Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قزوین با اشاره به خطر جدی کاهش رشد جمعیت: اگر سیاست های جمعیتی کشور تغییر نکند از دهه ۱۴۲۰ وارد دورهٔ سالمندی می‌شویم، آفات و آسیب‌های این اتفاق دهشتناک از جمله کاهش نیروی انسانی مولد، کاهش ضریب امنیت و خطر وابستگی به دیگر کشورها برای اداره امور بسیار سنگین است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، فاطمه محمدبیگی نماینده مردم عزیز قزوین، آبیک و البرز در دیدار بانوان مدیر استان قزوین اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی به‌عنوان ام‌القرای جهان اسلام، اقدامات خوبی در حوزهٔ بانوان انجام و قوانین خوبی تصویب شده است با این حال در اجرا و نظارت در این حوزه با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد بانوان نماینده در ادوار مجلس با توجه به جمعیت بانوان کشور بسیار کم بوده و ضرورت دارد در مجلس یازدهم تمام نمایندگان چه مرد و چه خانم برای مطالبات حوزه زنان با نگاهی هویتی پای کار بیایند.

 این نمایندهٔ مجلس با انتقاد از نگاه جنسیتی برگرفته از فرهنگ غربی و حاکم بودن نگاه سیاسی به موضوع زن و خانواده اظهار کرد: این موضوع موجب شده تا حوزهٔ مهم زنان، زمین بخورد و اقدامات مهمی برای احقاق حقوق بانوان انجام نشود، لذا این نگاه یک تهدید بزرگ برای این قشر است و ضرورت دارد این نوع نگاه تغییر کرده و به سمت نگاه هویتی پیش برود.

محمد بیگی عنوان کرد: با توجه به حساسیت‌ها و ضرورت‌های پیش رو از ابتدای شروع به کار مجلس یازدهم، پیگیر شکل‌گیری کمیسیون ویژهٔ جمعیت و خانواده بودیم، خوشبختانه این طرح در هیئت رئیسهٔ مجلس با اقبال خوبی روبرو شده و امید است هر چه سریع‌تر این کمیسیون با رأی مثبت نمایندگان شکل بگیرد.

این مسؤول گفت: تشکیل این کمیسیون دست‌آورد بزرگی برای جامعه است، چرا که نگاه قانونی به حوزهٔ مطالبات زنان را بهبود می‌بخشد و مباحث مربوط به حقوق زنان، هویت دختران، ازدواج، خانواده و کاهش آسیب های اجتماعی را به‌صورت ویژه مورد توجه قرار می‌دهد.

نماینده قزوین اظهار کرد: باید زیرساخت‌های ویژهٔ حوزهٔ بانوان در استان قزوین از جمله بیمارستان تخصصی، بوستان و پاتوق‌های ویژه زنان و دختران در استان تقویت شود، چرا که در این حوزه ضعف‌های شدیدی وجود دارد.

محمدبیگی خطر در حوزهٔ کاهش رشد جمعیت را جدی و نزدیک خواند و افزود: اگر سیاست های جمعیتی کشور تغییر نکند از دهه ۱۴۲۰ وارد دورهٔ سالمندی می‌شویم، آفات و آسیب‌های این اتفاق دهشتناک از جمله کاهش نیروی انسانی مولد، خسارت‌های سنگین بیمه‌ها، کاهش ضریب امنیت و خطر وابستگی به دیگر کشورها برای اداره امور بسیار سنگین است و باید در این عرصه اقدامات عملی جدی انجام شود.

این نمایندهٔ‌ مجلس عنوان کرد: تنوع و تکثر سلایق یک امر طبیعی است، بنده به‌عنوان نمایندهٔ مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس یازدهم خود را نمایندهٔ تمام طیف‌های سیاسی و اقشار مختلف مردم می دانم، دیدگاه من برمبنای مسالمت و تفاهم، کار و تلاش در مسیر خدمت به مردم است، با این حال از خطوط قرمز و آرمان‌های انقلاب و اسلام کوتاه نخواهیم آمد.

محمدبیگی در پایان اظهار کرد: در هفتهٔ عفاف و حجاب باید زوایای مختلف حوزهٔ زندگی عفیفانه مورد توجه قرار بگیرد، باید این موضوع برای همگان نهادینه شود که حجاب و عفاف تنها ویژه بانوان نیست بلکه آقایان هم باید در این حوزه ورود جدی داشته و موازین را رعایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانوان قزوین رشد جمعیت زنان نماینده قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین