Web Analytics Made Easy - Statcounter

احجت‌الاسلام یوسف احمدی ز احداث ۳ پایگاه تحول فرهنگی _ اجتماعی در مناطق فقیرنشین این استان خبر داد و گفت: مجوز احداث ۲۰ پایگاه دیگر نیز دریافت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، حجت‌الاسلام یوسف احمدی در دیدار با آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه که به مناسبت سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام راحل و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی صورت گرفت، ضمن ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه گذشته سازمان، اظهار کرد: رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی پس از حضور حجت الاسلام قمی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی کشور در چند شاخصه کلی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تبلیغ اسلام ناب، مردمی سازی تبلیغ، الگوی تحول در تبلیغ، الگوی حکمرانی فرهنگ انقلاب اسلامی و الگوی پیشرفت انقلاب اسلامی در قرن ۱۵ اسلامی از مهم‌ترین این موارد است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه ذاتی خود می‌داند به عنوان مبلغ انقلاب اسلامی از افراد بی بضاعت سرکشی و از آنها دلجویی کند و از این رو به‌عنوان سرباز حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و نظام مقدس جمهوری اسلامی آماده است تا با اشاره ایشان به میدان بیاید.

حجت الاسلام احمدی گفت: از دیگر شاخصه‌های رویکرد جدید سازمان مردمی سازی تبلیغ است که اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با احداث سه پایگاه تحول فرهنگی اجتماعی در نقاط فقیرنشین که دارای مشکلات بسیار زیادی از نظر فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی دارند، شروع به‌کار کرده و مجوز احداث ۲۰ پایگاه دیگر را در سراسر استان دریافت و در دستور کار قرار داده که ان‌شاءالله این امر نیز به‌زودی محقق خواهد شد.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در راستای امر تبلیغ مجوز جذب ۶۰ نفر از روحانیون انقلابی برای خدمت در محلات فقیرنشین و کمتر برخوردار در استان است.

گفتنی است، در این نشست از سه نفر از امامان محلات کرمانشاه که در مساجد محلات فقیرنشین مشغول به امور فرهنگی و اجتماعی هستند به نمایندگی از سایرین تقدیر شد و ۵۰ نفر از روحانیون، دانشجویان، طلاب و فعالان فرهنگی و تبلیغی تقدیر خواهد شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان تبلیغات اسلامی از حوزه آزمون قرآنی در مشهد
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • طرح «نور» آرامش را به خانواده‌ها برمی‌گرداند
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها