Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد رضا اسپرورین شامگاه چهارشنبه به ایرنا در کرج گفت: مهمترین تاثیرخشت گذاری بسترسازی برای مشارکت خرد وکلان مردمی درامر مقدس مدرسه سازی است زیرا این حرکت افزون بر پاداش اخروی، موجب می شود تا آینده سازان کشوردر فضاهای مناسب آموزشی به پختگی علمی و عملی دست یابند.

وی اظهارداشت: مشارکت درامرخیرمدرسه سازی نخستین گام برای رسیدن به تربیت نخبگان آینده ساز است که با مشارکت در طرح خشت گذاری می توان در تحقق این هدف ارزشمند سهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: طی ۲۰ سال گذشته به همت خیرین نیک اندیش ازبحران فضای آموزشی درکشور ازجمله استان البرزجلوگیری شد اما با توجه به نیاز دانش آموزان به کلاس های درس ایمن و مناسب نیاز به عزم ملی داریم.

اسپرورین با اشاره به اینکه مدرسه سازی لذت بخش ترین کارنیکی است که می توان درعرصه تولید علم و دانش درآن مشارکت داشت،اضافه کرد: مقام معظم رهبری سال ۹۹ را به نام سال جهش تولید نامگذاری کرد که این مهم مسوولیتی ملی است که هر فردی باید به سهم خود درتحقق آن بکوشد.

وی یادآورشد: خیرین نیک اندیش نیزباید در تحقق بخشیدن این شعار ملی با عزمی راسخ با توجه به مشکلات اقتصادی که در جامعه وجود دارد پای کار باشند تا خشت های کلاس های درس روی هم چیده شود و شاهد حضوردانش آموزان در مدارس خیرسازدر چهارگوشه ایران اسلامی شویم.

وی با بیان اینکه جامعه خیرین مدرسه‌ ساز یکی از معدود سمن های مردم نهاد درایران است که هم شناسنامه خوبی دارد و هم پایه و اساس محکمی دارد، عنوان کرد: مردم اولین جایی که در مدرسه ‌سازی دنبال آن می‌گردند جامعه خیرین مدرسه‌ساز است که این موضوع مهم غرورآفرین است.

عضوهیات مدیره و رییس کمیسیون اقتصادی جامعه خیرین مدرسه سازکشورگفت: اعتماد ازشفافیت ایجاد می‌شود ونتیجه این اعتماد این شده است که از سال ۷۸ که این مجموعه با همت مرحوم محمد رضا حافظی راه‌اندازی شد تا کنون ۳۰ هزار و ۱۰۰ نفر خیر جذب جامعه خیرین مدرسه ساز در داخل و خاج از کشور شده اند.

وی افزود:دراین مجموعه خیرینی که حداقل یک مدرسه ساخته‌اند وهمچنین  ۶۲۹ هزارخیری که از ۵۰ هزار تا حدود ۵۰ میلیون تومان کمک مالی کرده‌اند، عضویت دارند.

اسپرورین تاکید کرد: درسال جهش تولید باید روحیه خیرین مدرسه‌ساز نیز تقویت شود تا ازتوانمندی این مجموعه مردم نهاد بهترین استفاده را دربخش تامین فضا و توسعه زیرساخت های آموزشی که منجر به تولیدعلم در جامعه می شود را برد.

استان البرز ۵۰۰ هزاردانش آموز دارد که با کمبود ۸ هزار و ۲۰۰ کلاس درس مواجه است.

برچسب‌ها البرز سازمان نوسازی مدارس خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز سازمان نوسازی مدارس خیرین مدرسه ساز البرز سازمان نوسازی مدارس خیرین مدرسه ساز جامعه خیرین مدرسه خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی