Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت حمل و نقل در آینده به واسطه فناوری‌های پیشرفته دارای وسایل نقلیه امروزی بسیار متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، روند پیشرفت و تغییر در سیستم‌های حمل و نقل عمومی و شخصی در کشورهای مختلف به روشنی نشان می‌دهد مردم در آینده با وسایلی بسیار متفاوت نسبت به آنچه این روزها استفاده می‌شوند در شهرها تردد کرده و فعالیت‌های روزانه خود را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه‌هایی که امروز تعدادی از شرکت‌های بزرگ حمل و نقل در جهان مشغول تکمیل آن‌ها هستند شباهت زیادی به داستان‌های علمی و تخیلی دارد. به نظر می‌رسد آنچه نویسندگان و فیلم‌سازان سال‌ها پیش آن را روی کاغذ یا پرده سینماها نمایش داده‌اند اکنون تبدیل به واقعیت شده و شهروندان شهرهای مختلف به زودی می‌توانند با وسایل نقلیه عجیب در خیابان‌های شهر محل زندگی خود جابه‌جا شوند.

به زودی بخش زیادی از خودروهای کنونی در آینده صنعت حمل و نقل هیچ نقش و استفاده‌ای نخواهند داشت. با توجه به ترافیک و شلوغی بیش از اندازه خیابان‌های شهرها در اکثر نقاط جهان مخترعان در تلاش‌اند تا با طراحی وسایل نقلیه پرنده بخش بزرگی از مشکلات همه روزه مردم را حل کنند. از همین رو تقریباً از یک دهه پیش تلاش برای ساخت دوچرخه‌ها، موتور و اتومبیل‌های پرنده آغاز شده است.

دوچرخه‌های پرنده

در سال 2011 میلادی کریس مالوی مخترع نیوزلندی با الگوبرداری از طرح دوچرخه وسیله نقلیه‌ای عجیب ساخت. این وسیله نقلیه که قالب کلی آن شبیه دوچرخه است از توانایی پرواز برخودار است. در واقع محصول تولید شده توسط مالوی همان دوچرخه پرنده یا Hoverbike است. هاوربایک برای ترددهای روزانه طراحی شده و انرژی خود را از پیشرانه 1170 سی‌سی 4 سیلندر به همراه باتری 80 کیلووات تأمین می‌کند. دوچرخه پرنده مالوی اولین هاوربایک جهان بود و توانست توجهات زیادی را به خود جلب کند.

مالوی مدعی بود وسیله نقلیه اختراع او می‌تواند تا ارتفاع 3 هزار و 48 متر از سطح زمین ارتفاع بگیرد و با حداکثر سرعت 278 کیلومتر در ساعت در آسمان پرواز کند. با اینکه اولین Hoverbike جهان دارای اشکلات فنی و ظاهری نچندان زیبا بود ولی باعث شد مخترعات بیشتری در کشورهای مختلف به سمت طراحی این وسیله نقلیه کشیده شوند و سیر تحولی بزرگی برای صنعت حمل و نقل آغاز شود.

شرکت‌های بیشتری به سمت تولید هاوربایک می‌روند

شرکت Kickstarter در تابستان سال 2014 میلادی با جمع‌آوری سرمایه به مبلغ 64 هزار و 89 پوند توانست وسیله نقلیه پرنده‌ای را بسازد که نسبت به اختراع کریس مالوی بسیار پیشرفته‌تر و زیباتر بود. نکته شاخص در مورد دوچرخه‌های پرنده Kickstarter پیچیدگی طراحی ظاهری آن‌ها است؛ یعنی اگر بخواهیم این پرنده‌ها را با نوع اولیه خود مقایسه کنیم قطعاً مشتریان بیشتری به محصولات Kickstarter  توجه می‌کنند. شرکت سازنده این هاوربایک قیمت هر دستگاه از آن را 64 هزار و 89 دلار اعلام کرده بود.

اگرچه این وسیله نقلیه می‌تواند بسیار کاربردی باشد و مشکلات تردد روزانه شهروندان زیادی را حل کند اما قیمت بالای آن تعداد خریداران را محدود کرده و نمی‌توان انتظار داشت که همه مردم توانایی مالی خرید هاوربایک Kickstarter را داشته باشند. با اینکه به نظر می‌رسد نسل دوم Hoverbike مورد استقبال کاربران قرار گیرد ولی این محصول فروش مناسبی را تجربه نکرد.

نام‌های بزرگوار صنعت حمل و نقل دوچرخه‌های پرنده تولید می‌کنند

بعد از نسل‌های اول و دوم هاوربایک شرکت صاحب نام Aeroflex به سمت تولید این دسته از وسایل نقلیه روی آورد و دوچرخه‌های پرنده‌ای با طراحی‌های متنوع را تولید کرد. دسته‌ای از هاوربایک‌های این شرکت دارای ظاهر کلاسیک اما قابلیت‌های پیشرفته هستند. این دوچرخه‌های پرنده برای شهروندان خاطرات بسیاری را زنده کرده و آن‌ها را به یاد داستان‌های افسانه‌ای دوران کودکی می‌اندازد.

یکی از مدل‌های هاوربایک ساخت Aeroflex تا 3 متر از زمین ارتفاع گرفته و با 72 کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کند. حداکثر ظرفیت بار این وسیله نقلیه برابر با 140 کلیوگرم است. با اینکه انتظار می‌رفت هاوربایک Aeroflex دارای موتور الکتریکی باشد و انرژی خود را از آن طریق تأمین کند ولی سازندگان این دوچرخه پرنده موتوری بنزینی برای آن تعبیه کردند.

امنیت و ایمنی ملاک خریداران برای خرید هاوربایک

حالا صنعت ساخت دوچرخه و موتورسیکلت‌های پرنده نسبت به سال‌های گذشته بسیار پیشرفت کرده اما آنچه باعث شده هنوز تعداد زیادی از مردم به سمت این وسایل نقلیه کشیده نشوند عدم اطمینان از ایمنی آن‌ها در هنگام پرواز است. خودروها و دوچرخه‌های کنونی روی سطح زمین حرکت کرده و در صورت بروز هر اتفاقی احتمال حفظ سلامتی وجود دارد ولی اگر هاوربایک دچار نقص فنی شده و سقوط کند قطعاً سرنشین آن آسیب جدی دیده و حتی ممکن است جان خود را از دست بدست.

حالا سازندگان این وسایل نقلیه در تلاش هستند تا با ارتقاء سامانه‌های ایمنی محصولات خود اعتماد مردم را جلب کرده و مشتریان بیشتری را بدست آورند. باید منتظر ماند و دید در آینده چگونه شرکت‌های بزرگ این صنعت، حمل و نقل در جهان را متحول کرده و تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند که شهروندان شهرهای بزرگ به جای اتلاف زمان زیاد از وقت خود در ترافیک‌های سنگین به آسانی در آسمان پرواز کنند.

انتهای پیام/4144/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: حمل و نقل وسایل نقلیه شخصی وسیله نقلیه صنعت حمل و نقل وسایل نقلیه دوچرخه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری در جمع رسانه ها در خصوص آخرین وضعیت این فدراسیون گفت: کل بدهی جاری فدراسیون را پرداخت کرده ایم و با پرداخت بدهی های بین المللی بعد از چند سال در فدراسیون جهانی جز برنامه های سولیداریتی قرار گرفته ایم. می توان گفت که فدراسیون به آرامش نسبی رسیده است.

وی افزود: ما در حال حاضر فقدان آیین نامه داریم. این رشته با این سابقه، آئین نامه سازمان لیگ ندارد و از ۱۵ سال قبل این اسناد به روز نشده است و حالا این آیین نامه را به روز کرده ایم. در کنار آن در بخش های دیگر مانند آموزش، داوری و.. درحال تدوین آیین نامه هستیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که امین اموال در این چند سال نداشتیم و به طور مثال سیستم انبار داری نداریم و اجرایی کردن این موارد زمان می برد. زمانیکه بدانیم چه موجودی داریم قطعاً می توانیم برای تجهیز کمبودها برنامه ریزی کنیم.

اسدی خاطرنشان کرد: زخم عمیقی که در چند سال قبل به فدراسیون زده اند به این راحتی درست نمی شود. پرداخت ده هزار دلار قسط بدهی جهانی سالیان گذشته کم نیست.

وی در ادامه به بحث تیم های ملی و برنامه های جوانگرایی هم اشاره کرد و گفت: جوان گرایی یک حرف است، کلی داستان دارد و نیازمند برنامه ریزی است نمی توان به راحتی هر قهرمانی را حذف کنیم تا بخواهیم با ورود جوانان جوانگرایی کنیم. با سیاست باید بودجه و برنامه ها را به این سمت سوق بدهیم.

وی به برنامه های تیم ملی هم اشاره کرد و گفت: ۶ نفری که با مربی جدیدمان کار می کنند جوان هستند و فرآیند برنامه ها شروع شده است. شاید حاصل این فرآیند جوانگرایی را چند سال دیگر ببینیم.

رییس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد رئوس برنامه های سال جاری هم گفت: اردوهای تیم ملی را شروع کرده ایم. برای دختران هم منتظر پایان فصل اموزش و تحصیل مدارس هستیم. ۵ مرحله برای جوانان اردو داریم. قرار است تیم کوهستان ماه آینده به مالزی برود و تیم دوچرخه سواری جاده هم برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ابتدا به ترکیه و بعد ازبکستان رفته و سپس راهی قزاقستان محل برگزاری مسابقات می رود. قرار است ما هم در قزاقستان در اجلاس آسیایی حاضر شویم.

او با بیان اینکه روزهای پر ترافیکی راپشت سر می گذاریم، تصریح کرد: تجهیز مرکز سنجش اصلی ترین برنامه ما بعد از المپیک است. بررسی عملکرد مدون ورزشکاران که کشورهای دیگر سالهاست انجام می دهند. بسیاری از مشکلات ما به دلیل همین عدم برنامه ریزی و رصد ورزشکاران بوده است. این مرکز سنجش یک‌ کار ریشه ای برای ارزیابی عملکردمان است و قطعاً به کمک آن پیشرفت و پسرفت مان را ارزیابی خواهیم کرد. یکی از پیشرفت های ما در این مرکز در بخش کنترل دوپینگ خواهد بود.

اسدی ادامه داد: بعد از این مرکز، مرکز سنجش هیات ها را هم راه اندازی خواهیم کرد. وزارت ورزش و کمیته هم به ما کمک می کنند. از اینجا کار علمی فدراسیون و نحوه انتخاب نفرات در اعزام ها شروع می شود. به این شکل حتی اعزام ها هم هدفمند می شود. این طور نیست که مربی بگوید ورزشکار مدال می گیرد اما در زمان مسابقه ببینیم ورزشکار در سطح آسیا نبوده است.

وی به برنامه های دیگر فدراسیون در بخش پایه هم اشاره کرد و گفت: مربی خارجی تیم ملی از ما درخواست برپایی اردوها و مسابقات خارجی کرده است. قرار است تیم های پایه را به ارمنستان و روسیه اعزام کنیم. در بخش جوانان سه مسابقه بین المللی را در تهران و البرز پیش بینی کرده ایم تا ورزشکاران به سطح آمادگی خوبی برسند.

اسدی با بیان اینکه پیک برنامه های فدراسیون دومرخه سواری تا المپیک خواهد بود خاطرنشان کرد: بعد از المپیک به زیر ساخت ها خواهیم رسید. برنامه ها و لیگ ها و مسابقات و آموزش همگی براساس ایین نامه ها خواهد بود و بهبود می یابد.

کد خبر 6091913

دیگر خبرها

  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • کشف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از ۴ استان در کرمان
  • (ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه در مازندران