Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:28:23 GMT

غروب آفتاب را در ۴ سیاره منظومه شمسی ببینید

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۹۸۶۲۵

‍‍‍‍‍‍

دریافت 8 MB

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، غروب در سیارات دیگر منظومه شمسی شبیه سازی شده است. ویدئوی این شبیه سازی، تماشاچیان را به سطح ونوس، مریخ، اورانوس و تایتان( قمر مشتری) می برد و به آنها اجازه می دهد پنهان شدن خورشید در افق سیاره ها را شاهد باشند.

همزمان با چرخش سیارات و دورشدن از نور خورشید، فوتون ها در جهات مختلف پراکنده می شوند و این امر طیفی از رنگ های مختلف را به وجود می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در غروب شبیه سازی شده اورانوس طیف رنگی آبی و در تایتان طیف رنگ زردی دیده می شود که در نهایت به سرخ آتشین می رسد.

جرانیمو ویلانواوا یکی از محققان ناسا در مرکز پروازهای فضایی گدارد( متعلق به ناسا)  این شبیه سازی را به وسیله یک ابزار مدل سازی رایانشی ساخته است.

ابزار مذکور «ژنراتور طیف سیاره ای» نام دارد و به محققان کمک می کند تا چگونگی حرکت نور و واکنش آن با اشیا کهکشانی از جمله سیارات و شهاب سنگ ها را بررسی کنند.

ولانواوا امیدوار است در آینده این ابزار همراه یک کاوشگر به اورانوس ارسال شود و به محققان کمک کند اندازه گیری های مربوط به نور در فضای سیاره را بررسی کنند تا به این ترتیب ترکیبات شیمیایی آن شناسایی شود. 

کد خبر 4957217 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: نوآوری فناوری فضایی منظومه شمسی ناسا ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری فضایی نوآوری فناوری نانو تولید ناسا اینترنت فیس بوک امنیت اطلاعات ایالات متحده آمریکا شبکه ملی اطلاعات شبیه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش فارس، مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است.

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

دیگر خبرها

  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید