Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر-بازار ماهی فروشان بندر دیر که همه روزه پذیرای بسیاری از خریداران و فروشندگان ماهی است متاسفانه به دلیل اختلاف شهرداری و آب و فاضلاب بر سر نحوه انشعاب آب و همین طور پرداخت قبض مصرفی در این شرایط کرونایی انشعاب آن قطع شده است!

بازار ماهی فروشان دیر یکی از قدیمی ترین بازارهای استان است که در مرکز شهر دیر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سابقه این بازار ماهی به بیش از ۵۰ سال باز می گردد و این بندر از گذشته های دور جایگاه خاصی درخرید و فروش ماهی برخوردار بوده است.

شهرداری دیر برای ساماندهی وضعیت بازار ماهی‌فروشی در سال گذشته با هزینه زیادی مجتمع ماهی‌فروشان را با ۳۰ مغازه و سرویس‌های بهداشتی و سیستم سرمایشی در اختیار فروشندگان ماهی قرارداد که البته این موضوع موجب رضایت بسیاری از شهروندان به دلیل استانداردسازی این موضوع شد.

دیر به‌عنوان بزرگ‌ترین بندر صیادی جنوب کشور به دلیل نزدیکی به صیدگاه مهم از باکیفیت‌ترین ماهیان خلیج‌فارس برخوردار است و لذا بازار ماهی‌فروشان آن‌یکی از مهم‌ترین بازارهای پرطرفدار است.

متأسفانه باوجوداینکه بسیاری از مردم برای خرید ماهی به این بازار مراجعه کرده و نیاز خود را از این محل تأمین می‌کنند اما متأسفانه در وضعیت شیوع بیماری کرونا و نیاز به رعایت بیشتر  بهداشت اما در اقدامی غیرمنتظره اداره آب و فاضلاب این بندر نسبت به قطع انشعاب آب این بازار اقدام کرده است.

متأسفانه با قطع انشعاب آب در این بازار بسیاری از مغازه‌داران و حتی خریداران با مشکلات بهداشتی روبرو شده و این موضوع موجب ایجاد نارضایتی بسیاری از فروشندگان و هم‌چنین شهروندان شده است.

ماجرا چیست؟

در همین راستا رئیس اداره آب‌ و فاضلاب شهرستان دیر استان بوشهر علت این اقدام را بدهی و مصرف زیاد آب بازار ماهی‌فروشان می‌داند.

شهرداری دیر در بازار ماهی‌فروشان قدیم ۱۵ انشعاب آب دارد و اداره آب این انشعاب‌ها را به بازار ماهی‌فروشان جدید انتقال نمی‌دهد و می‌گوید باید مغازه‌داران انشعاب جدید بگیرند

حسن زائری می‌گوید: بازار ماهی‌فروشان بندر دیر علاوه بر اینکه ۲۵ میلیون تومان به این اداره بدهی دارد و  مصرف آب در آن نیز بی‌رویه است.

وی اضافه  می‌کند: باوجود مکاتبات و پیگیری زیاد شهرداری بندر دیر و مغازه‌داران این بازار زیر بار این بدهی نمی‌روند.

آب و فاضلاب به شهرداری بدهکار است

در همین راستا شهردار بندر دیر بابیان اینکه مقصر اصلی قطع آب بازار ماهی‌فروشان اداره آب و مغازه‌داران این مجتمع هستند و شهرداری هیچ‌گونه تقصیری ندارد  اظهار می‌کند: اگر اداره آب بابت تأمین آب از بازار ماهی‌فروشان طلبی دارد، شهرداری حرفی ندارد اما اداره آب هم باید بدهی ۱۴۰ میلیون تومانی خود بابت میدان حافظ شهر دیر را به شهرداری پرداخت کند.

علی ابراهیمی می‌افزاید: شهرداری دیر در بازار ماهی‌فروشان قدیم ۱۵ انشعاب آب دارد و اداره آب این انشعاب‌ها را به بازار ماهی‌فروشان جدید انتقال نمی‌دهد و می‌گوید باید مغازه‌داران انشعاب جدید بگیرند.

شهردار بندر دیر بیان می کند: اداره آب باید برای هر مغازه یک کنتور مجزا نصب کند وبهای آب را مستقیم از مغازه‌دار بگیرد اما در زمان حاضر این مجتمع با ۳۰ مغازه ماهی‌فروشی فقط یک انشعاب آب دارد.

وی عنوان می کند: اداره آب باید آب مجتمع بازار ماهی‌فروشان را وصل کند و در جلسه‌ای مشکل را برای همیشه برطرف شود تا هم اداره آب به‌حق قانونی خود برسد و هم مغازه‌دار مستقیم بهای آب مصرفی خود را به‌موقع پرداخت کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ماهی فروشان بازار ماهی فروشان بازار ماهی فروشان مغازه داران شهرداری دیر انشعاب آب اداره آب بندر دیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران

به گزارش خبرآنلاین، زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901289

دیگر خبرها

  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • انتصاب رئیس جدید اداره آب و فاضلاب شهر سیلوانا
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره؛ اجاره راه پله به جای مغازه
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره مغازه / ۵ متر راه پله ماهی ۵ میلیون!
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت