجسمه ها در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۲۶۸۷

ادامه جنگ مجسمه ها در آمریکا

 

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، مجسمه«تئودور روزولت»بیست و ششمین رئیس جمهور آمریکا ( از سال 1901 تا 1909) از مقابل ورودی موزه تاریخ طبیعی در نیویورک برداشته شد.

روزنامه نیویورک تایمز شب گذشته نوشت که شهرداری شهر با پیشنهادی در این زمینه که توسط موزه ارائه شد موافقت کرد.

«الین فاتر»رئیس موزه در مصاحبه با نیویورک تایمز گفت که وی و همکارانش در موزه به شدت تحت تأثیر جنبش عدالت نژادی قرار گرفتند که روز به روز بزرگتر می شود و پس از ترور«جورج فلوید» سیاه پوست شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاتر افزود که توجه به مجسمه ها به عنوان نمادهای نژادپرستی بیشتر شده است.

رئیس موزه تاریخ طبیعی نیویورک تأکید کرد که دلیل برداشتن این مجسمه ارتباطی با شخصیت رئیس جمهور بیست و ششم ایالات متحده آمریکا ندارد بلکه به دلیل وجود اشاره های نژادپرستی در طراحی خود مجسمه است. در وسط مجسمه روزولت سوار بر اسب است و در دو طرفش یک هندی و یک آفریقایی قرار دارند.

فاتر تصریح کرد که به عنوان اقدامی برای احترام به روزولت موزه تاریخ طبیعی قصد دارد که نام وی را روی سالن تنوع بیولوژیکی بگذارد.

از سوی دیگر، مسئولان شهر نیویورک که همه حقوق مجسمه را در اختیار دارند با درخواست موزه موافقت کردند و «بیل دی پلاسیو»شهردار نیویورک گفت:« شهر از درخواست موزه حمایت می کند. این یک تصمیم درست است و زمان برای برداشتن این مجسمه مشکل زا مناسب است».

شهردار نیویورک همچنین تصریح کرد که این مجسمه یادبود، ساکنان اصلی و آفریقایی تبارها را به عنوان برده و در رتبه پایین تر به لحاظ نژادی نشان می دهد.

بنابراین گزارش،اعتراض ها به نژادپرستی و خشونت پلیس علیه سیاهپوستان نزدیک به چهار هفته پیش در تاریخ ۲۵ مه (۵ خرداد) به دنبال انتشار تصاویری از بازداشت و کشته شدن یک مرد سیاهپوست در شهر «مینیاپولیس» آمریکا آغاز شد. در این تصاویر یک مامور پلیس با نام درک شاون زانوی خود را بر روی گردن این مرد سیاهپوست که جورج فلوید نام داشت قرار داده بود. مامور پلیس با وجود درخواست کمک جورج فلوید، ۴۶ ساله زانوی خود را از روی گردن او بر نمی‌دارد تا اینکه این مرد سیاهپوست بیهوش می‌شود و در نهایت جان خود را از دست می‌دهد.

 

 

اخبار مرتبط قهرمانپور: ترامپ و بایدن از اعتراضات آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری بهره‌برداری می‌کنند خشم جهانی از نژادپرستی و بی عدالتی در آمریکا+ تصاویر گزارشی از نژاپرستی در اروپا در سایه خشم جهان از قتل یک سیاه پوست در آمریکا ترامپ درهمه زمینه‌ها چهره واقعی قدرت سرکش آمریکا را به نمایش گذاشت توئیت ظریف، پمپئو را خشمگین کرد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا نژادپرستی در آمریکا تئودور روزولت سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش دیگری به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین، مدعی شد بسیاری از معترضان برای اغتشاش و آشوبگری پول گرفته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند.

ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند.

وی تصریح کرد می دانید اینها تابلوهای نقاشی شده با دست نیستند که در آن مردم چیزی را نقاشی کنند که واقعا به آن اعتقاد دارند. تمام اینها نقاشی هایی هستند که مانند هم هستند و توسط یک چاپگر چاپ شده است. می دانید، وقتی می فهمید که کسی یا گروهی در راس این پرداخت ها است، آنها صدمه و آسیب زیادی به جهان و همچنین به کشور ما وارد می کنند.

این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا،  از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

ترامپ پیشتر نیز در نخستین واکنش خود به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام و در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!»

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیاواکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویاندانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردندتعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم/روایت استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا از لحظات دستگیری‌اش به دست پلیس نیویورک
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی آمریکایی در ۲ هفته/ حمایت‌ها از طرف جامعه دانشگاهی ایران ادامه دارد +تصاویر
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد