Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@02:54:20 GMT

برگزاری نخستین میز کشوری ازبکستان

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۹۹۱۳۸

برگزاری نخستین میز کشوری ازبکستان

نخستین میز کشوری ازبکستان با رویکرد بررسی آخرین وضعیت مبادلات تجاری و همچنین پیگیری مصوبات سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی با این کشور در تیرماه ۹۹ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، «بهروز الفت» به از سر گیری برگزاری جلسات میزهای کشوری حوزه اروپا و آمریکا، پس از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایط جدید نیز باید تمامی برنامه‌های توسعه تعاملات تجاری با کشورهای هدف صادراتی به ویژه ازبکستان به طور جدی مورد پیگیری دستگاه‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دفتر اروپا و آمریکا افزود: رفع موانع مهم زیرساختی فنی، حمل و نقلی و تجاری از الزامات اجرای هدف‌گذاری صورت گرفته جهت تقویت مبادلات تجاری با کشورهای همسایه به ویژه توسعه صادرات به منطقه آسیای میانه است.

الفت بیان داشت: طبق توافقات اجلاس اخیر امضای موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با این کشور و همچنین تقویت همکاری‌های صنعتی_معدنی، اقتصادی، سرمایه‌گذاری مشترک در مناطق آزاد، گمرکی، علمی و فناوری، تسهیل روادید و مشارکت در رویدادهای تجاری در دستور کار ویژه این کمیسیون قرار دارد.

در این نشست نماینده وزرات راه و شهرسازی از آغاز پذیرش ۳۰ واگن از سوی گمرک سرخس ترکمنستان از آخر هفته گذشته و پیگیری ویژه جهت بازگشایی مرزهای مشترک با ترکمنستان جهت تردد کامیونی به منطقه آسیای میانه خبر داد.

همچنین، جهت تسهیل تردد فعالان اقتصادی، برقراری پروازهای مستقیم در مسیر تهران_تاشکند و بالعکس در ماه جولای ۲۰۲۰ نیز در دستور کار است و به منظور تقویت همکاری‌های ریلی در مسیر ایران_چین، در نشست پنج‌جانبه مقامات ریلی ایران_ترکمنستان_ازبکستان_قزاقستان_چین نرخ تعرفه‌های ریلی نیز نهایی شد.

رئیس مرکز ملی فرش نیز با حضور در این جلسه از راه‌اندازی خانه‌های فرش، ایجاد پایانه صادراتی و خرده‌فروشی فرش‌‎های ایرانی و برپایی گالری‌ها در کشورهای هدف خبرداد، وی با اشاره به نیاز ۹۰ درصدی صنایع مرتبط فرش دستباف به واردات نخ ابریشم، بر ضرورت کاهش تعرفه گمرکی واردات این محصول تأکید کرد.

گفتنی است، در این نشست برنامه‌های تقویت همکاری‌ها در بخش‌های کشاورزی- فرهنگی- انرژی- بهداشتی، اتاق تعاون، بورس کالا و برگزاری پاویون‌های ایران در نمایشگاه‌های سال ۲۰۲۰ تاشکند با حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی و خصوصی نیز مورد بررسی قرار گرفت./

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایران و ازبکستان ازبکستان جمهوری اسلامی ایران ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان از قراردادی به ارزش ۴۴ میلیون دلار میان هیئت تجاری افغانستان و این کشور خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، هیئت تجاری افغانستان در سفر سه روز به تاشکند با اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان قراردادی به ارزش 44 میلیون دلار به امضا رساند.

براساس گزارش «تایمز آسیای مرکزی» کابل و تاشکند در حال برنامه ریزی برای تشکیل شورای تجاری ازبکستان-افغانستان هستند که 18 شرکت افغان از اعضای آن خواهند بود و ارزش بازار واردات افغانستان را به هفت میلیارد دلار نیز می‌رساند.

در این گزارش آمده است بیشترین درخواست واردکنندگان محصولات کشاورزی، محصولات غذایی فرآوری شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزیتعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستانتلاش ازبکستان برای گسترش همکاری اقتصادی با افغانستان

گفتنی است طی دو سال گذشته ازبکستان از جمله کشورهایی است که با افغانستان روابط تجاری و اقتصادی نزدیکی داشته است.

توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ و حل مشکلات تجاری، ایجاد سهولت در ترانزیت کالاها، کاهش تعرفه ترانزیتی، ایجاد کریدور حمل و نقل و لجستیک از افغانستان به کشورهای آسیای مرکزی را می‌توان به عنوان برنامه‌های گشایش روابط تجاری میان کابل و تاشکند نام برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری