Web Analytics Made Easy - Statcounter

معمولاً در خصوص گزارش‌دهی، همه دستگاه‌ها مجبور به‌ گزارش‌دهی هستند، اما متأسفانه حرف‌های آنان درست شنیده نمی‌شود. البته نحوه ارائه گزارش دادن به مردم هم اهمیت ویژه‌ای دارد. به‌نظر می‌رسد که شیوه‌ها و ابزارهای بیان مطالب و انتقال آن به افراد، قدیمی شده‌اند و باید راه‌های جدیدی برای انتقال پیام پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 هرچند ممکن است، مسائلی در حاشیه وجود داشته باشد که اجازه ندهد صدای دولت بخوبی به مردم برسد. تعدد صداها سبب می‌شود که صدای دولت بخوبی به گوش مردم نرسد. در این میان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهادی که به هیچ عنوان به دولت وابسته نیستند نیز باید با ارزیابی عملکرد خود مردم را آگاه کنند، رسانه‌ها، دانشگاه‌ها و تشکل‌های تخصصی هم در این قضیه سهم دارند، چون نیاز مبرم جامعه است که علاوه بر گزارش‌های رسمی، گزارش‌های غیررسمی هم بشنوند. به‌نظر می‌رسد که نهادهای مکمل در این خصوص بدرستی به وظایف خود عمل نمی‌کنند.
در مجموع، دولت نیز موظف است که شرایط کار خود را توضیح دهد. همه می‌دانیم که تحریم‌ها آثار زیانباری برای جامعه به همراه داشته است تا جایی که درصدی از تصمیمات دولت را توانسته خنثی یا بی‌اثر کند. مانند زمان جنگ که در شرایط خوبی نبودیم و در عین حال هم به مردم گزارش‌دهی می‌شد، حالا هم باید تمامی مسائل و مشکلات بازگو شوند.
دولت باید بگوید که چه عملکردی دارد و برای چه کارهایی در حال تلاش است تا مردم با شنیدن مشکلات و سختی‌های کار دولت و اطلاع از آنها بتوانند بیش از گذشته همدردی و مقاومت کنند. با بیان مشکلات و ارائه گزارش‌های صحیح از اقدامات گام به گام مسئولان کشور، خیلی از مشکلات خود به خود حل خواهند شد. از آن جایی که هرچه فاصله بین مردم و دولت کاهش پیدا کند، مشکلات هم همرنگ‌تر می‌شوند، دولت ناگزیر است که از طریق روش‌های سنجیده و درست و در کنار آن تزریق امید به جامعه، از عملکرد خود مردم را آگاه سازد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب

بیش از ۲۰۰ روز از آغاز جنگ در غزه و کشتار مردم بی‌دفاع می‌گذرد و آمار‌ها از این حکایت دارد که تاکنون حدود ۳۵ هزار نفر به شهادت رسیده و بیش از ۷۷ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. در چنین شرایطی شاهد هستیم که اساتید و دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های غرب به صحنه آمده و نسبت به ادامه این جنایت‌ها اعتراض می‌کنند. در این بین البته برخی معتقدند که فرهیختگان جهان غرب باید زودتر به کشتار مردم مظلوم غزه واکنش نشان می‌دادند.

درباره زمان واکنش نخبگان در غرب باید نکاتی را مورد توجه قرار داد، زیرا آن‌ها با موانعی رو به رو بوده‌اند و اکنون که این موانع کنار رفته است، این احتمال وجود دارد که اعتراضات به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در جوامع دیگر نیز تکرار شود. نباید فراموش کرد که دستگاه رسانه‌ای جهان همواره تلاش می‌کند که واقعیت آنچه در غزه می‌گذرد به گوش جامعه نخبگان نرسد. اما به دلیل حجم بالای جنایت در غزه رسانه‌های آمریکایی نتوانستند، فضا را بسته نگه دارند. 

افزون بر این تلاش زیادی می‌شود که رژیم صهیونیستی را از جنایت در غزه مبرا کنند. این در حالی است که در کنار این رویکرد سعی می‌شود که حماس را نیز تروریست نشان دهند. به عبارت دیگر تلاش غرب این است که فضا و آنچه را که در غزه می‌گذرد، وارونه جلوه دهد. اما به صحنه آمدن دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌های مطرح غرب نشان می‌دهد که قشر فرهیخته به واقعیت پی برده‌اند؛ بنابراین این احتمال وجود دارد که این رویکرد نخبگان در غرب به دیگر مسائل نیز تسری پیدا کند و بی‌اعتمادی نسبت به رسانه‌های رسمی و مقامات آمریکایی افزایش یابد.

این در حالی است که این روز‌ها اتهامات زیادی به نخبگانی که به واقعیت پی برده‌اند، زده می‌شود. برای نمونه آن‌ها را به یهود ستیزی متهم می‌کنند یا ادعا می‌شود که این فرهیختگان تحت تاثیر جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را در پیش گرفته‌اند. لازم به یادآوری است که این بار اولی نیست که غربی‌ها جمهوری اسلامی ایران را به چنین مسائلی متهم می‌کنند. با این حال نکته قابل توجهی در این اتهام زنی وجود دارد و آن این است که ایران در مسیر خردمندانه‌ای حرکت می‌کند که این روز‌ها جامعه فرهیخته و دانشگاهی آمریکا نیز به آن پی‌برده و با آن همراه شده به عبارت دیگر این واقعیت افتخار آمیزی برای جمهوری اسلامی ایران است.

لازم به یادآوری است که اساتید و دانشجویانی که نسبت به شرایط مردم مظلوم غزه اعتراض می‌کنند خطر دستگیری را به جان می‌خرند و این اقدام آن‌ها نشان می‌دهد که این فرهیختگان به دلیل جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را دنبال نکرده‌اند در واقع آن‌ها آگاه شده اند و وظیفه انسانی خود می‌دانند که از مردم مظلوم غزه دفاع کنند و این رویکرد نشانه دیگری از شکست اسرائیل است.

دیگر خبرها

  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  •  هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب