Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@11:46:03 GMT

خریداری ۶ دستگاه دمنده اطفاء حریق در همدان

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۲۶۹۳

خریداری ۶ دستگاه دمنده اطفاء حریق در همدان

ایسنا/همدان معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: شش دستگاه دمنده هوا با استفاده از منابع ملی خریداری شده و برای اطفاء حریق در استان همدان به کار گرفته شده است.

مهدی صفی‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۳.۲ درصد از وسعت عرصه های طبیعی استان همدان تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست است، اظهار کرد: تخریب و تصرف در پوشش گیاهی کمتر بوده اما به واسطه شرایط و فصل گرما این مناطق مستعد حریق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر حفظ تنوع زیستی افزود: حریق یکی از مشکلات مهم در راستای حفظ مراتع و منابع طبیعی استان است و محیط زیست هنگام بروز آتش سوزی در این مناطق با سایر ارگان های مسئول در این زمینه همکاری می کند.

صفی خانی با بیان اینکه شش دستگاه دمنده هوا با استفاده از منابع ملی خریداری و در اختیار مناطق تحت مدیریت قرار داده شده است، خاطرنشان کرد: دستگاه دمنده با شدت بسیار زیاد هوا را به سمت آتش هدایت کرده و مانع از پیشروی آتش به سمت جلو شده و باعث خفگی حریق می شود.

وی بیان کرد: بسیاری از آتش سوزی ها در مناطق صعب العبور اتفاق می افتد که یکی از مشکلات در اطفاء آنها رسیدن به محل آتش سوزی است و افراد پس از رسیدن به آن منطقه انرژی خود را از دست می دهند که دستگاه دمنده هوا با استفاده از انرژی بدنی کمتر به اطفاء حریق کمک می کند.

معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه سبکی و سهولت در حمل و جابه جایی از دیگر مزیت های این دستگاه است، گفت: سایر دستگاه های قدیمی اطفاء حریق مانند بیل و آتش کوب نیز برای انجام سریع این امر تأمین شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست اطفاي حريق دستگاه دمنده استان همدان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد