Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر روح الله دهقانی شامگاه چهارشنبه در دیدار با جمعی از اهالی فرهنگ و هنر شهرستان کاشان با اشاره به نقش این دو مقوله در پیشگیری از جرم در جامعه اظهار داشت: همانطور که در بخش سلامت پیشگیری بهتر از درمان است، پیشگیری از وقوع جرم بسیار باارزش تر از محاکمه مجرم است.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین یکی از وظایف قوه قضائیه است، ابراز داشت: نقش اهالی فرهنگ و هنرمندان در کاهش بزه و جرم در جامعه بسیار سازنده و تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کاشان تصریح کرد: اعتقاد راسخ دارم که خروجی کار فرهنگی دارای پیامی درست در سطح جامعه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و جرایم است.

وی اهالی فرهنگ و هنر را دارای پتانسیل نقش آفرینی و تأثیرگذاری در روند کاهش آسیب‌ها و اخلاقی تر شدن جامعه دانست و بیان داشت: همه موظفیم در هر جایگاهی که هستیم برای توسعه پایدار فرهنگی و ارتقا و هدایت جامعه به سمت یک جامعه اخلاقی و انسانی تلاش کنیم.

دهقانی با اشاره به اینکه کاشان از حیث نیروی انسانی فعال و فرهنگی دارای ظرفیت‌های فراوان است، یادآور شد: اتحاد و همدلی باید برای رفع آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها در جامعه تقویت شود.

وی در ادامه ضمن تبیین دو مقوله پیشگیری وضعی و پیشگیری اجتماعی در حوزه مباحث حقوقی و قضائی تاکید کرد: در پیشگیری اجتماعی جامعه با فرهنگ سازی، آموزش و عمل هدایت کردند و فرهنگی به طرف کاهش جرم و بزه هدایت می‌شود که در این حوزه نقش هنرمندان و اهالی فرهنگ انکار ناپذیر است.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان کاشان یکی از آسیب‌های جاری اخلاقی و خانوادگی سالهای اخیر جامعه را مباحث مربوط به فضای مجازی دانست و افزود: به نظر می‌رسد فضای مجازی مبتلا به نوعی رهاشدگی و ولنگاری است که یکی از راههای دراز مدت مقابله با این معضل ورود فرهنگ ساز اهالی فرهنگ و هنر برای تبیین چالش‌ها و آسیب‌های این فضا برای جامعه و همچنین غنی سازی فرهنگی و اوقات فراغت برای مردم جامعه است.

کد خبر 4957914

منبع: مهر

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم فضای مجازی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا استانداری سمنان مواد مخدر ایلام سازمان تبلیغات اسلامی بیرجند آتش سوزی خطبه های نماز جمعه اهالی فرهنگ و هنر آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • مارکینیوش: می‌خواهیم فرهنگ پاری سن ژرمن را به همه نشان دهیم
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی